Οι καλύτερες συσκευές εγγραφής DVD

Οι συσκευές εγγραφής DVD είναι μια εναλλακτική λύση στο VCR. Με προσιτές τιμές, οι συσκευές εγγραφής DVD είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βιβλία τσέπης. Ελέγξτε μερικές τρέχουσες προτάσεις συσκευές εγγραφής DVD και μονάδες σύνθετης εγγραφής DVD / σκληρού δίσκου. Αν ψάχνετε για συσκευή εγγραφής DVD που περιλαμβάνει επίσης ένα βίντεο, δείτε τη λίστα των προτεινόμενων συνδυασμών DVD Recorder / VCR .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πολλοί κατασκευαστές δεν κάνουν πλέον νέες συσκευές εγγραφής DVD για την αγορά των ΗΠΑ. Μερικοί που εξακολουθούν να πωλούν τα ίδια μοντέλα που εισήγαγαν δύο ή περισσότερα χρόνια πριν. Επίσης, ορισμένες από τις παρακάτω μονάδες που αναφέρονται μπορούν να διακόπτονται επισήμως, αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε τοπικούς εμπόρους λιανικής πώλησης ή σε πηγές τρίτων μερών, όπως το eBay. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο άρθρο μου: Γιατί οι συσκευές εγγραφής DVD είναι πιο δύσκολο να βρεθούν .

Παρόλο που οι καταγραφείς DVD έχουν εγκαταλειφθεί από τους περισσότερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών, η Magnavox δεν έχει μόνο τη φλόγα, αλλά έχει και καινοτόμα χαρακτηριστικά στα μοντέλα 2015/16.

Τα MDR-867H / MDR868H είναι συσκευές εγγραφής DVD / σκληρού δίσκου που περιλαμβάνουν 2-tuners, οι οποίες επιτρέπουν την ταυτόχρονη εγγραφή δύο καναλιών (μία στο σκληρό δίσκο και μία στο DVD) ή η δυνατότητα εγγραφής ενός καναλιού και παρακολούθησης ένα ζωντανό κανάλι ταυτόχρονα. Εντούτοις, υπάρχει μια παγίδα - οι ενσωματωμένοι δέκτες θα λαμβάνουν μόνο ψηφιακές εκπομπές και τηλεοπτικές εκπομπές HD υψηλής ευκρίνειας - δεν είναι συμβατές με καλώδιο ή δορυφόρο και δεν περιλαμβάνουν λήψη αναλογικών τηλεοπτικών σημάτων.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εγγράψετε προγράμματα υψηλής ευκρίνειας στον σκληρό δίσκο (οι εγγραφές DVD θα είναι σε κανονική μορφή) και μπορείτε να αντιγράψετε μη εγγεγραμμένες εγγραφές από τη μονάδα σκληρού δίσκου σε DVD (οι εγγραφές HD θα μετατραπούν σε SD σε DVD).

Εάν διαπιστώσετε ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης μονάδων σκληρού δίσκου 1TB (867H) ή 2TB (868H) δεν είναι αρκετή, μπορείτε να επεκτείνετε είτε τη μονάδα μέσω συμβατού σκληρού δίσκου USB - η Magnavox προτείνει τις σειρές Seagate Expansion and Backup Plus και το Western Digital My Passport και My Book Series.

Ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό είναι η συμπερίληψη τόσο της σύνδεσης Ethernet όσο και του Wifi.

Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν ζωντανή τηλεόραση που λαμβάνεται από τους δέκτες του MDR867H / 868H ή τις εγγραφές στο σκληρό δίσκο και ακόμη και να κατεβάσετε έως και 3 εγγεγραμμένα προγράμματα από το σκληρό δίσκο σε συμβατά smartphones και tablet χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο χρησιμοποιώντας μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε .

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι παρά την συνδεσιμότητα δικτύου, το MDR868H δεν παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο διαδικτυακής ροής, όπως το Netflix.

