Δημιουργία της επίδρασης Hedcut της Wall Street Journal σε μια φωτογραφία

Ερώτηση: Ποιο λογισμικό μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο της εκτίμησης Wall Street Journal σε μια φωτογραφία;

Ο Don γράφει: " Ψάχνω για λογισμικό που μπορεί να μετατρέψει μια φωτογραφία στον τύπο πορτρέτου που βλέπετε στο The Wall Street Journal. Κάτω γραμμή, ψάχνω για κάτι που θα δημιουργήσει μια εικόνα που θα αποστείλει με φαξ. δεν ταιριάζουν τόσο καλά. "

Απάντηση: Δεν ήμουν εξοικειωμένος με τα πορτρέτα The Wall Street Journal στα οποία αναφέρατε, αλλά έκανα κάποια έρευνα και ανακάλυψα ότι αυτά τα πορτρέτα είναι γνωστά ως σχέδια "hedcut". Το Wall Street Journal χρησιμοποίησε για πρώτη φορά αυτή την τεχνική το 1979, όταν ο καλλιτέχνης Kevin Sprouls πλησίασε το χαρτί με τα σχέδια γραμμής του. Μέχρι σήμερα, το χαρτί εξακολουθεί να χρησιμοποιεί καλλιτέχνες - όχι λογισμικό - για τη δημιουργία αυτών των χεριών.

Πώς να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα Hedcut

Για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας, δεν βρήκαμε μια τεχνική λογισμικού που να μπορεί να παράγει αποτελέσματα τόσο εντυπωσιακά λεπτομερείς όσο τα σχέδια που χρησιμοποιούνται στο The Wall Street Journal, αν και έχουν γίνει κάποιες απόπειρες. Ο πρωταρχικός λόγος είναι ότι αυτά τα κότσια είναι χεριζόμενα και στη συνέχεια τυπωμένα στην εφημερίδα.

Με αυτό είπε, μπορείτε να πάρετε αρκετά κοντά στο Photoshop CC 2017 χρησιμοποιώντας την τεχνική τέχνης γραμμής τέχνης.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πιο προηγμένες προσθήκες για να δημιουργήσετε μια κομψή σχεδίαση γραμμών, ξύλο και μελάνι που εμφανίζονται κάτω από την ένδειξη Ημιτονοειδούς γραμμής και γραμμικής τέχνης.

Παρουσιάσαμε επίσης έναν άλλο τρόπο επίτευξης αυτής της εργασίας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά που ονομάζεται SketchGuru και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις iOS και Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχεδιαγράμματα του hedcut, δείτε το άρθρο από τον Kevin Sprouls, δημιουργό της Wall Street Journal Hedcut Portrait, τη μέθοδο Sprouls - το Hedcut, ένα post blog από τον Kevin Sprouls.

Ενημερώθηκε από τον Tom Green