Οι 9 καλύτερες τηλεοράσεις που θα αγοράσουν στη Walmart το 2018

Εντυπωσιακές τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας σε εξαιρετική τιμή

Η εύρεση μιας εξαιρετικής συμφωνίας σε μια νέα τηλεόραση είναι ευκολότερη από ποτέ στη Walmart. Με μια μεγάλη επιλογή και χαμηλές τιμές, υπάρχει κάτι για κάθε οικογένεια. Είτε ψάχνετε για μια κορυφαία τηλεόραση μεγάλης οθόνης για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αθλητικά παιχνίδια είτε θέλετε απλά μια υπέροχη εικόνα για έναν προϋπολογισμό, το Walmart είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Ανατρέξτε στη λίστα των κορυφαίων τηλεοράσεων στο Walmart για να ξεκινήσετε.

Αυτή η έξυπνη τηλεόραση 65 ιντσών από την LG διευκολύνει τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών μέσω παρόχων όπως το Netflix, το Hulu ή ακόμα και το YouTube στο εκπληκτικό 4K Ultra HD χρησιμοποιώντας την εφαρμογή webOS. Η επιλογή Channel Plus της LG προσφέρει πάνω από 70 δωρεάν κανάλια Internet. Η True Color Accuracy διορθώνει αυτόματα το χρώμα, ώστε να έχετε την πιο ρεαλιστική εικόνα. Αυτή η τηλεόραση LG χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία IPS, μια τεχνική που χρησιμοποιεί αρχές μεταγωγής αεροπλάνου, έτσι ώστε ακόμη και η ευρυγώνια προβολή να φαίνεται ακόμα μεγάλη. Έρχεται με τρεις θύρες HDMI και δύο θύρες USB, ιδανικές για σύνδεση σε συστήματα τυχερών παιχνιδιών ή πολυμέσων.

Ζήστε τη μαγεία μιας καμπύλης οθόνης με αυτήν την καταπληκτική τηλεόραση Samsung Smart QLED. Η Samsung χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία της "Quantum Dot" για να δημιουργήσει μια φωτεινή και λαμπρή εικόνα που φαίνεται ακόμα καλύτερη, χάρη στην απαλά καμπύλη οθόνη. Αυτή η τηλεόραση μπορεί να προβάλλεται όμορφα σε μια βάση ή ακόμα και τοποθετημένη στον τοίχο. Για να απλοποιήσετε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας, το έξυπνο Samsung OneRemote μπορεί να σας πει πότε έχετε συνδέσει άλλες συσκευές, όπως συστήματα παιχνιδιών ή συσκευές αναπαραγωγής DVD στην τηλεόρασή σας QLED και σας δίνει τη δυνατότητα να τον ελέγχετε χρησιμοποιώντας τον ίδιο ελεγκτή. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Samsung Smart Hub σάς δίνουν πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια συνεχούς ροής.

Παρακολουθώντας τον προϋπολογισμό σας; Για κάτω από $ 400 μπορείτε ακόμα να πάρετε μια πολύ μεγάλη οθόνη LED τηλεόραση με αυτό το pick TCL. Αυτή η τηλεόραση LED επίπεδης οθόνης έχει μεγάλη αξία με άμεσο οπίσθιο φωτισμό LED για βελτιωμένη χρωματική αντίθεση και καθαρή και καθαρή εικόνα, ενώ χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές τηλεοράσεις. Έρχεται με τρεις θύρες HDMI, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε άλλες συσκευές, όπως συστήματα παιχνιδιών, συσκευές αναπαραγωγής DVD ή ακόμα και smartphones ή tablet. Αν χρειάζεστε μια θύρα USB για να συνδέσετε μια φωτογραφική μηχανή ή να παίξετε μουσική, αυτή η τηλεόραση TCL σας καλύπτει και εσείς. Επωφεληθείτε από την ενσωματωμένη επεξεργασία Dolby Digital για ρεαλιστικούς ήχους.

Ονειρεύεται μια καμπύλη οθόνη τηλεόρασης, αλλά πρέπει να κρατήσει το κόστος κάτω; Μπορείτε να πάρετε την ίδια μεγάλη εικόνα και αντίθεση χρώματος της τηλεόρασης Samsung Smart QLED σε ένα ελαφρώς μικρότερο μέγεθος οθόνης για να απολαύσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Παρόλο που το μοντέλο των 55 "έχει χαμηλότερη τιμή, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σχετικά με την ποιότητα της εικόνας ή την ευκολία χρήσης. Αυτό το μοντέλο έρχεται επίσης με το έξυπνο Samsung OneRemote, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε εύκολα όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Το εύκολο στη χρήση ενσωματωμένο Wi-Fi και το Samsung Smart Hub σάς δίνουν πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια συνεχούς ροής, όπως το Netflix ή το YouTube, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές με το δικό σας χρόνο.

