Τα 7 καλύτερα παιχνίδια δράσης για το Nintendo Wii

Για εκείνους τους χρόνους, όταν θέλετε να σκοτώσετε κάτι

Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος εκεί έξω, οπότε αρπάξτε το όπλο και το σπαθί σας πριν εισέλθετε σε αυτό το σπίτι πρόγνωσης ή σε εκείνο το βρετανικό σπήλαιο ή σε εκείνο το ξένο σύνθημα. θα πρέπει να πολεμήσετε αν θέλετε να μείνετε ζωντανοί. Και αν η μάχη για τη ζωή σας είναι η ιδέα σας για διασκέδαση, εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια Wii για εσάς.

10 από 10

Metroid: Άλλο M

Μερικές φορές "Metroid: Other M" αισθάνεται σαν μια σειρά συνεχών μάχες αφεντικό. Nintendo

Αυτός ο δευτερεύων κύλινδρος είναι λιγότερο προσανατολισμένος από το παζλ από τη σειρά Metroid Prime , προσφέροντας περισσότερο από μια καθαρή εμπειρία δράσης. Η ιστορία είναι απαίσια, αλλά ο αγώνας είναι συναρπαστικός. Περισσότερο "

09 από 10

Κόκκινο χάλυβα 2

Στο Red Steel 2, οι παίκτες μπορούν να χειριστούν το σπαθί τους με ένα κύμα του απομακρυσμένου Wii. Ubisoft

Ένα από τα λίγα παιχνίδια για να χρησιμοποιήσετε το Wii Remote Plus που ενισχύει την ακρίβεια, αυτό το έξυπνο μίγμα gunplay και swordplay κάνει μια συναρπαστική εμπειρία πολύ ανώτερη από αυτή του αρχικού παιχνιδιού. Είναι αβίαστη και ξεκούραστη, αλλά θαυμάσια διασκέδαση ενώ την παίζετε. Περισσότερο "

08 από 10

Muramasa: Η λεπίδα του δαίμονα

Το Muramasa είναι ένα παιχνίδι σπαθιά και όμορφο τοπίο. Ανάφλεξη

Αυτό είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Τόσο όμορφο, αν και η ιστορία είναι αδύναμη και η μάχη επαναλαμβανόμενη, είναι πολύ δύσκολο να μην απολαύσετε τον εαυτό σας. Αληθινά η δράση, ενώ είναι αρκετά διασκεδαστική, είναι πιθανώς κάπως ασήμαντη για την απόλαυση κάποιου. ως πλατφόρμα, παιχνίδι περιπέτειας ή RPG, ένα παιχνίδι αυτό το ελκυστικό θα είχε λάβει εξίσου πολλές κριτικές.

07 από 10

Sky Crawlers: Αθώοι άσσοι

Πυροβολήστε! XSEED

Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι πτήσης παίρνει τη δράση ψηλά πάνω από το έδαφος. Με ποικίλες αποστολές και ένα έξυπνο, μοναδικό σύστημα ελέγχου, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαχητικών πτήσεων όλων των εποχών. Περισσότερο "

06 από 10

Star Wars: Η Δύναμη εξαπέλυσε

LucasArts

Το Force Unleashed κυκλοφόρησε σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, αλλά η έκδοση του Wii είναι εύκολα το καλύτερο. Ο έλεγχος της δύναμης και μιας φώτα με έναν ελεγκτή παιχνιδιών είναι εντάξει, αλλά κυματίζοντας το τηλεχειριστήριο σαν σπαθί και χρησιμοποιώντας χειρονομίες για να ρίξετε στρατιώτες και αντικείμενα όπως κούκλες κουρέλι είναι τόσο καλύτερο. Η ιστορία είναι ένα χάος , αλλά η δράση είναι τρομερή. Περισσότερο "

05 από 10

Σπίτι των Νεκρών: Overkill

SEGA

Μια ταινία εκμετάλλευσης υψηλής ευκρίνειας, αυτός ο σκιεροτροχός μετατρέπει ορμητικά τραγούδια, κομψά γραφικά, σκοπίμως διάλογο και χαλαρά ζόμπι σε ένα κομψό και ακαταμάχητο κομμάτι ψυχαγωγίας. Περισσότερο "

04 από 10

Δεν υπάρχουν περισσότεροι ήρωες 2: απελπισμένος αγώνας

Ubisoft

No More Heroes 2 έχει μερικές από τις καλύτερες ενέργειες οποιουδήποτε παιχνιδιού στο Wii, με αγωνία γελοιογραφικού αιματηρού σπαθιού που είναι άγρια, frenetic διασκέδαση. Η απογύμνωση των τμημάτων του αρχικού παιχνιδιού που δεν έχουν σχέση με το sandbox, οδήγησε σε ένα καθαρό τίτλο δράσης που είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια που φτάνουν ποτέ στο Wii.

03 από 10

Dead Space: Εξαγωγή

Φυσήξτε μερικά άκρα και αυτός ο τύπος θα πάει κάτω. Ηλεκτρονικές τέχνες

Η εξαγωγή παίρνει τη βασική μηχανική της arcade shooter και δημιουργεί κάτι πολύ πιο ισχυρό, ένα ηλεκτριστικό μίγμα δράσης, ιστορίας και εντυπωσιακών οπτικών που κάνει αυτό ίσως το καλύτερο shooter που έγινε ποτέ για οποιαδήποτε πλατφόρμα. Το παιχνίδι θα σας κρατήσει στην άκρη του καθίσματος για τις σύντομες πέντε έως έξι ώρες παιχνιδιού. Περισσότερο "

02 από 10

Call of Duty: Σύγχρονος πόλεμος 3 - Αναθεώρηση του παιχνιδιού βίντεο του Wii FPS

Activision

Λέγοντας ότι αυτά τα τρία παιχνίδια COD είναι τα καλύτερα shooters πρώτου προσώπου για το Wii, θα τους καταδικάζονταν με ελαφρύ έπαινο. είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης FPS του Wii. Αλλά αυτά θα ήταν ένα FPS πρώτης τάξεως σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, με άριστο έλεγχο και επίπεδο σχεδιασμού. Είναι πολύ παρόμοια σε ποιότητα για να επιλέξετε ένα από το άλλο. απλά παίζετε όλα αυτά. Περισσότερο "

01 από 10

Θανατηφόρα πλάσματα

THQ

Αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι δράσης Wii είναι υπέροχο πρωτότυπο και καινοτόμο, τοποθετώντας τους παίκτες στα εξωσκλημάτια μιας αράχνης και ενός σκορπιού και αφήνοντάς τα να χαλαρά στην έρημο. Με εξαιρετικά γραφικά, μια ενδιαφέρουσα ιστορία και συναρπαστική δράση, αυτό είναι ένα παιχνίδι που κάθε fan του δράσης χρειάζεται. Περισσότερο "