Οι 9 καλύτερες οθόνες υπολογιστών που αγοράζουν το 2018

Βελτιώστε τον υπολογιστή σας με αυτές τις κορυφαίες οθόνες απεικόνισης

Είτε χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για επεξεργασία γραφικών, παιχνίδια, streaming media, επιχειρηματικές εφαρμογές ή απλά καθημερινή χρήση, δεν θα βρείτε έλλειψη επιλογών οθόνης για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Ξεκινήστε την έρευνα των διαφορετικών τύπων οθονών που προσφέρονται και θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα μάτια. Και υπάρχουν πολλά πράγματα για να σκεφτείτε τι ψάχνετε σε ένα όπως το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση, το ρυθμό ανανέωσης, το χρόνο απόκρισης, την αντίθεση και τη φωτεινότητα, για να αναφέρουμε μερικά. Για να βοηθήσουμε τις ατελείωτες επιλογές, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις εννέα καλύτερες οθόνες το 2018 για gamers, επαγγελματίες γραφίστες, για περιορισμένο προϋπολογισμό και πολλά άλλα.

Το Samsung U28E590D προσφέρει υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι 3840 x 2160 (τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή του πλήρους HD) στα 60 hertz. Υπάρχει υποστήριξη για μια παλέτα ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων, που σημαίνει ότι οι ταινίες, τα γραφικά και τα παιχνίδια είναι λεπτομερή, φυσικά και ρεαλιστικά. Για παίκτες με κάρτα γραφικών AMD υποστηρίζεται AMD Freesync με ρυθμό ανανέωσης 1ms.

Υπάρχει συνδεσιμότητα για συσκευές συμβατές με UHD (όπως κονσόλες παιχνιδιών στο μέλλον), δύο είσοδοι HDMI και ένα DisplayPort. Ο ρυθμός ανανέωσης 60-hertz παίζει ομαλά με περιεχόμενο 4K χωρίς καθυστέρηση. Η Λειτουργία εξοικονόμησης ματιών μειώνει την οφθαλμολογία μειώνοντας τις εκπομπές μπλε φωτός και τα τρεμοπαίζει, επιτρέποντάς σας να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε ταινίες ή να βλέπετε τα έγγραφα άνετα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αυτή η οθόνη περιλαμβάνει μια βάση που την καθιστά κατάλληλη για επιφανειακή χρήση, αλλά δεν είναι συμβατή με VESA, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο.

Αυτή η οθόνη διατίθεται σε τιμές μεσαίας εμβέλειας, αλλά περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες υψηλών προδιαγραφών που βρίσκονται σε μοντέλα που είναι ακριβότερα. Προσφέρει σαφείς, έντονες, ζωντανές εικόνες και η εικόνα στην τεχνολογία εικόνας εξαλείφει την ανάγκη για μια δεύτερη οθόνη για multitasking.

Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό για οθόνη υπολογιστή, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το HP Pavilion 22cwa. Αυτή η εξαιρετικά λεπτή οθόνη οθόνης 21,5 ιντσών ελέγχει κάθε σημαντική ανάγκη για χρήστες υπολογιστών γραφείου χωρίς να σπάσει την τράπεζα. Καταρχήν, έχει εξαιρετική απόδοση βίντεο και εικόνας, χάρη στην πλήρη ανάλυση 1080p HD, τον οπίσθιο φωτισμό LED και την εξαιρετικά ευρεία τεχνολογία IPS. Το Pavilion 22cwa έχει επίσης καταπληκτική δυναμική αντίθεση 8000,00: 1 που παρέχει πλούσια χρώματα, αντιθαμβωτική επεξεργασία και λεπτή στεφάνη που κρατά την προσοχή σας στην οθόνη και όχι στη σχεδίαση της οθόνης. Οι επιλογές σύνδεσης είναι βασικές με τις εισόδους VGA και HDMI, αλλά αυτό θα ικανοποιήσει τους περισσότερους ιδιοκτήτες υπολογιστών. Περισσότεροι από 1.700 αναθεωρητές της Amazon έδωσαν σε αυτήν την οθόνη μια μέση βαθμολογία 4,5 σε 5 αστέρια και εξέπληξε πολλούς αγοραστές με πόσο καλή είναι η τιμή και έτσι δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το HP Pavilion 22cwa, να είστε σίγουροι για το ποια παρακολούθηση προϋπολογισμού θα επιλέξετε.

