Πώς να φορτίσετε το διακόπτη Nintendo στο σπίτι και στο ταξίδι

Ο διακόπτης Nintendo τιμολογείται ως το be-all και end-all των κονσολών. Και σίγουρα συνειδητοποιεί το όνειρο να παίζετε υπέροχα παιχνίδια στην τηλεόραση μεγάλης οθόνης σας και να μεταβείτε στο κινητό παιχνίδι στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο ή στη μέση του πάρκου. Αλλά αυτή η ευελιξία του παιχνιδιού στο σπίτι ή στο δρόμο έρχεται με ένα όχι τόσο μικρό πρόβλημα: πώς το κρατάτε φορτισμένο σε όλες αυτές τις καταστάσεις;

Πώς να φορτίσετε το διακόπτη Nintendo και το Joy-Contra στη λειτουργία κονσόλας

Είναι αρκετά εύκολο να φορτίσετε το διακόπτη ενώ βρίσκεστε στο σπίτι. Κάθε φορά που η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στην αποβάθρα, ο διακόπτης φορτίζει. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή η φόρτιση είναι να βεβαιωθείτε ότι η οθόνη του διακόπτη μπορεί να εμφανιστεί στην τηλεόραση, οπότε αν έχετε συνδέσει το κανάλι μετά την αναπαραγωγή σε φορητή λειτουργία, ελέγξτε ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση πριν βγείτε από την αίθουσα.

Μπορείτε να πείτε ακριβώς πόση ισχύς έχει ο διακόπτης από το εικονίδιο μπαταρίας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Σε πλήρη φόρτιση, ο διακόπτης μπορεί να σας δώσει περίπου τρεις ώρες παιχνιδιού. Πόσο συγκεκριμένα θα εξαρτηθεί από το ακριβές παιχνίδι, αλλά ο θρύλος του Zelda: Breath of The Wild , το ναυαρχικό παιχνίδι της Nintendo, χτυπά αυτό το τριών ωρών προσδόκιμο ζωής μπαταρίας λίγο πολύ νεκρό.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί να χρεώσετε; Εάν έχετε το διακόπτη που είναι συνδεδεμένος στην αποβάθρα, η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου τόσο πολύ ώστε να φορτιστεί. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου δύο και μισή ώρα φόρτισης για να φτάσετε στο 100% της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Είναι η Joy-Cons που μπορεί να σας δώσει το πραγματικό πρόβλημα. Κάθε μία από αυτές έχει διάρκεια ζωής περίπου 20 ωρών, η οποία μπορεί να φαίνεται ιδανική, αλλά αν κάποιος από αυτούς πέσει νεκρός κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, θα μείνει με ένα μικρό δίλημμα. Ο διακόπτης Nintendo δεν έρχεται με τρόπο απομακρυσμένης φόρτισης του Joy-Cons, οπότε θα χρειαστεί να συνδέσετε το Joy-Cons στο πλάι του Switch για επαναφόρτιση. Τα καλά νέα είναι ότι ο ίδιος ο διακόπτης δεν χρειάζεται να αγκυροβοληθεί για να φορτιστεί το Joy-Cons, οπότε μπορείτε απλά να το χρησιμοποιήσετε σε φορητή λειτουργία.

Αλλά τι γίνεται αν ο διακόπτης σας έχει χαμηλή ισχύ; Έτσι το δίλημμα. Αν δεν θέλετε να διακοπεί η περίοδος αναπαραγωγής σας, ίσως θέλετε να επενδύσετε στο Joy-Con Charging Grip. Αυτό το εξάρτημα είναι παρόμοιο με το πιάσιμο που μετατρέπει τη Joy-Cons σε έναν μόνο ελεγκτή με μια μεγάλη διαφορά: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να φορτίσετε το Joy-Cons ενώ παίζετε. Κατά τη φόρτιση μέσω USB, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλώδιο USB-C . Όχι μόνο είναι πιο αποδοτικό το USB-C, τα παλαιότερα καλώδια ενδέχεται να βλάψουν τον διακόπτη Nintendo.

Πώς να φορτίσετε το διακόπτη Nintendo και το Joy-Cons στη φορητή λειτουργία

Εάν παίζετε κανονικά ένα παιχνίδι με τον εαυτό σας, η φόρτιση του διακόπτη είναι αρκετά απλή. Απλά συνδέστε ένα καλώδιο USB-C στη θύρα USB στο κάτω μέρος του διακόπτη και συνεχίστε να παίζετε. Αν η Joy-Pro σας είναι συνδεδεμένη στην πλευρά του διακόπτη, θα πρέπει να είστε εντάξει.

