Πώς να αποθηκεύσετε και να διατηρήσετε τα συστήματα παιχνιδιών σας

Η εγκατάσταση της νέας κονσόλας παιχνιδιών στη σωστή θέση μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ χρόνων τυχερών παιχνιδιών ή συνεχών αναλύσεων. Τα νέα συστήματα παιχνιδιών όπως το Xbox 360 και το PS3 παράγουν πολύ θερμότητα και η θερμότητα και τα ηλεκτρονικά δεν αναμιγνύονται ιδιαίτερα καλά. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε το παιχνίδι του παιχνιδιού σας ομαλό μακροπρόθεσμα.

Η τοποθεσία είναι τα πάντα

Ακριβώς για το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να γεμίσετε το σύστημα παιχνιδιών υψηλής ισχύος στο πίσω μέρος ενός κλειστού ψυχαγωγικού κέντρου ή μιας στάσης τηλεόρασης. Δεν υπάρχει πουθενά για τη θερμότητα να πάει, και υπάρχει συνήθως πολλή σκόνη πίσω σε αυτές τις σκοτεινές γωνίες που μπορούν να συντομεύσουν σημαντικά τη ζωή του συστήματός σας. Πού πρέπει λοιπόν να βάλουμε ένα σύστημα παιχνιδιών; Υπάρχουν αρκετές λύσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, οπότε ο στόχος είναι να βρείτε ένα που δεν λειτουργεί μόνο καλά, αλλά φαίνεται ωραίο επίσης.

Προτείνω μια βάση τηλεόρασης με ανοικτή πλάτη και / ή ανοιχτές πλευρές. Αυτό καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό καθώς επιτρέπει την απομάκρυνση της θερμότητας από το σύστημα παιχνιδιών σας. Εάν δεν ανησυχείτε για την εμφάνιση, όπως και αν το σύστημά σας είναι εγκατεστημένο σε δωμάτιο παιχνιδιών ή υπνοδωμάτιο, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα απλό πλαίσιο A / V συρμάτινου πλαισίου, καθώς αυτό θα επέτρεπε σίγουρα τη μέγιστη ροή αέρα. Έχουμε μια αναθεώρηση μιας φανταστικής στοίβας αποθήκευσης που βασίζεται σε τυχερά παιχνίδια - Gamekeeper Storage Rack .

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ακόμη και αφού έχετε επιλέξει τη θέση, θα πρέπει να κάνετε σκόνη και να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι καθαρά κάθε φορά. Συνιστάται επίσης να ρίξετε μια ματιά στις οπές εξαερισμού στο σύστημα παιχνιδιών σας και να τις καθαρίσετε καθώς και αν χρειαστεί. Μην χρησιμοποιείτε πεπιεσμένο αέρα για να εκτοξεύσετε τη σκόνη, επειδή αυτό θα το φουσκώσει απλά στο σύστημα και πιθανόν να προκαλέσει ένα νέο πρόβλημα. Αντ 'αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό χειροκίνητο κενό για να τραβήξετε τη βρωμιά έξω. Κάνοντας αυτό κάθε έξι μήνες μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά heartache αργότερα.

Πρόσθετες συμβουλές