Τεράστιες Τεχνολογίες Υπαίθρου

Είναι δύσκολο να εντοπίσουμε την ακριβή στιγμή στην ιστορία όταν γεννήθηκε ο χώρος αποσκευών, αλλά πιθανότατα είναι ασφαλές να πούμε ότι βρίσκεται σε μια ή την άλλη μορφή για πολύ περισσότερο από ό, τι είτε τα tailgates είτε το ποδόσφαιρο - το άθλημα με το οποίο συνδέεται τόσο πολύ. Παρόλο που η σύγχρονη θήρα ξεκίνησε ως δραστηριότητα πριν από το παιχνίδι, όπου οι οπαδοί του ποδοσφαίρου συγκεντρώνονταν σε χώρους στάθμευσης έξω από τα στάδια, η δραστηριότητα είναι πραγματικά ένα μέρος μιας κοινωνικής ταπετσαρίας που περιλαμβάνει τα πάντα από τα παλιομοδίτικα κόμματα του μπλοκ μέχρι τα χάλια ποτ και όλα ενδιάμεσα.

Σήμερα, δεν χρειάζεται να είσαι ποδοσφαιρικός ανεμιστήρας - ή ακόμα και να περιμένεις την ποδοσφαιρική εποχή - με το tailgate. Είτε επιλέγετε να προ-παιχνίδι στο μη ποδοσφαιρικό άθλημα της επιλογής σας, ή απλά να πάρετε μαζί με τους φίλους σας σε ένα πάρκο, παραλία, ή οπουδήποτε αλλού, tailgating είναι η τέλεια δικαιολογία για να βγείτε έξω, ένα ποτό ή δύο, και απολαύστε τον εαυτό σας.

Αλλά τι φέρνει κάποιος σε ένα πάρτι για την αποβίβαση; Λοιπόν, εδώ και πολλά χρόνια τα βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν πράγματα όπως μια φορητή σχάρα, ψυγείο (για διάφορα κρέατα και φυτείες) και, φυσικά, μια πόρτα του χώρου αποσκευών. Αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από τα βασικά, τότε εδώ είναι τα 10 κορυφαία gadgets και τεχνολογίες μας:

01 από 10

Μετατροπέας ισχύος

Μάρκα X Εικόνες / Stockbyte / Getty

Ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων μπορεί να ξεκινήσει με ένα μόνο βήμα, αλλά ένα σωστά ηλεκτρισμένο πάρτι με το tailgate ξεκινάει με ένα ογκώδες αναστροφέα ισχύος . Αυτό είναι το βασικό συστατικό που θα σας επιτρέψει να συνδέσετε βασικά οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή θέλετε, γι 'αυτό είναι απολύτως ζωτικής σημασίας να ξεκινήσετε εδώ.

Φυσικά, δεν είναι όλοι οι μετατροπείς ισχύος που δημιουργούνται ίσοι και οι δυναμικοί μετατροπείς αναπτήρα τσιγάρων είναι πιθανώς το λιγότερο ίσοι από όλους. Αν δεν θέλετε να καθίσετε στο σκοτάδι σαν σπηλαιοδόχος, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα μετατροπέα που είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες σας ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα: Εκτίμηση απαιτήσεων εξόδου του μετατροπέα .

02 από 10

Επιπλέον μπαταρία

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας των μετατροπέων ισχύος ή με τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος του οχήματός σας, τότε αρκεί να πείτε ότι μια μακρά μέρα στέγασης είναι βασικά μια συνταγή για μια νεκρή μπαταρία. Μπορείτε να βοηθήσετε να μετριάσετε αυτό με την εκκίνηση και τη λειτουργία του κινητήρα σας, η οποία θα βοηθήσει να κρατήσει τη μπαταρία φορτισμένη, αλλά που θέλει να καθίσει γύρω σε ένα σύννεφο της εξάτμισης; Αν έχετε μια επιπλέον μπαταρία βαθιάς κυκλοφορίας για να τρέξετε όλα τα ηλεκτρονικά σας, τότε δεν θα πρέπει ποτέ να αντιμετωπίσετε το τρομακτικό νεκρό μπαταρίας-κλικ όταν είναι χρόνος να κατευθυνθείτε στο σπίτι.

03 από 10

Φορητό Power Pack

Αν και μια επιπλέον μπαταρία και ένας καλός μετατροπέας θα πάει πολύ μακριά, ένα φορητό πακέτο δύναμης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα μικρότερα gadget σας (όπως το τηλέφωνό σας, tablet, φορητά συστήματα παιχνιδιών κ.λπ.). Σίγουρα μπορείτε να συνδέσετε φορτιστές στο μετατροπέα σας, αλλά γιατί να μην αποθηκεύσετε τον μετατροπέα για πιο σημαντικά πράγματα, όπως:

04 από 10

Τηλεόραση / Κινητό βίντεο

Εφ 'όσον η μπαταρία και ο μετατροπέας μπορούν να το χειριστούν, υπάρχει ένας τόνος εξαιρετικών επιλογών ψυχαγωγίας που διατίθενται στην πίσω πόρτα. Ακόμα κι αν περιορίσετε την εστίαση σε μόλις κινητό βίντεο o, μπορείτε να φέρετε μαζί μια φορητή τηλεόραση 12 volt που θα τρέχει κατευθείαν από την μπαταρία σας, πακετάρετε μια κανονική τηλεόραση και συνδέστε την στο μετατροπέα σας ή ακόμα και να πάτε ολόκληρο το γουρούνι με ενσωματωμένο, στο σύστημα κινητών βίντεο (μιλάμε για πολλαπλές οθόνες βίντεο, πολλαπλές πηγές βίντεο, ίσως ακόμη και για προβολείς αν νιώθετε περιπετειώδης).

Περισσότερα: Παρακολουθήστε τηλεόραση στο αυτοκίνητό σας .

05 από 10

Δορυφορικό / HD ραδιόφωνο

Το δορυφορικό ραδιόφωνο και το ραδιόφωνο HD είναι εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες που είναι και οι δύο μεγάλες για να έχετε όταν βγάζετε τα πίσω. Σίγουρα μπορείτε να τακτοποιήσετε για το κανονικό παλιό ραδιόφωνο AM / FM, αλλά γιατί θα μπορούσατε; Το ραδιόφωνο HD είναι μια δωρεάν επιλογή που σας επιτρέπει να ακούτε πολλά επιπλέον περιεχόμενα στις περισσότερες μεγάλες πόλεις και ο δορυφόρος είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που έχει κάτι για όλους. Αν είστε πίσω από το παλιό τρόπο, τότε το δορυφορικό ραδιόφωνο είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συμβαδίσει με όλα τα άλλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που δεν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Αν δεν είστε, τότε είναι πολύ πιο εύκολο από το να παίζετε σε ένα σωρό CD mixtape.

Περισσότερα: Θα πρέπει να έχετε HD ή δορυφορικό ραδιόφωνο;

06 από 10

Κινητό Internet

Με τον ίδιο τρόπο που ένας μετατροπέας και μια μπαταρία βαθιάς κυκλοφορίας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο ολόκληρης της κατάστασης της ηλεκτρικής σας κατά την αποθήκευσή σας, ένα κινητό hotspot μπορεί να προσφέρει τόσο συνδεσιμότητα όσο και πρόσβαση σε πληθώρα άλλων επιλογών ψυχαγωγίας.

07 από 10

Μπορεί να Ψύκτης / Ψυγείο

Οι παλιομοδίτικοι ψύκτες είναι εντάξει, αν δεν σας πειράζει να παίζετε με πάγο, αλλά εάν είστε ήδη ενεργοποιημένοι, γιατί να μην πάτε το επιπλέον μίλι; Εάν η μπαταρία και ο μετατροπέας μπορεί να τα χειριστεί, τότε ένα φορητό μπορεί να ψύχει - ή ακόμα και ένα μίνι ψυγείο; Δεν μιλάμε εδώ για το παλιό σας ψυγειοκαταψύκτη, αφού πιθανόν να αποστραγγίσετε τη μπαταρία σας γρηγορότερα από ό, τι θα θέλατε, πράγμα που μας οδηγεί σε:

08 από 10

Φορητή κουζίνα

Όπως συμβαίνει, μερικοί ψύκτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων επίσης διπλασιάζονται ως θερμαντήρες τροφίμων . Έτσι λοιπόν, ενώ όλοι οι άλλοι ψήνουν με κάρβουνο ή προπάνιο σαν σπηλαιολόγους, μπορείτε να τραβήξετε τα παγωμένα κουτάκια σας, να κολλήσετε στο κομμάτι της επιλογής σας και να τους δείξετε τι μοιάζει με τον 21ο αιώνα. Φυσικά, οι επιλογές σας για φορητές εστίες αυτοκινήτων δεν σταματούν εκεί. Και αν είμαστε ειλικρινείς, μπορείτε επίσης να φέρετε και μια ψησταριά (αν και υπάρχουν και κάποιες πολύ μεγάλες φορητές σχάρες υψηλής τεχνολογίας).

09 από 10

Βαλβίδα ψύξης / Φορητό κλιματιστικό

Ακριβώς επειδή συμβαίνει να είναι καλοκαίρι και τυχαίνει να βρίσκεστε έξω, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είστε ζεστός και ιδρωμένος. Φυσικά, πιθανώς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον κινητήρα σας για να επωφεληθείτε από τον A / C του αυτοκινήτου σας για λόγους που καλύψαμε ήδη. Ευτυχώς, κάποια οριστικά παλιομοδίτικη τεχνολογία έχει επανέλθει με τη μορφή ψύκτη βάλτων , που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε δροσεροί-υπό την προϋπόθεση ότι ζείτε σε ένα σχετικά ξηρό περιβάλλον.

Περισσότερα: Φτηνές εναλλακτικές λύσεις για σπασμένο A / C αυτοκινήτου;

10 από 10

Εφαρμογές Smartphone / Ραδιόφωνο

Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών εφαρμογών smartphone και εφαρμογών ραδιοεπικοινωνιών εκεί έξω που είναι προσαρμοσμένες για την tailgating-τόσα πολλά που θα μπορούσαν πιθανώς να γεμίσει μια εντελώς νέα λίστα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε πραγματικά να βρείτε τους φίλους σας ανάμεσα σε όλα τα άλλα tailgaters, τότε αρπάξτε μια εφαρμογή GPS εντοπισμού που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.