Το MDR868H μπορεί να εγγράψει και να αναπαράγει δίσκους (DVD-R / -RW, CD, CD-R / -RW).

Η συνδεσιμότητα στο home theater περιλαμβάνει εξόδους HDMI και ψηφιακού οπτικού ήχου. Για σύνδεση με παλαιότερες τηλεοράσεις, παρέχεται ένα σύνολο σύνθετων οπτικοακουστικών εξόδων.

Για αναλογική εγγραφή, το MDR868H παρέχει δύο σειρές εισόδων Composite video, συνδυαζόμενες με αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους RCA (ένα σετ στον μπροστινό πίνακα / ένα σετ στον πίσω πίνακα), καθώς και είσοδο S-Video μπροστινού πίνακα (πολύ σπάνια αυτές τις μέρες) .

Το MDR865H ξεκινάει με έναν ενσωματωμένο δέκτη ATSC για τη λήψη και την εγγραφή ψηφιακών εκπομπών και εκπομπών μέσω τηλεόρασης HD.

Το MDR865H διαθέτει επίσης σκληρό δίσκο 500 GB για προσωρινή αποθήκευση βίντεο και εγγραφή σε μορφή DVD-R / -RW. Διασύνδεση διαδικτυακής αντιγραφής DVD / σκληρού δίσκου για εγγραφές που δεν προστατεύονται από αντιγραφή.

Ωστόσο, όλες οι ηχογραφήσεις που έγιναν σε HD θα μετατραπούν προς τα κάτω για εγγραφή σε DVD. Από την άλλη πλευρά, όταν αναπαράγονται DVD (είτε εμπορικά είτε οικιακά), παρέχεται αναβάθμιση 1080p μέσω της εξόδου HDMI.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης του σκληρού δίσκου του MDR865H μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη θύρα USB. Η Magnavox προτείνει τις σειρές Seagate Expansion and Backup Plus και το My Passport και My Book Series της Western Digital.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει έξοδο HDMI και ψηφιακό οπτικό ήχο για σύνδεση σε τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και συστήματα οικιακού κινηματογράφου, καθώς και ένα σύνολο αναλογικών εξόδων βίντεο / ήχου για σύνδεση με παλαιότερες τηλεοράσεις. Φυσικά, παρέχεται σύνδεση RF σύνδεσης βρόχου για τη λήψη και τη διέλευση των τηλεοπτικών σημάτων μέσω του αέρα. Το MDR865H δεν είναι συμβατό με καλώδιο ή δορυφόρο, εκτός από τις αναλογικές εισόδους AV.

Για την αναλογική εγγραφή βίντεο, το MDR865H παρέχει επιλογές εισόδου σύνθετου και S-video, καθώς και αναλογικό στερεοφωνικό ήχο.

Ακολουθεί μια συσκευή εγγραφής DVD με τιμές προϋπολογισμού με πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά. Για λιγότερο από $ 120, η συσκευή Toshiba DR430 προσφέρει εγγραφή φορμά DVD-R / -RW και + R / + RW με αυτόματη ολοκλήρωση, είσοδο DV μπροστινού πίνακα για σύνδεση ψηφιακών βιντεοκάμερων και έξοδο HDMI με αναβάθμιση 1080p. Επιπλέον, το DR430 μπορεί επίσης να αναπαράγει MP3-CD, καθώς και τα τυπικά CD ήχου. Ωστόσο, το DR-430 δεν έχει ενσωματωμένη ρύθμιση, επομένως είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε εξωτερικό καλώδιο ή δορυφορικό κουτί για την εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Εάν εγγραφείτε στο καλωδιακό ή δορυφορικό σύστημα και χρησιμοποιήσετε ένα κιβώτιο και διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην δυνατότητα εξάπλωσης βίντεο 1080p 1080p, τότε αυτή η συσκευή εγγραφής DVD μπορεί να είναι μια καλή αντιστοιχία για τη ρύθμιση της ψυχαγωγίας σας.

