Τα 7 Best Wii Party Games για να παίξετε με φίλους

Μια φορά κι έναν καιρό οι φίλοι θα συναντηθούν και θα παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια. Ενώ αυτό το είδος της διασκέδασης δεν έχει πάει το δρόμο του Dodo αρκετά ακόμα, όλο και περισσότερο οι άνθρωποι παίρνουν μαζί για να παίξουν κονσόλα παιχνίδια κόμμα. Το φιλικό προς το νέο Wii gesture παιχνιδιών του Wii έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιδεκτικό σε παιχνίδια για πάρτι. Σχεδόν κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι διασκεδαστικό με το σωστό συνδυασμό φίλων, αλλά τα καλύτερα παιχνίδια για πάρτι προσφέρουν κάτι περισσότερο από μια δικαιολογία για συζήτηση σκουπιδιών. Εδώ είναι τα επτά καλύτερα παιχνίδια για να χτίσετε μια βραδιά με φίλους γύρω.

01 από 07

Οι Beatles: Rock Band

Οι Beatles στα τριπλότατα χρόνια τους. Ηλεκτρονικές τέχνες

Συνδυάστε ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών με ένα από τα δημοφιλέστερα franchises πάρτυ παιχνιδιών όλων των εποχών και παίρνετε μια κόλαση ενός παιχνιδιού. Για εμάς, κανένα άλλο παιχνίδι δεν είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις με φίλους, προσφέροντας σπουδαία τραγούδια, ασυνήθιστα στερεά εικαστικά και μια ευκαιρία να τραγουδήσει αρμονικά τρία μέρη πολύ άσχημα. Αν οι φίλοι σου δεν τους αρέσουν οι Beatles, πάρτε καλύτερους φίλους. Περισσότερο "

02 του 07

Just Dance 2

Μια νέα λειτουργία duet σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με έναν συνεργάτη. Ubisoft

Το μόνο μεγαλύτερο παιχνίδι πώλησης Wii που δεν δημοσιεύεται από τη Nintendo, JD2 είναι περισσότερη δραστηριότητα από το παιχνίδι, αφού η νίκη ή η απώλεια είναι μάλλον αυθαίρετη. Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά μια δικαιολογία για να δράσει ανόητα και να χορεύει άσχημα, και αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι άνθρωποι θέλουν στη ζωή. Από όλα τα παιχνίδια Just Dance, το JD2 είναι εύκολα το καλύτερο από την άποψη των τραγουδιών και της χορογραφίας και το μόνο που θέλουμε πραγματικά να έχουμε σε ένα πάρτι. Caveat: Από την εμπειρία μας, οι πραγματικοί χορευτές δεν είναι καλό κοινό γι 'αυτό. Επίσης δεν είναι καλό αν είστε fan των ακριβών σκορ.

03 του 07

Mario Κόμμα 9

Αντί κάθε παίκτης που κατοικεί σε διαφορετικό χώρο, όλοι οι παίκτες ταξιδεύουν μαζί σε έναν κοινό προορισμό. Nintendo

Το MP9 αφορά το γρήγορο κύκλο εργασιών, τη στιγμή που όσοι βρίσκονται μπροστά και όσοι βρίσκονται πίσω από τα σημεία αλλαγής, συχνά όχι λόγω της έλλειψης δεξιοτήτων αλλά λόγω των ιδιοτήτων της τύχης. Αυτή η εστίαση στην τύχη κρατάει το παιχνίδι ελαφρύ και αστείο, και επιτρέπει ακόμη και στον πιο αδύναμο παίκτη την ευκαιρία να κερδίσει. Ωστόσο, πολλά από τα μίνι-παιχνίδια περιλαμβάνουν δεξιότητες, δημιουργώντας τουλάχιστον μια ψευδαίσθηση ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετό. Το αποτέλεσμα είναι ένα σχεδόν τέλειο παράδειγμα του εικονικού επιτραπέζιου παιχνιδιού.

04 του 07

Χορευτική επανάσταση χορού: Το πιο ζεστό πάρτι (σειρά)

Πριν από τον Just Dance και τον Guitar Hero υπήρξε DDR , η οποία προσέφερε μια σπλαχνική εμπειρία κόμματος, στην οποία οι παίκτες θα μπορούσαν να αποδείξουν την αξία τους με το να χτυπάνε σε ένα χαλί. Ενώ το Just Dance είναι η σειρά παιχνιδιών για ανθρώπους που δεν παίζουν παιχνίδια, το DDR είναι για εκείνους που τους αρέσει η ανοησία τους που αναμιγνύεται με γνήσια πρόκληση. Υπάρχουν τρία παιχνίδια στη σειρά Hottest Party μέχρι στιγμής. όλα είναι σχεδόν τα ίδια, αλλά είναι όλα διασκεδαστικά.

05 του 07

Ας αγγίξουμε

SEGA

Αυτό το παιχνίδι διασκεδάζει σε μεγάλο βαθμό απλά για το κεντρικό τέχνασμα του. βάζετε το τηλεχειριστήριο σε μια επίπεδη επιφάνεια και στη συνέχεια αγγίξτε την επιφάνεια με τα δάχτυλά σας. Κάνει για μια διασκεδαστικά διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού, αν και τελικά είναι ακόμα μια αρκετά απλή συλλογή μίνι-παιχνιδιών. Περισσότερο "

06 του 07

Mario και Sonic στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012

Αυτή η συλλογή μίνι-παιχνιδιών που υπερβαίνει το μέσο όρο είναι απλώς δεμένη μαζί με ένα πλαίσιο παιχνιδιού για πάρτι και μπορεί να παιχτεί ως πλήρες πάρτυ, από μια ομάδα ανθρώπων που απολαμβάνουν συνεταιριστικά και ανταγωνιστικά μίνι παιχνίδια ή μόνο. Αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα για όσους ψάχνουν για ένα παιχνίδι με θέμα τον αθλητισμό για να παίξουν με φίλους. Περισσότερο "

07 του 07

Fortune Street

Η Fortune Street σάς επιτρέπει να οδηγήσετε τον Μάριο στην πτώχευση. Nintendo

Ενώ πολλά εικονικά συμβαλλόμενα παιχνίδια σε στυλ παιχνιδιού με βάση το παιχνίδι βασίζονται σε μίνι παιχνίδια, η Fortune Street είναι πάρα πολύ παλιό σχολικό παιχνίδι που εκμεταλλεύεται τους πιο περίπλοκους κανόνες που μπορούν να εφαρμοστούν μέσω λογισμικού. Τελικά, αυτή είναι μια ντυμένη έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly. Αυτό ήταν το αγαπημένο μας παιχνίδι ως παιδί, οπότε πρόκειται να υποθέσουμε ότι αυτή η έκδοση θα είναι το αγαπημένο ενός παιδιού της σύγχρονης εποχής.