Παίξτε παιχνίδια προσομοίωσης

Εξερευνήστε παιχνίδια προσομοίωσης που διατίθενται δωρεάν, σε απευθείας σύνδεση και σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Σχεδόν ο καθένας μπορεί να βρει ένα παιχνίδι προσομοίωσης για να παίξει! Τα παιχνίδια προσομοίωσης έχουν δράση, μάχη, διαχείριση και στρατηγική. Αν είστε εντελώς νέοι σε αυτό το είδος παιχνιδιών στον υπολογιστή, ετοιμαστείτε για έναν καλό χρόνο.

Τα παιχνίδια προσομοίωσης είναι ...

Εξ ορισμού μια προσομοίωση είναι μια απομίμηση. Έτσι τα παιχνίδια προσομοίωσης είναι παιχνίδια που μιμούνται μια πραγματική κατάσταση. Ένας άλλος τρόπος να σκεφτούμε είναι ότι τα παιχνίδια προσομοίωσης προσπαθούν να αναδημιουργήσουν ένα παρελθόν γεγονός. Αλλά τα παιχνίδια δεν συμμορφώνονται πάντοτε με αυτόν τον ορισμό, μερικές φορές συνορεύουν με φαντασία ή πιθανές μελλοντικές καταστάσεις.

Στο είδος του παιχνιδιού προσομοίωσης υπάρχουν υπο-είδη. Λόγω της ποικιλίας των παιχνιδιών προσομοίωσης, υπάρχει πιθανώς τουλάχιστον ένα υπο-είδος που μπορείτε να απολαύσετε, είτε πρόκειται για παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης είτε για ζωή.

Παιχνίδια προσομοίωσης ζωής

Οι προσομοιώσεις ζωής μιμούνται άμεσα την ίδια τη ζωή, είτε πρόκειται για καθημερινή ζωή είτε για θεό. Αυτό είναι ένα μεγάλο είδος που έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια. Τα δημοφιλή παιχνίδια αυτού του τύπου περιλαμβάνουν τα "The Sims 2" και "Black and White 2".

Παιχνίδια προσομοίωσης επιχειρήσεων

Αυτό το τμήμα καλύπτει πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται επίσης στην κατηγορία των κτιρίων της πόλης. Τα επιχειρησιακά παιχνίδια ασχολούνται με οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της δικής σας επιχείρησης.

Παιχνίδια εξομοίωσης κτιρίων πόλεων

Στα παιχνίδια κατασκευής πόλεων, σχεδιάζετε τη διάταξη, δημιουργείτε νόμους, εισπράττετε φόρους και προσπαθείτε να χτίσετε την πόλη σας. Το gameplay ποικίλλει από διαφορετικό παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά το ίδιο ισχύει και για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης πόλης.

Παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης

Τα sim sims σας δίνουν την ευκαιρία να είστε πιλότος σχεδόν σε οποιοδήποτε αεροπλάνο ή ελικόπτερο που θέλετε να πετάξετε. Το είδος των προσομοιώσεων πτήσης έχει έρθει μέχρι στιγμής κατά τα τελευταία χρόνια. Τα γραφικά είναι έντονα, πολλές επιλογές παιχνιδιού και ο ρεαλισμός διατηρούν τους οπαδούς των sim sim πού επιστρέφουν για περισσότερα.

Εάν ένας τύπος παιχνιδιού προσομοίωσης δεν λειτουργεί, δοκιμάστε ένα άλλο. Δεν μου αρέσουν όλα τα είδη προσομοιώσεων εξίσου. Μπορεί να αγαπάς ένα καλό παιχνίδι μεγιστάνας, αλλά να μην μπει σε προσομοιώσεις ζωής. Τίποτα λάθος με αυτό.