Οι 9 καλύτερες φορητές σακίδια laptop να αγοράσουν το 2018

Κρατήστε το φορητό σας φορητό και ασφαλές με αυτά τα υπέροχα σακίδια

Είτε είστε στο δρόμο, πηγαίνετε στην τάξη ή απλά μέσα και έξω από το γραφείο, είναι σημαντικό να προστατεύσετε το φορητό υπολογιστή σας όταν το στρέφετε. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε τον φορητό σας υπολογιστή προστατευμένο είναι με ένα σακίδιο. Σακίδια έχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα αξεσουάρ του φορητού υπολογιστή σας και είναι εξαιρετικά βολικό για τη μεταφορά, με τους ώμους και την πλάτη σας να υποστηρίζουν το βάρος εξίσου. Υπάρχουν πολλά laptop-ready σακίδια στην αγορά, οπότε έχουμε περιορίσει τις επιλογές για να συμπεριλάβουμε μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα σήμερα.

Από όλα τα σακίδια στην αγορά, οι online κριτικές σχεδόν ομοφώνως συμφωνούν ότι οποιοδήποτε σακίδιο από το Incase θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Το πακέτο εικονιδίων είναι ένα από τα μοντέλα ναυαρχίδας της μάρκας και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον 840D. Είναι προσανατολισμένη για φορητούς υπολογιστές 15 ίντσες και μικρότερες. Το κυρίως διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μεγάλα είδη εισιτηρίων σας, καθώς και για οποιαδήποτε έγγραφα, βιβλία ή μικρά αξεσουάρ. Ένα δευτερεύον διαμέρισμα προσφέρει πρόσθετη αποθήκευση για εξαρτήματα τεχνολογίας ή άλλα μικρότερα αντικείμενα. Η ειδική τσέπη iPad ή tablet προσφέρει γρήγορη και εύκολη πλαϊνή πρόσβαση χωρίς να εισέλθει σε κανένα από τα δύο κύρια διαμερίσματα της τσάντας. Μια θήκη τροφοδοσίας ισχίου προσθέτει ένα ενσωματωμένο καλώδιο που επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε φορητή μονάδα ή συσκευή ήχου. Πέρα από την αποθήκευση, το ρυθμιζόμενο ζευγάρι των ώμων συνδυάζεται με ιμάντα στέρνου για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, το Booq Cobra Squeeze laptop backpack είναι μια μοναδικά σχεδιασμένη επιλογή που προσφέρει έναν υπέροχο συνδυασμό τόσο μορφής όσο και λειτουργίας. Προσφέροντας αδιάβροχη προστασία από το νερό-απωθητικό ύφασμα, το Squeeze δεν μειώνει την άνεση, χάρη σε ένα σχεδιασμένο σχέδιο ιμάντα ώμου και πίσω προστατευτικό κάλυμμα αέρα για να διατηρείται δροσερό κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων φορέματος.

Με δυνατότητα κατοχής ενός φορητού υπολογιστή μέχρι 15,4 ίντσες, η κορυφαία τσέπη παρέχει άμεση πρόσβαση απευθείας σε φορητό υπολογιστή, ενώ τα διπλά τοιχώματα προσθέτουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για αξεσουάρ. Μέσα στο κυρίως διαμέρισμα, θα βρείτε το μανίκι για το φορητό υπολογιστή, δύο θήκες και μια υποδοχή με στυλό. Ζυγίζοντας μόλις 2,2 κιλά, προσθέτοντας ένα φορητό υπολογιστή, αξεσουάρ και ακόμη και ένα βιβλίο ή δύο δεν θα ζυγίσει το Squeeze κάτω. Το Booq προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας με το σύστημα Terralinq που έχει χαθεί και βρεθεί, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ανάκτηση μιας τσάντας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Το Timbuk2 είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα σε σακίδια laptop και για καλό λόγο. Ο συνδυασμός του στυλ, της αξιοπιστίας και της αποθήκευσης καθιστούν όλα όσα θα κάνουν οι ερασιτέχνες να αγαπούν. Το Office Pack έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους βρίσκονται σε κίνηση, με αρκετό αποθηκευτικό χώρο για φορητό υπολογιστή 15 ιντσών. Υπάρχουν δύο ακόμα κυρίως κεντρικά διαμερίσματα που έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά ρούχων (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός που μπορεί να φέρει ένα ζευγάρι παπουτσιών), ταμπλέτες, στυλό και μολύβια, φορτιστές και άλλα αξεσουάρ. Υπάρχει επίσης ένα ελαστικό πλευρικό διαμέρισμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη μεταφορά νερού ή άλλων υγρών. Η κορυφαία λαβή για τη μεταφορά σε δύσκολες καταστάσεις συνδυάζεται με ρυθμιζόμενα μαξιλάρια ώμων και ιμάντες συμπίεσης με ανακλαστική ταινία για την προειδοποίηση οδηγών ή άλλων επισκεπτών της παρουσίας σας τη νύχτα. Ζυγίζει 2,4 κιλά.

Για εκείνους τους αγοραστές που αναζητούν μια λύση premium laptop backpack, το όνομα Tumi χρειάζεται λίγη εισαγωγή. Ο σακίδιο Alpha Bravo Knox ανώτερης κατηγορίας προσφέρει ένα ευρύχωρο κεντρικό διαμέρισμα με χώρο για φορητό υπολογιστή 15 ιντσών, ειδική τσέπη iPad, δύο υποδοχές επαγγελματικών καρτών και δύο θήκες για μικρότερα αξεσουάρ. Πέρα από την αποθήκευσή του, το 100% βαλλιστικό νάιλον κατασκευής προσφέρει μια κορυφαία κατασκευή που είναι τόσο ματιά όσο είναι ανθεκτική. Με βάρος 3,4 κιλά, το σακίδιο Knox ζυγίζει λίγο περισσότερο από το μέσο όρο του ανταγωνισμού, αλλά αυτό αναμένεται από ένα ασήμαντο σχέδιο που μπορεί να κοστίσει τουλάχιστον δύο φορές περισσότερο. Για την τιμή, ωστόσο, θα λάβετε αυξημένο παραπετάσματα στους ιμάντες ώμου, γεγονός που κάνει για μια άνετη φθορά. Οι ιμάντες προσθέτουν ένα τελευταίο perk με δακτυλίους D για gadgets όπως φακούς ή άλλα αξεσουάρ που απαιτούν γρήγορη πρόσβαση.

Μια ματιά είναι το μόνο που χρειάζεται για να δούμε γιατί το Herschel Retreat Mid-Volume παίρνει χειροκίνητα το βραβείο του πιο κομψό σακίδιο laptop. Με το στυλ ορειβασίας, το κλείσιμο του κορδονιού drawcord και το λουράκι της λεπτομέρειας, το Herschel γρήγορα ξεχωρίζει από το χρηστικό στιλ που διαπερνά το χώρο των σακιδίων για φορητούς υπολογιστές εδώ και χρόνια. Με χώρο για φορητό υπολογιστή χωρητικότητας 13 ιντσών στο κεντρικό διαμέρισμα, έχει αρκετό χώρο για αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων φορτιστών και ποντικιών. Το μαγνητικό κλείσιμο ιμάντα και οι συνδετήρες μεταλλικού πείρου προσθέτουν στην ορειβατική εμφάνιση, αλλά παρέχουν επιπλέον ασφάλεια για να διατηρείτε όλα τα εργαλεία σας ασφαλή μέσα στο κυρίως διαμέρισμα. Η μπροστινή θήκη αποθήκευσης είναι αρκετά μικρή και επιτρέπει αρκετό χώρο για γρήγορη πρόσβαση σε ένα smartphone.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, ο θήλαμος Thule Crossover των 32 λίτρων είναι δύσκολο να νικήσει. Με ένα ανυψωμένο διαμέρισμα για φορητούς υπολογιστές που μπορεί να αποθηκεύσει έως και ένα φορητό υπολογιστή 17 ιντσών (μαζί με ένα ειδικό μανίκι για το iPad), υπάρχει αρκετός χώρος σε αυτήν την τσάντα για ρούχα, βιβλία και ακόμη και για παπούτσια. Ενώ υπάρχει μεγάλη αφθονία αποθήκευσης, το πραγματικό χαρακτηριστικό του Thule είναι η προστασία του από τα στοιχεία και ακόμη και οι σταγόνες, χάρη σε ένα θερμομονωμένο και ανθεκτικό στη θραύση διαμέρισμα που προστατεύει μικρά αντικείμενα όπως smartphones ή ακόμη και το αγαπημένο σας γυαλιά ηλίου.

