Τι σημαίνει το TFW;

Τι σημαίνει "TFW" και γιατί οι χρήστες αγαπούν να το χρησιμοποιούν online

Έτσι, ίσως μόλις εντοπίσατε μια μετάδοση κοινωνικών μέσων, ένα σχόλιο ή ένα κείμενο που ξεκινά με TFW και ακολουθείται από μια πρόταση. Αλλά τι σημαίνει αυτό;

Το "TFW" είναι ένα ακρωνύμιο slang για το διαδίκτυο που αντιπροσωπεύει:

Που νιώθω πότε

Ναι, είναι ένα δημοφιλές ρητό στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Όχι, σίγουρα δεν είναι γραμματικά σωστό.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνήθως το TFW για να μεταφέρουν ένα είδος συναισθήματος ή συναίσθημα σε οποιοδήποτε δεδομένο πλαίσιο που είναι αρκετά εύχρηστο ώστε οι άλλοι άνθρωποι στο διαδίκτυο να γνωρίζουν ακριβώς τι εννοείτε- παρόλο που παραμένουν ακόμα ανοικτοί ώστε να μπορούν να ερμηνεύσουν τη δική τους ερμηνεία.

Παραδείγματα του τρόπου χρήσης του TFW

"TFW όταν είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι στις 4 το πρωί ακόμα πολύ ξύπνιοι."

"TFW παίρνετε τελικά ένα κείμενο πίσω μετά από επτά και μισή ώρα."

"TFW συνειδητοποιείτε ότι σχεδόν μόλις χύθηκε τον καφέ στα δημητριακά σας αντί για το γάλα."

Τα τρία παραπάνω παραδείγματα θα σας δώσουν μια καλή ιδέα για το πώς λειτουργεί η τάση. Σε γενικές γραμμές, το ακρωνύμιο χρησιμοποιείται στην αρχή μιας φράσης, ακολουθούμενο από ένα είδος καθημερινής καθημερινής δραστηριότητας που έχουν κάνει οι περισσότεροι πριν.

Συμβουλές για να πάρει το Hang για τη χρήση TFW στο δικό σας online / λεξιλόγιο κειμένου

Το TFW μπορεί να λειτουργήσει με πιο συναρπαστικές και όχι τόσο καθημερινές δραστηριότητες. Έχουν την τάση να έρχονται μακριά όσο πιό χιουμοριστικό και υπερβολικό από το αναλογικό. Για παράδειγμα:

"TFW όταν πηγαίνεις με αλεξίπτωτο, αλλά ξεχάσεις να βγάλεις πρώτα τον επιταχυντή σου".

Σχετικά; Όχι πραγματικά. Εύθυμος? Απολύτως.

Βασιζόμενοι στο χιουμοριστικό / υπερβολικό αποτέλεσμα του TFW, οι χρήστες του διαδικτύου θα βάζουν μερικές φορές το TFW στην αρχή μιας εντελώς γελοίας κατάστασης που είναι εξαιρετικά συγκεκριμένη και καθόλου αναλλοίωτη (αλλά τουλάχιστον κάπως εφικτή χάρη στη λεπτομερή περιγραφή) για να υπερβάλλει η έκφραση .

Εδώ είναι ένα καλό και πολύ λεπτομερές παράδειγμα από το Twitter :

"TFW u είναι ένα ωραίο gf και να τρέξει το bf ένα λουτρό και u επιστρέφουν στο ur skyrim παιχνίδι και ur χαρακτήρες γυμνό και έχει αδειάσει όλα τα ur πράγματα" - @ nagnusbane

Το ακρωνύμιο είναι δημοφιλές στο Twitter, καθώς λειτουργεί τέλεια για να περιγράφει περίεργες, ξεκαρδιστικές και αμήχανες καταστάσεις χρησιμοποιώντας κείμενο μιλούν, κακή γραμματική και σύντομες μορφές άλλων λέξεων.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα μιμίδια και ακρωνύμια που φαινομενικά τείνουν να βγαίνουν από το πουθενά, το TFW αγκαλιάζεται κυρίως από τους νεότερους χρήστες των κοινωνικών μέσων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μην γράψουν τίποτα σωστά ή να χρησιμοποιούν ακατάλληλη γραμματική. Παρόλο που το Διαδίκτυο γίνεται ολοένα και πιο οπτικό στις μέρες μας με τον αριθμό των πλατφορμών κοινωνικών μέσων που οδηγούνται από την κοινή χρήση εικόνων και βίντεο, καθώς και την άνοδο των emoji , η τάση TFW προσφέρει μόνο λίγο επιπλέον μεταδοτικό συναίσθημα που μπορεί να παραμείνει τη φαντασία του αναγνώστη.

Η καταγωγή του TFW

Δεν είναι σαφές από πού προέρχεται το ακρωνύμιο, αλλά θα μπορούσε πιθανότατα να συνδεθεί με το I Know That Feel Bro meme, το οποίο χαρακτηρίζεται από έναν απλό σχεδιασμό χαρακτήρα που αγκαλιάζει έναν άλλο χαρακτήρα σαν να ήταν ενθουσιώδης μαζί του. Εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο κάποια στιγμή το 2010.

Τα Memes έρχονται πολύ μακριά βοηθώντας τους ανθρώπους να επικοινωνούν τα συναισθήματα και τα συναισθήματά τους online. Από Αισθάνεστε καλά και αισθάνεστε καλά, Άνθρωπος, απλώς απλώς αισθάνεστε και αισθάνεστε τον κακό άνθρωπο, είναι σαφές ότι η χρήση των παραλλαγών των μιμών έχει γίνει ένας πολύ αποδεκτός τρόπος να εκφράσουμε συναισθηματικά τι λέξεις δεν μπορούν.

Ενώ το TFW πρέπει γενικά να συνοδεύεται από μια περιγραφική πρόταση κάποιας αναλογικότητας, μπορεί να συνδυαστεί με μια φωτογραφία ή ακόμα και ένα GIF για την περαιτέρω οπτική έκφραση της συγκίνησης πίσω από το μήνυμα. Μερικές φορές, τίποτα δεν το μεταφέρει καλύτερα από μια εικόνα.

Και αυτό είναι όλο που πρέπει να ξέρετε για την τάση TFW. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε και να πάρετε στο Twitter, στο Facebook, στο Tumblr ή σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο θέλετε να συμμετάσχετε σε όλες τις συναρπαστικές διασκέδαση TFW και να δείτε πόσα συμπαθήματα / επανάληψη / επανάληψη θα λάβετε από όλους τους φίλους σας που το αποκτούν.