Διακόσμηση ενός κοιτώνα ή διαμέρισμα στούντιο; Ελέγξτε την οθόνη Quassar 39,5 ιντσών 1080p HDTV για μια απότομη εικόνα Full HD που δεν θα ξεπεράσει τον χώρο σας. Αυτή η φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμπεριλαμβανόμενη βάση, ανάλογα με το τι λειτουργεί καλύτερα με το δωμάτιό σας - μια επιλογή που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ενοικιαστές ή άλλους προσωρινούς κατοίκους. Η τεχνολογία LED παρέχει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες και ζωντανό χρώμα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση ταινιών, παιχνιδιών ή απλά να προσελκύσετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές. Έρχεται με τρεις θύρες HDMI έτσι ώστε να συνδέσετε άλλες συσκευές για να εργαστείτε με την τηλεόρασή σας είναι ένα αεράκι.

Κοπή του καλωδίου; Παρατηρημένος με τις αγαπημένες σας εκπομπές ροής; Αυτό το 43 "ROKU Smart TV μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.Χρησιμοποιήστε το υπερ-απλό απομακρυσμένο και ενσωματωμένο ασύρματο διπλής ζώνης για να έχετε εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο συνεχούς ροής.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τρεις εισόδους HDMI για να συνδέσετε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές σας, και μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή για κινητά Roku.Για τους κινηματογράφους, αυτή η τηλεόραση διαθέτει αναλογία διαστάσεων 16: 9 για να σας προσφέρει μια εμπειρία στο σπίτι. στο σπίτι ή μπορείτε να επιλέξετε να το τοποθετήσετε στον τοίχο για ακόμα πιο εξορθολογισμένη εμφάνιση.

Η τηλεόραση ATYME των 32 ιντσών είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους πρέπει να επιμείνουν σε έναν προϋπολογισμό. Παρά την προσιτή τιμή της, αυτή η τηλεόραση LED παρέχει ανάλυση 720p για ζωντανή και καθαρή εικόνα. Το λεπτό εξωτερικό καρέ προσδίδει μια σχεδίαση στην εμφάνιση αυτής της υψηλής ποιότητας τηλεόρασης. Έρχεται με τρεις θύρες HDMI, καθώς και μια θύρα USB, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα να συνδέσετε τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές σας για να προβάλετε εικόνες, να παίξετε μουσική ή ακόμα και να παίξετε βιντεοπαιχνίδια και να παρακολουθήσετε ταινίες. Το μικρότερο μέγεθος αυτού του μοντέλου σε σύγκριση με κάποιες από τις υπόλοιπες στον κατάλογό μας, καθιστά μια καλή επιλογή για διαμερίσματα ή cityhomes, επίσης.

Με αυτό το απλοποιημένο μοντέλο της Samsung, μπορείτε να πάρετε την ευκολία μιας έξυπνης τηλεόρασης σε ένα μικρότερο πακέτο. Αυτή η κομψή, λεπτή τηλεόραση LED καταλαμβάνει λιγότερους χώρους, αλλά εξακολουθεί να παρέχει τη ζωντανή χρωματική αντίθεση και την τραγανή εικόνα που έχουν οι μεγαλύτεροι ξαδέλφες της. Χρησιμοποιήστε το Samsung SmartHub και το ενσωματωμένο WiFi για να βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ή ακόμα και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Δεν έχετε καλώδιο; Μεταδώστε εξαιρετικές παρουσιάσεις από Netflix ή Hulu ή χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη για να πάρετε ψηφιακές εκπομπές μέσω του αέρα - ακόμα και τα προγράμματα HDTV εάν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Οι ταινίες φαίνονται εξαιρετικά με την πραγματική αναλογία διαστάσεων 16: 9 και οι δύο θύρες HDMI που περιλαμβάνονται καθιστούν εύκολη την τοποθέτηση ενός DVD player ή συστήματος παιχνιδιών σε αυτή την μικρή τηλεόραση.

Το Sceptre είναι η κορυφαία επωνυμία τηλεόρασης της Walmart, που ειδικεύεται στις επίπεδες οθόνες που προσφέρουν μια ποιοτική εικόνα σε προσιτή τιμή. Αυτή η τηλεόραση 40 ιντσών δεν διαφέρει, φέρνοντας 1080p Full HD στο τραπέζι με πάνω από 2 εκατομμύρια pixels και μια μεγάλη ποικιλία φωτεινών χρωμάτων. Είναι επίσης εξοπλισμένο με MEMC 120, ένα πρόγραμμα αντιστάθμισης κίνησης που μεταφέρει ομαλά τη γρήγορη δράση σε αθλητικά παιχνίδια και ταινίες δράσης. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD, συσκευή αναπαραγωγής USB και τρεις θύρες HDMI, παρέχοντας πολλές επιλογές σύνδεσης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .