Κοινή χρήση οικογένειας στις Συχνές ερωτήσεις iPad

Κοινή χρήση ταινιών, τραγουδιών, βιβλίων και εφαρμογών iPhone και iPad με την οικογένειά σας

Η κοινή χρήση οικογένειας είναι ένα από τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά που ξεκινούν με το iOS 8. Το iPad ήταν πάντα μια μεγάλη οικογενειακή συσκευή, αλλά μπορεί να είναι περίπλοκη η διαχείριση για οικογένειες όπου πολλοί άνθρωποι έχουν iPad, iPhone ή iPod Touch. Για να μοιραστούν τις ίδιες αγορές, οι οικογένειες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο αναγνωριστικό της Apple , το οποίο σήμαινε την ανάμειξη όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και την αντιμετώπιση άλλων παρενοχλήσεων, όπως τα μηνύματα iMessages που μοιράζονται σε κάθε συσκευή.

Με την Κοινή χρήση Οικογένειας, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει δικό του ID της Apple, ενώ εξακολουθεί να συνδέεται με τον ίδιο "γονικό" λογαριασμό. Η Κοινή χρήση οικογένειας θα λειτουργεί σε πολλές συσκευές και επειδή οι αγορές συνδέονται με έναν λογαριασμό iTunes, αυτό περιλαμβάνει το Mac καθώς και το iPad, το iPhone και το iPod Touch.

Μετάβαση στο τέλος: Πώς να ρυθμίσετε την κοινή χρήση οικογένειας στο iPad σας

Η κατανομή της οικογένειας θα κοστίζει τίποτα;

Όχι. Η Κοινή χρήση οικογένειας είναι μια δωρεάν λειτουργία στο iOS 8. Η μόνη απαίτηση είναι ότι κάθε συσκευή αναβαθμίζεται σε iOS 8 και κάθε ταυτότητα Apple προσαρτάται στην ίδια πιστωτική κάρτα. Το αναγνωριστικό της Apple ID για το πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί ως διαχειριστής κοινής χρήσης οικογένειας.

Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε τη μουσική και τις ταινίες;

Ναί. Όλες οι μουσικές σας, οι ταινίες και τα βιβλία σας θα είναι διαθέσιμα για τη λειτουργία Family Sharing. Κάθε μέλος της οικογένειας θα έχει τη δική του βιβλιοθήκη μέσων ενημέρωσης και θα κατεβάσει μουσική ή ταινία που θα αγοράσει άλλο μέλος της οικογένειας, απλά επιλέξτε αυτό το άτομο και αναζητήστε τα αντικείμενα που έχετε αγοράσει προηγουμένως.

Θα είμαστε σε θέση να μοιραζόμαστε εφαρμογές;

Θα μπορείτε να μοιραστείτε μερικές εφαρμογές. Οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιες από τις εφαρμογές τους μπορούν να μοιραστούν και ποιες εφαρμογές δεν μπορούν να μοιραστούν μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Θα μοιραστούν οι αγορές εντός εφαρμογής;

Όχι. Οι αγορές εντός εφαρμογής θεωρούνται ξεχωριστές από την εφαρμογή και πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά για κάθε άτομο στο σχέδιο κοινής χρήσης οικογένειας.

Τι είναι το iTunes Match;

Η Apple δεν έχει εκδώσει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το iTunes Match. Ωστόσο, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το iTunes Match θα λειτουργήσει σε κάποιο βαθμό στο πλαίσιο του Family Sharing. Επειδή το iTunes Match σας επιτρέπει να μεταφέρετε τραγούδια από CD ή MP3 που αγοράζονται από άλλα ψηφιακά καταστήματα και να τα μετρήσετε ως τραγούδι 'αγορασμένο' στο iTunes, όλα τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα τραγούδια.

Τι άλλο μπορεί να μοιραστεί;

Η λειτουργία "Κοινή χρήση οικογένειας" θα περιλαμβάνει ένα συγκεντρωμένο άλμπουμ φωτογραφιών που θα αποθηκεύεται στο iCloud και θα συνδυάζει εικόνες που έχουν ληφθεί από όλες τις συσκευές της οικογένειας. Δημιουργείται επίσης ένα οικογενειακό ημερολόγιο, έτσι ώστε το ημερολόγιο από κάθε μεμονωμένη συσκευή να μπορεί να συμβάλει σε μια συνολική εικόνα των σχεδίων της οικογένειας. Τέλος, οι λειτουργίες "Βρείτε το iPad μου" και "Βρείτε το iPhone μου" θα επεκταθούν ώστε να λειτουργούν με όλες τις συσκευές της οικογένειας.

Τι αφορά τους γονικούς ελέγχους;

Όχι μόνο θα είστε σε θέση να ορίσετε όρια για αγορές για μεμονωμένους λογαριασμούς στο Σχέδιο οικογενειακής κατανομής, αλλά οι γονείς μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία "Ζητήστε να αγοράσουν" στον λογαριασμό. Αυτή η λειτουργία διερωτάται τη συσκευή του γονέα όταν ένα παιδί επιχειρεί να απασχολήσει κάτι από το κατάστημα εφαρμογών, iTunes ή iBooks. Ο γονέας είναι σε θέση είτε να αποδεχθεί είτε να αρνηθεί την αγορά, η οποία επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν καλύτερα τα παιδιά που κάνουν λήψη.