Οι οθόνες συχνά θεωρούνται ως βασικό εξάρτημα υπολογιστή επειδή δεν έχουν κάνει έναν τόνο καινοτομίας εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας και της πυκνότητας των pixel. Αλλά η Dell Ultrasharp U2417HJ συγχέει αυτές τις προσδοκίες προσθέτοντας μια ασύρματη μονάδα φόρτισης σε αυτήν. Αυτό κάνει έναν τόνο νοήματος επειδή πολλοί άνθρωποι χρεώνουν τα τηλέφωνά τους ενώ κάθεστε σε έναν υπολογιστή. Τα smartphones με ασύρματη χρέωση Qi ή PMA (για παράδειγμα τα περισσότερα τηλέφωνα Android της Samsung) υποστηρίζονται και πολλά άλλα τηλέφωνα είναι πιθανό να ενσωματώσουν το μέλλον.

Έξω από το δροσερό ασύρματο τιμόνι φόρτισης στη βάση της οθόνης, το U2417HJ είναι μια μεγάλη οθόνη Full HD με ανάλυση 1920 x 1080, ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, καθώς και θύρες για DisplayPort / mini-DisplayPort, DisplayPort-out, HDMI , Σύνδεση γραμμής USB και ήχου. Επίσης περιστρέφεται, κλίνει και περιστρέφεται, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια γωνία για να εργάζεστε σε έργα, να παρακολουθείτε ταινίες ή οτιδήποτε άλλο.

Το AOC είναι μια εταιρία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στην Ταϊβάν που επικεντρώνεται σε βραβευμένες οθόνες. Ονομάστηκε ως η # 1 πιο αξιόπιστη μάρκα μόνιτορ σε μια έρευνα αναγνώστη 2017 PC Mag, η εταιρεία κάνει high-end gaming και επαγγελματικές οθόνες. Έχουν όμως και μία από τις καλύτερες γραμμές παρακολούθησης εισόδου, με οθόνες Full HD HD LED.

Αυτή η οθόνη LED 21.5 "IPS είναι μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού για οποιαδήποτε χρήση. Έχει ένα πάνελ IPS με γωνία θέασης 178 μοιρών για ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε θέση προβολής, ιδανική για χώρους γραφείων ή για παρακολούθηση ταινιών στην αίθουσα του σπιτιού. Διαθέτει επίσης σύνδεση VGA και HDMI, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε διάφορα πολυμέσα. Τέλος, το μαύρο και ασημί σχέδιο φαίνεται μοντέρνο και συγκρίσιμο με πιο ακριβό μόνιτορ. Διαθέτει επίσης αντιολισθητική επίστρωση που αντιστέκεται στα δακτυλικά αποτυπώματα και τις λεκέδες, διατηρώντας την καθαρή εμφάνιση.

Η ελαφριά καμπύλη αυτής της οθόνης LG, με την εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη και την αναλογία διαστάσεων 21: 9, βοηθάει στη δημιουργία μιας συναρπαστικής εμπειρίας προβολής για ταινίες, παιχνίδια, γραφικά ή ό, τι κι αν θέλετε. Η τεχνολογία IPS παρέχει ένα εκτεταμένο εύρος προβολής και η ανάλυση 3440 x 1440 σας δίνει 2,4 φορές περισσότερες οπτικές πληροφορίες από ότι η οθόνη Full HD. Αυτή η οθόνη προσφέρει κάλυψη sRBG πάνω από το 99 τοις εκατό για πλήρη, πλούσια χρώματα - αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φωτογράφων και καλλιτεχνών γραφικών. Δύο εσωτερικά ηχεία 7w με τεχνολογία MaxxAudio παρέχουν ήχο surround, με βαθύτερα μπάσα και κρυστάλλινα υψηλά επίπεδα για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει δύο θύρες HDMI, μια θύρα γρήγορης φόρτισης USB 3.0, ένα DisplayPort και δύο θύρες Thunderbolt2. Επομένως, αυτή η οθόνη είναι συμβατή τόσο με τα Windows όσο και με τα Mac. Ο λόγος αντίθεσης είναι 1,1 εκατομμύριο: 1, δίνοντάς σας βαθύ μαύρο χρώμα, φωτεινά λευκά και όλα ενδιάμεσα. Υπάρχουν διάφορες προκαθορισμένες λειτουργίες, όπως κινηματογράφος, φωτογραφία, αναγνώστης και τυχερά παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να βαθμονομήσετε με μη αυτόματο τρόπο την οθόνη στις προτιμώμενες ρυθμίσεις.

Πρόκειται για μια οθόνη υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για σχεδόν οποιαδήποτε χρήση, αλλά με τη μεγάλη, ευρεία οθόνη, είναι ιδανική για να σπάσει πίσω με μια ταινία HD. Αυτή η οθόνη 34 ιντσών μπορεί να τοποθετηθεί στοίβα με την αγορά ενός βραχίονα.

Από την κορυφαία σειρά παιχνιδιών ASUS της Republic of Gamers έρχεται η σειρά ROG Swift. Παρόλο που αυτή η αθόρυβη οθόνη έχει ρυθμιστεί σε 144 hertz από το κιβώτιο, μπορεί πραγματικά να σπάσει το φράγμα 144-hertz με ρυθμό ανανέωσης 165 hertz για τα πιο απαλά γραφικά τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να φανταστείτε. Είναι επίσης μια οθόνη IPS, επιτρέποντας στην εικόνα να φαίνεται η ίδια από οποιαδήποτε γωνία. Διαθέτει πλήρη γκάμα sRGB για ζωντανό χρώμα όπως το χρώμα της ζωής, ευρεία γωνία θέασης και υποστήριξη για την τεχνολογία G-Sync της NVIDIA, σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί το σκίσιμο και την υστέρηση σε συνδυασμό με μια συμβατή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce.

Η οθόνη 27 ιντσών υποστηρίζει μια υγιή ανάλυση 2560 x 1440 σε 144 hertz και έχει αναλογία διαστάσεων 16: 9. Ο χρόνος ανανέωσης είναι 4ms.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει ένα DisplayPort, μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB 3.0. Περιλαμβάνει τη μείωση των θολών κίνησης ULMB, το GamePlus, ένα καυτό κλειδί που σας επιτρέπει να αλλάζετε ταχύτητα καρέ ανά λεπτό και μια ποικιλία ειδικών λειτουργιών εικόνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε οθόνη σε αυτή τη σειρά δοκιμάζεται μεμονωμένα στο εργοστάσιο για να εξασφαλίσει ποιοτική ποιότητα κατασκευής και ότι στην πραγματικότητα λειτουργεί. Εάν η ταχύτητα είναι το πράγμα σας, αυτή η οθόνη μπορεί να αντέξει ακόμη και τα πιο απαιτητικά βιντεοπαιχνίδια στην αγορά, εφόσον ο υπολογιστής σας μπορεί να συμβαδίσει με αυτό.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας .

Αυτή η εκπληκτική οθόνη LG ευρείας οθόνης προσφέρει εκπληκτική ανάλυση 2560 x 1080 με αναλογία διαστάσεων 21: 9 και εκπληκτική λειτουργία διαίρεσης τεσσάρων οθονών που σας επιτρέπει να διαιρέσετε την οθόνη σε δύο ή τέσσερα προσαρμόσιμα τμήματα. Έχει επίσης Flicker Safe, που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την κούραση των ματιών, μειώνοντας την τρεμούλιασμα σχεδόν στο μηδέν. Η κάλυψη sRGB υπερβαίνει το 99%, γεγονός που παρέχει εξαιρετικά ακριβές χρώμα και καθιστά αυτή την οθόνη εξαιρετική επιλογή για γραφίστες και φωτογράφους, ενώ παράλληλα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για σοβαρά παιχνίδια και εξαιρετικές εμπειρίες πολυμέσων. Πρόκειται για μια οθόνη IPS, που σημαίνει ότι έχετε σαφείς και ευκρινείς εικόνες που μοιάζουν σε οποιαδήποτε γωνία. Το μαύρο χαρακτηριστικό σταθεροποιητή ανιχνεύει σκοτεινές εικόνες και τους βοηθά να φωτίζουν, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να δείτε λεπτομέριες ακόμα και σε πιο σκοτεινές.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει δύο θύρες HDMI και ένα DisplayPort. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 60 hertz και περιλαμβάνει την τεχνολογία Dynamic Action Sync για να διασφαλίσετε ότι θα πιάσετε τα πάντα σε πραγματικό χρόνο.

Η υποστήριξη Freesync (συμβατή μόνο με τις επιλεγμένες κάρτες γραφικών AMD) εξαλείφει το σχίσιμο και το τραύλισμα μεταξύ του ρυθμού καρέ της κάρτας γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης, επιτρέποντας την απρόσκοπτη κίνηση των παιχνιδιών. Υπάρχουν μερικές προεπιλεγμένες λειτουργίες παιχνιδιών για την ενίσχυση των τυχερών παιχνιδιών και δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία επτά-watt που επιτρέπουν την εξαιρετική ποιότητα ήχου κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ή ταινιών.

Αυτή η οθόνη είναι συμβατή με VESA, που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί στοίβα με την αγορά βραχίονα τοποθέτησης ή να εμφανιστεί σε επίπεδη επιφάνεια με την ενσωματωμένη βάση.

Για να είστε επιτυχημένος σχεδιαστής (ή φωτογράφος ή επεξεργαστής βίντεο), χρειάζεστε την οθόνη σας για να αποδίδετε πιστό χρώμα στο φυσικό φως. Οι οθόνες της Apple είναι από καιρό η κορυφαία επιλογή, αλλά το τελευταίο Thunderstruck δεν βγαίνει μέχρι αργότερα αυτό το έτος. Μέχρι τότε, το BenQ Ultra HD 4K Design Monitor κάνει ό, τι χρειάζεται ένας καλλιτέχνης για να κάνει. Χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία χρώματος, αυτή η οθόνη προσφέρει ζωντανό και ακριβές χρώμα που θα ικανοποιήσει τα επαγγελματικά σχεδιαστικά πλεονεκτήματα.

Η οθόνη διαθέτει μια 10-bit 100% sRGB χρωματική παλέτα, αναδημιουργώντας με ακρίβεια πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, με άριστη ακρίβεια και απαράμιλλη αντίθεση. Η τεχνολογία IPS (IPS) σάς επιτρέπει να βλέπετε το χρώμα μιας εικόνας από οποιαδήποτε γωνία, εξαιρετικά χρήσιμο για την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η πλήρης γκάμα χρωμάτων έρχεται σε σας σε μια οθόνη 27 "ή 32" σε ανάλυση 3840x2160 Ultra HD 4K, εκπληκτική 8.294.400 pixels.