Τα αδιάβροχα υφάσματα και φερμουάρ λειτουργούν μαζί για να σχηματίσουν μια προστατευτική σφραγίδα ενάντια σε καιρικά στοιχεία που επιδιώκουν να κάνουν την αγαπημένη σας τεχνολογική βλάβη. Προσθέστε δύο πλευρικές τσέπες ματιών για μπουκάλια νερού, λαβές για να τραβήξετε και παράλληλα με ιμάντες ώμου EVA για εύκολη μεταφορά και μια τσέπη για να αποθηκεύσετε γρήγορα ένα ελαφρύ σακάκι και έχετε ένα σακίδιο που είναι έτοιμο για laptop και καλό για ένα ολονύκτιο ταξίδι. Ζυγίζει 2,2 λίβρες.

Συνδυάζοντας την τιμολόγηση του προϋπολογισμού με το άριστο στυλ και την αποθήκευση, το σακίδιο Mancro laptop περιλαμβάνει αρκετό χώρο στο διαμέρισμα για φορητούς υπολογιστές ώστε να ασφαλίσει με ασφάλεια έως και 17 ιντσών φορητούς υπολογιστές. Υπάρχουν τρία κύρια αποθηκευτικά διαμερίσματα, εννέα εσωτερικές μικρότερες τσέπες, καθώς και δύο σφραγισμένες πλευρικές τσέπες για αντικείμενα όπως κλειδιά, πορτοφόλι ή μπουκάλι νερού. Κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον νάιλον ύφασμα, η καμπύλη επένδυση ώμου κάνει για μια ελαφριά τσάντα που είναι μόλις 1,5 λίβρες.

Μια ενσωματωμένη κλειδαριά συνδυασμού προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Πέρα από την ασφάλεια, ο σχεδιασμός νάιλον περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό στο νερό εξωτερικό που προστατεύει από πιτσιλιές και βροχή. Προστέθηκε στο εξωτερικό της τσάντας είναι μια φορητή θύρα φόρτισης USB που ζευγνύει με μια ξεχωριστά αγοραστή φορητή μπαταρία για γρήγορη φόρτιση εν κινήσει.

Με 27 λίτρα συνολικής αποθήκευσης, ο σακίδιο North Face Pivoter περιλαμβάνει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ανθεκτικό σχέδιο και ποικίλες επιλογές χρωμάτων. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε ένα φορητό υπολογιστή 15 ιντσών, το καπάκι του θαλάμου προσθέτει αρκετή προστασία ακόμη και όταν η τσάντα είναι συσκευασμένη στο χείλος. Εκτός από την αποθήκευση laptop, το κυρίως διαμέρισμα προσφέρει χώρο για βιβλία και σημειωματάρια. Υπάρχουν ακόμη και τσέπες με φερμουάρ, velcro και στυλό για πρόσθετη αποθήκευση και οργάνωση. Ο σακίδιο Pivoter εξασφαλίζει στήριξη της σπονδυλικής στήλης με εξειδικευμένους ιμάντες ώμου με συμπίεση για τη σωστή στάση του σώματος και έχει μια επένδυση με επένδυση στην κορυφή. Για να παραμείνετε ασφαλείς εν κινήσει, ο ανακλαστικός βρόχος ποδηλάτου και το ιμάντα ώμου δημιουργούν 360 βαθμούς ανακλαστικότητας για να μένουν ασφαλείς τη νύχτα. Ζυγίζει δύο κιλά.

Όταν η φόρτιση εν κινήσει είναι απαραίτητη, η τσάντα μεταφοράς φορητού υπολογιστή Tylt Powerbag είναι απαραίτητη για τους επαγγελματίες και τους φοιτητές. Ο ενσωματωμένος διανομέας USB μπορεί να τροφοδοτήσει τηλέφωνα, δισκία ή άλλα ηλεκτρονικά (μέχρι τρία κάθε φορά) με την ενσωματωμένη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία 10.400mAh. Η τσάντα λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο καλωδίου USB (προσαρμογέα που απαιτείται για τη φόρτιση συσκευών της Apple) με δύο θύρες single-amp και μια μοναδική θύρα 2.1-Amp.

Εκτός από τις συσκευές φόρτισης, η ανθεκτική στο νερό ποιότητα κατασκευής προσφέρει συνολικά 1.450 κυβικά εκατοστά συνολικής χωρητικότητας μεταξύ 13 θυλάκων. Η συμπερίληψη της πιστοποίησης TSA επιτρέπει στους ιδιοκτήτες φορητών υπολογιστών να αφήσουν τους φορητούς υπολογιστές τους στην τσάντα ενώ περνούν από την ασφάλεια του αεροδρομίου, καθιστώντας την μια εξαιρετικά βολική λύση για τους συχνούς ταξιδιώτες. Μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και ένα φορητό υπολογιστή 15 ιντσών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .