Εδώ είναι τι υποστηρίζει το BTFO και γιατί είναι τόσο συγκεχυμένο

Έτσι έχετε δει κάποιον να χρησιμοποιεί τον όρο BTFO στα κοινωνικά μέσα ή σε ένα μήνυμα κειμένου και δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αυτό. Δεν είναι ακριβώς ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά αρκτικόλεξα , αλλά είναι σίγουρα όλο και πιο διαδεδομένο καθώς οι άνθρωποι αναζητούν γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους να αποκτήσουν το σημείο τους μέσα σε ένα μήνυμα.

Το διαδίκτυο φαίνεται να υποδηλώνει ότι το BTFO μπορεί να έχει δύο διαφορετικές έννοιες:

  1. Επιστροφή Το F *** Off
  2. Εκτοξεύεται το F *** Out

Ναι, και οι δύο έννοιες περιέχουν τη λέξη F. Και ναι, επειδή υπάρχουν δύο πιθανές έννοιες, μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη η κατανόηση του ποια χρησιμοποιείται όταν το εντοπίζετε κάπου στο διαδίκτυο ή σε ένα κείμενο.

Δεν είναι αρκετά σαφές ποια έννοια είναι πιο δημοφιλής ή χρησιμοποιείται συχνότερα, οπότε θα πρέπει να κάνετε κάποια ερευνητική εργασία για να καταλάβετε ποιο νόημα χρησιμοποιείται στα μηνύματα που διαβάζετε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς.

Επιστροφή Το F *** Off

Είναι αρκετά προφανές ότι πίσω το f *** off είναι απλώς ένας πιο χυδαίος τρόπος απλά να πείτε "πίσω." Είναι αυτό που λέτε όταν θέλετε κάποιος να σταματήσει αυτό που κάνουν επειδή δεν σας αρέσει.

Όπως συμβαίνει με πολλούς όρους αργκό του διαδικτύου αυτές τις μέρες, ωστόσο, η προσθήκη της λέξης F προσθέτει μια ορισμένη ένταση έντασης στο μήνυμα. Επομένως, αν θέλετε να γνωρίσετε πόσο ενοχλημένος είστε για κάποιον που έρχεται πολύ ισχυρός ή ότι εκφράζετε ότι αισθάνεστε θυματοποιημένος με κάποιο τρόπο, λέγοντας ότι η BTFO μπορεί να πάρει το μήνυμα για το πώς αισθάνεστε με έναν πολύ γρήγορο και απλό τρόπο.

Παραδείγματα χρήσης του BTFO για να μεταφέρουμε την επιστροφή του F *** Off & # 34;

"Όποιος στέκεται στην πόρτα μου χτυπάει το κουδούνι για 5 λεπτά ακριβώς χρειάζεται πραγματικά να BTFO."

"Θα ήθελα να μπορώ να πω το μπΕΦ μου στο btfo όταν το παιχνίδι είναι ενεργοποιημένο."

"BTFO των DM μου, γιατί δεν έχω αρκετό χρόνο να απαντήσω σε όλους".

Εκτοξεύεται το F *** Out

Η εμφάνιση του f *** έξω είναι ένας πιο χυδαίος τρόπος να πει κανείς ότι κάποιος έχει χτυπηθεί ή "εκτοξευθεί" από κάποιον άλλο σε κάποιο είδος ανταγωνισμού. Θα μπορούσε να είναι μια αθλητική εκδήλωση, ένα βιντεοπαιχνίδι, ένας διαγωνισμός που τρώει κέικ ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως νικητής και ηττημένος.

Αυτή η συγκεκριμένη ερμηνεία του BTFO τείνει να χρησιμοποιείται συχνότερα όταν ένα άτομο (ή ομάδα) έχει κτυπήσει άλλο ένα σημαντικό βαθμό. Δεν θα χρησιμοποιούσατε συνήθως αυτό το ακρωνύμιο εάν ένα άτομο ή ομάδα κτύπησε ένα άλλο με ένα μικρό ή μέσο αριθμό πόντων, γκολ, κλπ.

Παραδείγματα χρησιμοποίησης του BTFO για να μεταδοθεί η εμφάνιση του F *** Out & # 34;

"Οι πρωτεύουσες ήταν BTFO από τους πιγκουίνους χθες το βράδυ!"

"BTFO από Smithers με μόλις 10 δευτερόλεπτα αριστερά στο ρολόι!"

"Όλη αυτή η βροχή και ο άνεμος πήραν τα μαλλιά μου srsly btfo."

Πώς να πει εάν κάποιος λέει & # 34; Πίσω το F *** Off & # 34; ή "# 34; εμφυσημένα το F *** Out & # 34;

Τώρα που γνωρίζετε ότι υπάρχουν δυο τρόποι για να ερμηνεύσετε το BTFO, αναρωτιέστε πιθανώς πώς να καθορίσετε ποια ερμηνεία χρησιμοποιείται όταν το συναντάτε σε ένα μήνυμα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές.

Διαβάστε το μήνυμα και με τις δύο έννοιες για να δείτε ποια είναι η πιο έξυπνη. Όταν βλέπετε ένα τιτίβισμα, μια ανάρτηση στο Facebook , ένα κείμενο ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα με BTFO σε αυτό, διαβάστε το στο κεφάλι σας ή έξω δυνατά με την πλήρη έννοια του ακρωνυμίου - πρώτα με το πίσω πίσω από το f *** και έπειτα με φουσκωμένο το f *** έξω . Το πλαίσιο είναι το κλειδί εδώ. Αν κάποιος φαίνεται να έχει μεγαλύτερη λογική από την άλλη, πηγαίνετε μαζί του.

Αναζητήστε τα σημάδια της θρησκείας που εκφράζονται στο μήνυμα. Αν το άτομο που δακτυλογραφημένο BTFO ακούγεται σαν να προσβάλλεται, να απενεργοποιείται ή να παίζει απλά την κάρτα του θύματος, πιθανόν να σημαίνει ότι το f *** είναι εκτός λειτουργίας . Διαβάστε το μήνυμα μερικές φορές για να δείτε εάν μπορείτε να αισθανθείτε αρνητικά συναισθήματα ή αμυντική αντίδραση.

Αναζητήστε σημάδια ανταγωνιστικότητας που εκφράζονται στο μήνυμα. Εάν δεν μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε τυχόν σημάδια θνησιμότητας σε ένα μήνυμα που περιέχει το ακρωνύμιο BTFO, αναζητήστε τα σημάδια του ανταγωνισμού που περιγράφονται. Ο ήχος του αγγελιοφόρου μοιάζει σαν να καλεί κάποιον ή κάτι νικητή; Ένας ηττημένος; Εάν ναι, θα μπορούσαν να σημάνουν το f *** έξω.

Ρωτήστε το άτομο που χρησιμοποίησε το BTFO τι σημαίνουν αυτό. Εάν απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ποια ερμηνεία του BTFO ένα άτομο χρησιμοποιεί στο μήνυμά τους (ή απλά δεν θέλετε να σπαταλήσετε το χρόνο σας προσπαθώντας να το καταλάβετε), τότε πάρτε την άμεση διαδρομή τραβώντας τους ένα μήνυμα που τους ρωτάει τι εννοούσαν. Θυμηθείτε, αυτό το ακρωνύμιο δεν είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλους, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να μοιάζετε με κάποιον που βρίσκεται έξω από το βρόχο αργαλειού του διαδικτύου απλώς ζητώντας.