Πώς να μάθετε εάν το iPad σας είναι υπό εγγύηση

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το iPad που απαιτεί ειδική υποστήριξη ή επισκευή, ίσως θελήσετε να ελέγξετε την εγγύησή σας προτού καλέσετε την Apple. Η τυπική εγγύηση της Apple για το iPad περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη 90 ημερών και εγγύηση ενός έτους για το υλικό. Η τεχνική υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων λογισμικού, αλλά πριν τη χρησιμοποιήσετε, μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε μόνος σας μερικά βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων .

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να ελέγξετε την κατάσταση εγγύησης στο iPad σας.

Αρχικά, πάρτε τον αύξοντα αριθμό για το iPad σας. Αυτό βρίσκεται στις Ρυθμίσεις> Γενικές Ρυθμίσεις> Σχετικά. ( Βρείτε περισσότερη βοήθεια για την ανάκτηση του σειριακού αριθμού ... )

Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα κατάστασης κάλυψης υποστήριξης της Apple. Θυμηθείτε να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple πριν εισαγάγετε τον αύξοντα αριθμό. Εάν είστε συνδεδεμένοι, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα συμπληρωθούν για εσάς, εξοικονομώντας χρόνο.

Τι καλύπτει η εγγύηση;

Η περιορισμένη εγγύηση υλικού δεν καλύπτει την κανονική φθορά ή τις ζημιές που προκαλούνται από ατυχήματα, όπως η πτώση του iPad σε δάπεδο πλακιδίων. Και αν έχετε ένα jailbroken iPad , η εγγύησή σας μπορεί να ακυρωθεί. Κυρίως, η εγγύηση προκαλεί προβλήματα όπως το iPad απλά να μην ανάβει, ο ήχος δεν λειτουργεί πλέον, το μικρόφωνο δεν λειτουργεί, κλπ.

Πριν καλέσετε την Apple: Τουλάχιστον, θα πρέπει να επανεκκινήσετε το iPad πριν καλέσετε την Apple. Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των ζητημάτων που μπορεί να επιλυθούν. Μάθετε πώς να επανεκκινήσετε το iPad

Τι γίνεται με το AppleCare +;

Αν έχετε εγγραφεί στο AppleCare +, έχετε δύο χρόνια τεχνικής υποστήριξης και υποστήριξης υλικού. Το AppleCare + θα καλύψει ακόμη και τα ατυχήματα, αν και θα χρεωθείτε με τέλη εξυπηρέτησης 49 € για τυχαία ζημιά.

Θέλω να πάω σε ένα genius bar για βοήθεια. Πώς μπορώ να βρω το πλησιέστερο κατάστημα της Apple;

Μπορείτε να βρείτε μια τοποθεσία λιανικής πώλησης της Apple χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο.

Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου για τεχνική υποστήριξη;

Η τεχνική υποστήριξη της Apple μπορεί να επιτευχθεί στο 1-800-676-2775.