Προσιτό τετράγωνο: Swann QuadForce Video Drone

Το QuadForce βίντεο QuadForce του Swann Quadcopter μου θυμίζει την καταπολέμηση του Freddy Krueger στον κόσμο των εφιάλτων. Είναι φτηνό και δύσκολο να σκοτωθείς.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ αυτές τις δύο λέξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και οι δύο αποδειχθούν ισχυρές για το συγκεκριμένο gadget. Αν ψάχνετε για ένα φορητό φυλλάδιο για να σας βοηθήσει να πάρετε την αίσθηση της quadcopter τρέλα, αλλά δεν είναι αρκετά άνετο plunking σε αρκετές Benjamins για αυτό, αυτή η συσκευή απλά θα μπορούσε να είναι η entrybed επίπεδο δοκιμής για σας.

Τι έρχεται στο πακέτο

Τι μπορείτε να πάρετε με το QuadForce; Προφανώς, μπορείτε να πάρετε τον μίνι copter ίδια, καθώς και τα απαιτούμενα απομακρυσμένα και ανταλλακτικά, όπως επιπλέον λεπίδες ρότορα. Τα καλά νέα είναι ότι έρχεται και με τέσσερις πλαστικές φρουρές για κάθε ρότορα, πράγμα που βοηθά στην αποφυγή ζημιών και φθοράς στις λεπίδες, ώστε να μην χρειάζεται να τις αλλάζετε τόσο συχνά. Διαθέτει επίσης μπαταρίες για τη μονάδα τηλεχειρισμού καθώς και μια μονάδα φόρτισης USB για την επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία του quadcopter. Στρογγυλοποιώντας τα εξαρτήματά του, είναι ένα μαξιλάρι προσγείωσης και μια κάρτα micro SD 2 gigabytes για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο που λαμβάνονται με την ενσωματωμένη κάμερα.

Τα βασικά του QuadForce

Για να προσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το quadcopter, το QuadForce χρησιμοποιεί έγχρωμη κωδικοποίηση για το σώμα και τους ρότορες, με πορτοκαλί άκρες και λεπίδες που υποδηλώνουν το μπροστινό μέρος της συσκευής. Χρησιμοποιεί επίσης φώτα LED διαφορετικών χρωμάτων στο κάτω μέρος, το οποίο βοηθά όταν γίνεται πιο σκοτεινό έξω. Μιλώντας για την ύπαιθρο, αυτή είναι μία από τις πολλές βελτιώσεις που έχει κάνει το QuadForce σε σύγκριση με το ελικόπτερο Swann Micro Lightning RC που επανεξέτασα κάποτε. Σε αντίθεση με την Lightning, το QuadForce μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους, όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Απλώς δώστε προσοχή στο πόσο άνεμος είναι έξω, καθώς ο εχθρός έχει σίγουρα τα όριά του.

Το ίδιο το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί ένα σύστημα ελέγχου χειριστηρίου που μοιάζει με εκείνο που χρησιμοποιείται από άλλες, πιο ακριβά εναλλακτικές λύσεις - ένας λόγος που κάνει αυτό μια ιδανική συσκευή εισόδου σε επίπεδο τετραπτέρων. Περιλαμβάνει επίσης επιλογές ελέγχου περιποίησης, αλλά δεν είναι τόσο καλές όσο αυτές που εμφανίζονται σε πιο δημοφιλή quads. Συνολικά, όμως, είναι ένα πρόγραμμα ελέγχου διασκέδασης που είναι εύκολο να μάθει.

Μια ευπρόσδεκτη ένταξη είναι ένας διακόπτης εναλλαγής ταχύτητας για εναλλαγή από τη λειτουργία χαμηλής σε υψηλής ισχύος. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, καθώς η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης είναι ακόμα αρκετά ζαρωμένη. Το τηλεχειριστήριο έρχεται επίσης με μια οθόνη LCD που εμφανίζει πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός μετρητή μπαταρίας και της ισχύος του σήματος, με το QuadForce να έχει μια αποτελεσματική περιοχή περίπου 100 μέτρων. Θα θελήσετε ιδιαίτερα να δώσετε προσοχή στον εν λόγω δείκτη διάρκειας ζωής της μπαταρίας, επειδή αυτό το πράγμα σταματά μόλις τελειώσει το χυμό. Αυτό είναι σωστό, θα πέσει κυριολεκτικά από τον ουρανό όπως ο Hans Gruber.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του QuadForce

Ευτυχώς, το QuadForce είναι ένα σκληρό μικρό bugger. Αυτό το πράγμα μπορεί να πάρει περίπου τόσο κακοποίηση όσο Rasputin συμπεριλαμβανομένων πετούν σε δέντρα, συγκρούσεις με τοίχους κτίριο και απρογραμμάτιστες ημερομηνίες με το πεζοδρόμιο. Είναι σίγουρα μια καλή πλατφόρμα για αρχάριους quadcopter για να συνηθίσουν να πετάνε τις συσκευές πριν από την αποφοίτησή τους σε μια πιο ακριβή επιλογή όπως το Blade 350QX, για παράδειγμα.

Ταυτόχρονα, έχει επίσης μερικά άλλα niggles. Το ένα είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία είναι μόλις 8 λεπτά. Μια άλλη είναι η απόδοση της φωτογραφικής μηχανής της. Η ποιότητα σίγουρα δεν είναι τόσο καλή όσο εκείνες που διαθέτουν μια ακριβότερη κάμερα GoPro. Οι φωτογραφίες είναι χαμηλής ποιότητας, ενώ το βίντεο είναι ασταθές και μόλις χρησιμοποιήσιμο.

Παρά τα προβλήματά της, το QuadForce αντιπροσωπεύει μια καλή αξία χάρη στη χαμηλή τιμή των $ 50- $ 70 και την σταθερή ανθεκτικότητα. Αν ψάχνετε για ένα προσιτό quadcopter για να δοκιμάσετε το χόμπι ή ψάχνετε για ένα που μπορεί να αντέξει πολλή κατάχρηση ώστε να μπορείτε να το δώσετε σε ένα παιδί, το Swann QuadForce ταιριάζει στο νομοσχέδιο όμορφα.

Τελική βαθμολογία: 4 στα 5

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με διάφορα μη παραδοσιακά φορητά gadgets, ελέγξτε το διανομέα των άλλων συσκευών