Αλλά τι γίνεται αν παίζετε ένα παιχνίδι όπως το Just Dance 2017 ή το multiplayer Mario Kart 8 ; Εδώ είναι όπου τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Εάν χρησιμοποιείτε τη βάση στο πίσω μέρος του Διακόπτη και έχετε τον διακόπτη σας σε μια συμπαγή επιφάνεια όπως ... ξέρετε ... ένα τραπέζι ... η θύρα USB στο κάτω μέρος του διακόπτη Nintendo πρόκειται να είναι λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε.

Γιατί συνέβαλε η Nintendo με αυτόν τον τρόπο; Δεν μπορούσαν να βάλουν το λιμάνι στα πλάγια όπου πηγαίνει το Joy-Cons, οπότε είτε έπρεπε να πάει με το πάνω είτε το κάτω μέρος. Η κορυφή θα ήταν περίεργη για τη φόρτιση κατά τη χρήση της ως φορητό, έτσι πήγαν με το κάτω μέρος.

Πώς μπορείτε να πάρετε γύρω από αυτή την ενόχληση; Ο ευκολότερος τρόπος είναι να αρπάξετε μερικά βιβλία για να τοποθετήσετε τον διακόπτη έτσι ώστε να μπορείτε να σηκώσετε την κύρια μονάδα και να δημιουργήσετε μια κοιλότητα χώρου για το καλώδιο. Αλλά αυτό είναι σίγουρα περίεργο, οπότε ψάξτε για κατασκευαστές αξεσουάρ τρίτων για να προσφέρετε κάποιες λύσεις στο μέλλον (ελπίζουμε κοντά).

Πώς να φορτίσετε το Nintendo Switch σας ενώ δεν βρίσκεστε στο σπίτι

Εάν έχετε δει ένα εμπορικό με μια ομάδα φίλων που συγκεντρώθηκαν γύρω από το Nintendo Switch στη μέση ενός πάρκου ή σε ένα γήπεδο μπάσκετ, ίσως αναρωτηθήκατε τι θα έκαναν μόλις έβγαιναν 2-3 ώρες ζωής της μπαταρίας. Η απλή λύση: φορητή ισχύς.

Μπορείτε πραγματικά να φορτίσετε το Nintendo Switch συνδέοντάς το στο φορητό υπολογιστή σας. Αυτό θα πάρει σίγουρα περισσότερο από μια πρίζα τοίχου, αλλά αν απλά πρέπει να επεκτείνετε το χρόνο παιχνιδιού σας ή θέλετε να χρεώνετε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, θα το κάνει. Ωστόσο, θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το Nintendo Switch για να λειτουργήσει αυτό. Όταν ενεργοποιείται, ο διακόπτης τείνει να φορτίζει το φορητό υπολογιστή αντί του άλλου τρόπου.

Αλλά αν είστε σοβαροί για το παιχνίδι εν κινήσει, μπορείτε πάντα να επενδύσετε σε μια μπαταρία. Σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από τόσες πολλές συσκευές κινητής τηλεφωνίας, είναι αρκετά εύκολο να το βρείτε, αλλά το κλειδί εδώ είναι να βρείτε ένα που χρησιμοποιεί USB-C. Αυτό είναι το νεότερο πρότυπο για τις θύρες USB και επειδή ο διακόπτης Nintendo χρησιμοποιεί USB-C, θα πάρετε το πιο κτύπημα από το buck σας από μια μπαταρία που το χρησιμοποιεί επίσης. Σήμερα, ο Φορητός Φορτιστής Anker PowerCore + 20100 και ο Titan Jackie είναι από τα λίγα πακέτα μπαταριών που υποστηρίζουν το Nintendo Switch.

Πώς να πάρετε περισσότερα χιλιόμετρα από τη μπαταρία του διακόπτη Nintendo

Σε αντίθεση με ένα smartphone με λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ή ένα iPad με μια δέσμη ρυθμίσεων για να αξιοποιήσετε περισσότερο τη μπαταρία σας , δεν υπάρχει τεράστιο ποσό που μπορείτε να κάνετε στον διακόπτη Nintendo Switch για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτιση του διακόπτη σας; Μάθετε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε το Nintendo Switch για να δείτε αν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.