RBI Baseball 2016 Αναθεώρηση (XONE)

Ακόμη πάρτι όπως το 1992 - Αυτό είναι ένα κακό πράγμα

Με το Μπέιζμπολ RBI 2016, το πείραμα Μπέιζμπολ της Major League Baseball Advanced Media του RBI είναι τώρα τρία παιχνίδια βαθιά. Τρία αρκετά μέτρια, ρηχά, χωρίς χαρακτηριστικά, κακή παρουσίαση παιχνίδια βαθιά. Παρόμοια με το πώς οι αγαπημένοι μου Seattle Mariners πάντοτε φαίνονται εξαιρετικά σε χαρτί και στη συνέχεια αγωνίζονται μέσα από μια εποχή sub-par, το RBI Baseball ακούγεται πάντα σαν καλή ιδέα μέχρι να το παίξετε πραγματικά. Εξαιρέσαμε τις ακατέργαστες άκρες του πρώτου παιχνιδιού επειδή ήταν η αναγέννηση του franchise από τους δοκιμασμένους προγραμματιστές. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν οριακά καλύτερο, αλλά γεμάτο δυσλειτουργίες. Με το τρίτο παιχνίδι, όμως, ήμασταν περιμένοντας κάποια πραγματική βελτίωση. Το μπέιζμπολ RBI δεν μπορεί να αγκαλιάσει για πάντα τη νοσταλγία. Σε κάποιο σημείο αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είναι πραγματικά καλά ή τουλάχιστον να παρουσιάζουν κάποια βελτίωση σε σχέση με το χρόνο, αλλά δεν έχουν.

Στοιχεία παιχνιδιού

Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, το RBI Baseball 2016 είναι ως επί το πλείστον το ίδιο με το προηγούμενο έτος, αλλά με μία σημαντική βελτίωση - μπορείτε να προσομοιώσετε πραγματικά τα παιχνίδια σε λειτουργία σεζόν και όχι να τα παίξετε όλα. Αυτό είναι κάτι τεράστιο και πολύ εκτιμημένο. Δεν υπάρχει ακόμα αυτόνομο Home Run Derby, το οποίο έχω ζητήσει εδώ και τρία χρόνια, αλλά τουλάχιστον το παιχνίδι έχει τελικά τα περισσότερα από τα τυπικά χαρακτηριστικά που περιμένετε από ένα αθλητικό παιχνίδι - πλήρεις καταλόγους, παρακολούθηση stat, προσομοιώσεις παιχνιδιών, προσαρμογές ρόστερ κλπ., κάτι που το κάνει πολύ πιο μπροστά από το πώς το παιχνίδι αρχικά επανεμφανίστηκε το 2014 και ίσως αξίζει πραγματικά την τιμή των 20 δολαρίων.

Παιχνίδι

Ενώ το σετ χαρακτηριστικών έχει βελτιωθεί, το παιχνίδι έχει παραμείνει σχετικά στάσιμο, καθώς τα ίδια τα παράπονα που είχαμε το 2014 και το 2015 εξακολουθούν να υπάρχουν εδώ. Οι ποτίστρες εξακολουθούν να χάνουν ανεξήγητα τα πράγματα τους από την αφετηρία ανεξάρτητα από το πόσα γήπεδα έχουν πραγματικά ρίξει. Οι Fielders εξακολουθούν να εκτελούν τακτικά σφάλματα σε παιχνίδια που δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να υποχωρήσουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι στάμνες CPU εξακολουθούν να χτυπούν πολλαπλά κτυπήματα σε κάθε παιχνίδι. Οι εισβολείς εξακολουθούν να έχουν εξαιρετικά διαρρήκτη άμυνα και αφήνουν τη διέλευση πάρα πολλών γηπέδων. Οι στάμνες και τα κτυπήματα εξακολουθούν να κωμικό κλίνουν γύρω όταν τα μετακινείτε. Οι σφαίρες μύγας εξακολουθούν να μην έχουν δείκτη προσγείωσης, μόνο την τρέχουσα θέση τους, πράγμα που κάνει την προσπάθειά τους να μπει πραγματικά κάτω από αυτά και να τους πιάσει εξαιρετικά δύσκολη. Ευτυχώς, η επιλογή υποβοηθούμενης αντιστοίχησης λειτουργεί καλά (έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να μπείτε στη θέση) και εκτιμάται ότι είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τα σύγχρονα χειριστήρια για τη ρίψη (τα τέσσερα κουμπιά που αντιπροσωπεύουν τις τέσσερις βάσεις).

Το συνολικό gameplay είναι απλά θαμπό. Το MLBAM έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως απλά συνδέοντας τρύπες σε ένα διαρρέον πλοίο προσθέτοντας χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να υπήρχαν στην πρώτη θέση και να διορθώσουν τα μεγαλύτερα και πιο έντονα προβλήματα και προβλήματα, αλλά το gameplay δεν έχει αλλάξει. Η σειρά έχει γιορτάσει για να φέρει πίσω απλά arcade στυλ παιχνιδιού, αλλά ήταν πάντα πάντα "ΟΚ" για να ξεκινήσει με και μετά παίζοντας το ίδιο για τρία παιχνίδια τώρα το παιχνίδι χρειάζεται πραγματικά κάποια αγάπη.

Γραφικά & amp; Ήχος

Η παρουσίαση είναι λίγο πάνω και κάτω. Τα 30 αληθινά γήπεδα MLB του παιχνιδιού έχουν πάρει ένα πραγματικό πρόσωπο-ανελκυστήρα και στην πραγματικότητα φαίνονται αρκετά κακό καλό αυτό το έτος. Οι παίκτες εξακολουθούν να είναι άσχημοι και ως επί το πλείστον δεν διακρίνονται ο ένας από τον άλλον, ωστόσο, και το animation είναι είτε απίστευτα σφύριγμα είτε ανύπαρκτο. Ήμουν επίσης απίστευτα απογοητευμένος που άκουσα την ίδια ακριβώς μουσική και εκφωνητή με τα δύο τελευταία παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκαν εδώ για άλλη μια φορά. Πληρώστε κάποιον να κάνει ένα νέο τραγούδι! Σας παρακαλούμε!

Συμπέρασμα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το RBI Baseball 2016 είναι ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι σε γενικές γραμμές από ό, τι όταν η σειρά έκανε την επιστροφή του πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα καλή. Το σετ χαρακτηριστικών συνεχίζει να γίνεται πληρέστερο κάθε χρόνο στο σημείο που είναι σχεδόν ένα πλήρες παιχνίδι τώρα, αλλά το gameplay και η παρουσίαση υστερούν πολύ και χρειάζονται σοβαρή δουλειά. Το RBI 2014 ήταν μια χαριτωμένη αναδρομή σε έναν απλούστερο (και αναμφισβήτητα πιο διασκεδαστικό) χρόνο, αλλά σε κάποιο σημείο αυτά τα παιχνίδια πρέπει πραγματικά να είναι καλά και όχι μόνο να στηρίζονται στη νοσταλγία. Είναι το μοναδικό Major League Baseball παιχνίδι στο Xbox One, το οποίο το κάνει να δελεάζει αν είσαι απογοητευτικός, αλλά δεν μπορώ να συστήσω RBI Baseball 2016.