Συσκευές εγγραφής DVD / σκληρού δίσκου είναι τώρα ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση στις ΗΠΑ, οπότε αν ψάχνετε για ένα, το Magnavox MDR-557H είναι μία από τις λίγες επιλογές που έχετε αφήσει. Αυτή η μονάδα διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη ATSC / QAM για τη λήψη ψηφιακού σήματος τηλεοπτικής μετάδοσης μέσω του αέρα και επιλέγει σήματα καλωδίων χωρίς αποκωδικοποίηση. Το MDR537H διαθέτει επίσης έναν τεράστιο σκληρό δίσκο 1TB για προσωρινή αποθήκευση βίντεο, εγγραφή DVD + R / + RW / -R / -RW, διασταύρωση DVD / Hard Drive, είσοδο iLink (DV) για αντιγραφή βίντεο από συμβατές ψηφιακές βιντεοκάμερες και αναβάθμιση βίντεο σε 1080p σε αναπαραγωγή μέσω εξόδου HDMI. Αν ψάχνετε για DVD recorder / σκληρό δίσκο συνδυασμό, σίγουρα ελέγξτε έξω το Magnavox MDR-557H.

Το Panasonic DMR-EZ28K είναι ένα καταπληκτικό DVD recorder που περιλαμβάνει ένα tuner ATSC. Αυτό επιτρέπει τη λήψη και την εγγραφή ψηφιακών τηλεοπτικών σημάτων που έχουν αντικαταστήσει τα ηχητικά σήματα, τα οποία αντικατέστησαν αναλογικά σήματα, από τις 12 Ιουνίου 2009. Εκτός από έναν δέκτη ATSC, το DMR-EZ28K περιλαμβάνει επίσης και άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως συμβατότητα με τα περισσότερα DVD φορμά εγγραφής, είσοδο DV για εγγραφή από ψηφιακές βιντεοκάμερες και αναβάθμιση 1080p μέσω εξόδου HDMI. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η βελτιωμένη ποιότητα αναπαραγωγής της Panasonic σε δίσκους που έχουν εγγραφεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία τετραώρου LP. Όταν συγκρίνετε την αναπαραγωγή λειτουργίας LP σε συσκευές εγγραφής DVD της Panasonic και στις περισσότερες άλλες μάρκες, μπορείτε να πείτε τη διαφορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η συσκευή εγγραφής DVD έχει διακοπεί επίσημα αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμη μέσω σημείων εκκαθάρισης ή τρίτων.

Το Panasonic DMR-EA18K είναι ένα καταγραφικό DVD αρχικού επιπέδου που απαιτεί εξωτερικό δέκτη, όπως κουτί καλωδιώσεων, δορυφορικό κουτί ή κιβώτιο μετατροπέα DTV, για λήψη και εγγραφή τηλεοπτικού προγραμματισμού. Ωστόσο, το DMR-EA18K περιλαμβάνει συμβατότητα με τις περισσότερες μορφές εγγραφής DVD, είσοδο DV για εγγραφή από ψηφιακές βιντεοκάμερες, υποδοχή κάρτας USB και SD για αναπαραγωγή ψηφιακής φωτογραφίας, εξόδους βιντεοκάμερας προοδευτικής σάρωσης και αναβάθμιση 1080p μέσω της εξόδου HDMI. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η βελτιωμένη ποιότητα αναπαραγωγής της Panasonic σε δίσκους που έχουν εγγραφεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία των 4 ωρών LP. Το EA18K μπορεί επίσης να αναπαράγει αρχεία Divx . Όταν συγκρίνετε την αναπαραγωγή λειτουργίας LP σε συσκευές εγγραφής DVD της Panasonic και στις περισσότερες άλλες μάρκες, μπορείτε να πείτε τη διαφορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η συσκευή εγγραφής DVD έχει διακοπεί επίσημα αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμη μέσω σημείων εκκαθάρισης ή τρίτων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .