Συγκομιδή Φεγγάρι: Επιστροφή στην απαγόρευση της φύσης για το PS1

Cheats and Secrets για τη Σελήνη Συγκομιδής: Επιστροφή στη Φύση στο PS1.

Harvest Moon: Επιστροφή στη Φύση

Αναπτύχθηκε από το Victor Interactive Software, το Harvest Moon: Επιστροφή στη Φύση είναι ένας gamer αγροτικής προσομοίωσης και μέρος της σειράς Story of Seasons. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αργότερα ως Game Boy Advanced Games Harvest Moom: Φίλοι της Ορυκτής Πόλης και της Συγκομιδής Moon: Περισσότεροι φίλοι της ορυκτής πόλης.

Οι παρακάτω απατεώνες, κωδικοί και μυστικά είναι διαθέσιμα για το Harvest Moon: Επιστροφή στη Φύση στην κονσόλα παιχνιδιών PlayStation. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το Harvest Moon: Επιστροφή στις συμβουλές της φύσης και συμβουλές, και να υποβάλει τη δική σας. Για περισσότερες απατεώνες PS1 κοιτάξτε το δείκτη PS1 Cheats, που περιλαμβάνει εκατοντάδες παιχνίδια.

Πάρτε κορίτσια για να σε παντρευτεί

Cozinhando Fantasias / Flikr / CC BY 2.0

Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, στην αρχή της μικρής ταινίας που παίζετε με τα ζώα, πατήστε X, Triangle, X, X, Square, 0, 0, X για να διαπιστώσετε ότι κάθε κορίτσι θέλει να σας παντρευτεί στην αρχή του καλοκαιριού.

Πάρτε την Karen να σας παντρευτεί

Μην μιλάτε πολύ. Σε κάθε εποχή ανθίζει ένα νέο λουλούδι. Επιλέξτε όλα τα λουλούδια από κάθε εποχή, στη συνέχεια, δώστε την κάθε λουλούδι μέχρι ένα λουλούδι να μετατραπεί το πρόσωπό της σε ροζ-κόκκινο. Την εποχή που ανθίζει το λουλούδι, αν της δώσετε ένα από τα ίδια λουλούδια την ημέρα.

Άπειρο νερό στο νερό

Πηγαίνετε στο ορυχείο που είναι διαθέσιμο μόνο το χειμώνα. Πετάξτε μέχρι να δείτε ένα μονοπάτι. Περάστε για να δείτε μια άνοιξη. Γεμίστε το δοχείο νερού σας με νερό από την άνοιξη και από τότε έχετε άπειρη ποσότητα νερού. Κάθε φορά που αναβαθμίζετε το νερό μπορεί να γεμίσει.