Μεγάλες Εκπαιδευτικές Εφαρμογές για το iPad

Θα αποκτήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας πρόσβαση στο ίδιο iCloud Drive;

Η Apple δεν έχει εκδώσει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το iCloud Drive θα λειτουργήσει με το Family Sharing.

Τα μέλη της οικογένειας θα μοιράζονται μια συνδρομή ραδιοφώνου στο iTunes;

Η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το iTunes Radio αλληλεπιδρά με το Family Sharing είτε.

Η διαδικασία εγκατάστασης για Family Sharing έχει τρία βασικά βήματα: τη ρύθμιση του κύριου λογαριασμού, ο οποίος θα αποθηκεύει τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας και θα χρησιμοποιείται για την επεξεργασία οποιωνδήποτε πληρωμών, τη δημιουργία λογαριασμών μελών της οικογένειας, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση βάσει των ρυθμίσεων που χρησιμοποιούνται στον κύριο λογαριασμό , και την προσθήκη λογαριασμών μελών της οικογένειας στον κύριο λογαριασμό.

Τα 6 καλύτερα χαρακτηριστικά του iOS 8

Αρχικά, ρυθμίστε τον κύριο λογαριασμό . Θα πρέπει να το κάνετε αυτό στο iPad ή το iPhone που χρησιμοποιείται από τον κύριο κάτοχο λογαριασμού. Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις", μετακινηθείτε προς τα κάτω στην αριστερή λίστα επιλογών και πατήστε στο "iCloud". Η πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις iCloud είναι να ρυθμίσετε την Κοινή χρήση οικογένειας.

Όταν ρυθμίζετε την Κοινή χρήση οικογένειας, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την επιλογή πληρωμής που χρησιμοποιείται με το αναγνωριστικό της Apple σας. Δεν θα πρέπει να εισαγάγετε στοιχεία πληρωμής, εφόσον έχετε ήδη μια πιστωτική κάρτα ή άλλη έγκυρη πληρωμή συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Apple ID ή iTunes.

Θα ερωτηθείτε επίσης αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την Αναζήτηση της οικογένειάς μου. Αυτό αντικαθιστά τις επιλογές Find my iPad και Find My iPhone. Είναι μια καλή ιδέα να ενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό όταν λαμβάνετε υπόψη το πλεονέκτημα ασφάλειας ότι είναι σε θέση να εντοπίσετε, να κλειδώσετε και να διαγράψετε μια συσκευή από απόσταση.

Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple για οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας που πρόκειται να συνδεθεί με το λογαριασμό. Για τους ενήλικες, αυτό σημαίνει την προσθήκη μιας πιστωτικής κάρτας στο λογαριασμό, αν και ο κύριος λογαριασμός θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματική πληρωμή για αγορές. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε αργότερα τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας από το λογαριασμό . Πρόκειται για ένα κανονικό αναγνωριστικό της Apple που συνδέεται απλά με το πρωτεύον. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple στον υπολογιστή σας

Προηγουμένως, η Apple δεν επέτρεψε στα παιδιά κάτω των 13 ετών να έχουν δικό τους λογαριασμό Apple ID ή iTunes, αλλά τώρα υπάρχει ένας ειδικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ID της Apple για αυτούς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και στο iPad σας στις ρυθμίσεις Family Sharing. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός αναγνωριστικού της Apple για το παιδί σας

Τέλος, πρέπει να προσκαλέσετε όλα τα μέλη της οικογένειας. Το κάνετε αυτό από τον κύριο λογαριασμό, αλλά κάθε λογαριασμός θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόσκληση. Εάν δημιουργήσατε ένα λογαριασμό για ένα παιδί, θα συνδέονται ήδη με το λογαριασμό, επομένως δεν θα χρειαστεί να κάνετε αυτό το βήμα γι 'αυτά.

Μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση στις ρυθμίσεις Family Sharing. Αν έχετε ξεχάσει πώς να φτάσετε εκεί, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις iPad, επιλέξτε iCloud από το αριστερό μενού και πατήστε Κοινή χρήση οικογένειας.

Για να προσκαλέσετε ένα μέλος, πατήστε "Προσθήκη μέλους οικογένειας ..." Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του μέλους. Αυτή θα πρέπει να είναι η ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του αναγνωριστικού της Apple.

Για να επαληθεύσετε την πρόσκληση, το μέλος της οικογένειας θα πρέπει να ανοίξει την πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα iPhone ή iPad με εγκατεστημένο το iOS 8. Μπορεί επίσης να ανοίξει απευθείας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις Family Sharing (Κοινή χρήση οικογένειας) στη συγκεκριμένη συσκευή. Μόλις ανοίξει η πρόσκληση στη συσκευή, πατήστε "Αποδοχή" στο κάτω μέρος της οθόνης.

Όταν αποδεχτείτε μια πρόσκληση, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Στη συνέχεια, η συσκευή θα σας μεταφέρει σε λίγα βήματα, ζητώντας να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας, κάτι που είναι καλό για λόγους ασφαλείας. Μόλις απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις, η συσκευή είναι μέρος της οικογένειας.

Θέλετε να εξουσιοδοτήσετε έναν επιπλέον γονέα; Ο "διοργανωτής" μπορεί να συμμετάσχει στην κατανομή των οικογενειών, να επιλέξει τον λογαριασμό για τον πρόσθετο γονέα και να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα επαλήθευσης των αγορών για έναν άλλο λογαριασμό στο σχέδιο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους πολλούς γονείς να μοιράζονται το φορτίο.