Οι σχεδιαστές θα εκτιμήσουν επίσης τη λειτουργία CAD / CAM, η οποία προσφέρει απαράμιλλη αντίθεση στις 3D γραμμές για να ενισχύσει τα καλώδια του μοντέλου. Η οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με μια λειτουργία κινούμενης εικόνας που χειρίζεται τη φωτεινότητα και τη σκιά για να προσθέσει βάθος στις δημιουργίες σας και μια λειτουργία εικόνας σε εικόνα για έργα επεξεργασίας βίντεο.

Μια οθόνη για τους σχεδιαστές πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη. Η BenQ εξοπλίζει το 4K Design Monitor με μια γρήγορη και γρήγορη περιστροφή ώστε να μπορείτε να δείτε τη δημιουργία σας από οποιαδήποτε γωνία. Η ίδια η λοξή πλευρά είναι λεπτή και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε περιττά φώτα, επιτρέποντας την ομοιόμορφη ενσωμάτωση δύο οθονών σε λειτουργία διπλής οθόνης. Είναι στρογγυλεμένο με επίστρωση με αντιθαμβωτική επίστρωση και χαμηλό μπλε φως για να αντιμετωπίσει την κούραση των ματιών.

Ήρθε η ώρα να γεμίσετε και να υπερφορτώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας με το Acer Predator και τις προδιαγραφές του σιαγόνου. Διαθέτει την τεχνολογία NVIDIA G-Sync, η οποία εξαλείφει τη διάσπαση της οθόνης, παρέχοντας στους gamers μια επική εμπειρία παιχνιδιού. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη προστασία των ματιών για να ελαχιστοποιήσει την ένταση και την κούραση, κρίσιμη για τις μάχες που γίνονται μέσα στη μέρα.

Η εγγενής και μέγιστη ανάλυση αυτής της οθόνης είναι ένα εντυπωσιακό 3840 x 2160, καθιστώντας τα γραφικά Ultra HD σε αναλογία 16: 9. Το ποσοστό απόκρισης είναι ένα γρήγορο 4ms, το οποίο διατηρεί τα πιο πρόσφατα παιχνίδια PC ροή ομαλά. Ο πίνακας IPS εξασφαλίζει μια ευκρινή, καθαρή εικόνα σε οποιαδήποτε γωνία.

Υπάρχει ενσωματωμένη βάση που επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται, να κλίνει, να περιστρέφεται και να κινείται προς τα πάνω ή προς τα κάτω για μια άνετη γωνία θέασης. Είναι συμβατό με VESA, επιτρέποντάς σας να το τοποθετήσετε στον τοίχο με την αγορά βραχίονα τοποθέτησης.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει ένα HDMI και ένα DisplayPort, καθώς και τέσσερις θύρες USB 3.0 υψηλής ταχύτητας για ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά τυχερών παιχνιδιών και κινητές συσκευές.

Η τεχνολογία NVIDIA G-Sync συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με τη GPU σας, για να εξαλείψει τη διάσπαση της οθόνης, να εμφανίσει τραύματα στην οθόνη και να καθυστερήσει την είσοδο, έτσι ώστε οι σκηνές να εμφανίζονται αμέσως, τα αντικείμενα να φαίνονται πιο έντονα και το παιχνίδι να είναι ομαλό. Σημείωση: Για να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία NVIDIA G-Sync, πρέπει να έχετε κάρτα γραφικών NVIDIA με δυνατότητα G-Sync. Οι πιο ισχυρές κάρτες NVIDIA, όπως οι GTX 780 Ti, GTX Titan Black και GTX 880M, είναι όλες οι κάρτες γραφικών έτοιμες για G-Sync, όπως και τα δημοφιλή GTX 970, GTX 980, GTX 1070 και GTX 1080.

Το Flicker-less EyeProtect εξασφαλίζει ότι τα μάτια σας δεν αισθάνονται το κάψιμο αυτών των μακρών περιόδων παιχνιδιού και δύο ενσωματωμένα ηχεία 2w σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τους ήχους του τσαλακωμένου γυαλιού, των σφυροκοπίων και όλων αυτών των εκρήξεων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .