Τα 9 καλύτερα παιχνίδια PlayStation 4 που αγοράζουν το 2018

Παίξτε τα καλύτερα γραφικά, αθλήματα, παιχνίδια ρόλων, οικογενειακά παιχνίδια και πολλά άλλα για το PS4

Έτσι, αγοράσατε τελικά ένα Sony PlayStation 4, αλλά με σχεδόν τέσσερα χρόνια παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών με τα bestselling, πώς ξέρετε πού να αρχίσετε όταν πρόκειται να γεμίσετε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας; Ή ίσως είχατε ένα PS4 για λίγο, αλλά αισθάνεστε ότι ίσως λείπεις σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια; Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε τα κορυφαία παιχνίδια για το PS4, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων μας επιλογών για γραφικά, αθλήματα, παιχνίδια ρόλων, οικογένεια και πολλά άλλα.

Είναι πολύ νωρίς για να διεκδικήσετε ένα παιχνίδι Μαΐου 2016 ως το καλύτερο μιας γενιάς; Το πιο βαθύ κινηματογραφικό παιχνίδι που έγινε ποτέ, το Uncharted 4 είναι το προϊόν μιας ομάδας προγραμματιστών που καταλαβαίνουν πώς να συνδυάσουν το παιχνίδι και την αφήγηση με ρευστά τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί. Μέχρι σήμερα, είναι το παιχνίδι που εκμεταλλεύεται περισσότερο το τι μπορεί να κάνει το PS4. (Αν είμαστε ειλικρινείς, θα κερδίσουμε και το καλύτερο γραφικό και την καλύτερη καμπάνια, αλλά θα "εξαπλωθεί ο πλούτος.") Η ιστορία του Nathan Drake έρχεται σε ένα τόσο ικανοποιητικό συμπέρασμα ότι πραγματικά αισθάνεται OK να πει αντίο σε ένα από τα τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της εποχής του. Όταν η Sony ανακοίνωσε το PS4, αυτό ήταν ένα από τα παιχνίδια που πειράξαμε, κάνοντας μας να περιμένουμε σχεδόν δύο χρόνια για την πραγματική απελευθέρωσή της. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι το Uncharted 4 άξιζε την μεγάλη αναμονή.

Το Little Big Planet 3 είναι αποκλειστική Sony, και αυτό το φανταστικό και δημιουργικό οικογενειακό παιχνίδι ακολουθεί την τελευταία χαρούμενη περιπέτεια του Sackboy, μια άλλη εικονική δημιουργία της Sony. Αυτό που είναι τόσο αξιοσημείωτο με το LBP 3 είναι το πεδίο εφαρμογής του. Όχι μόνο περιλαμβάνει μια έξυπνη εκστρατεία, αλλά το franchise εδώ και πολύ καιρό ενθάρρυνε τους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους επίπεδα και τα μίνι-παιχνίδια και αυτή η επανάληψη σας επιτρέπει να παίξετε κάθε εμπειρία που δημιουργήθηκε από τον ανεμιστήρα πίσω στον πρώτο Little Big Planet. Με άλλα λόγια, από το λεπτό που η οικογένειά σας πυρπολώνει, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Πολλά οικογενειακά παιχνίδια καθοδηγούν τα μικρά παιδιά σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, αλλά τα παιχνίδια του Little Big Planet ενθαρρύνουν τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους και να ταξιδέψουν εκείνα που οι συνομήλικοι τους έφεραν ήδη στη ζωή.

Η λαμπρότητα του The Witcher 3 είναι ότι τα γραφικά του είναι απαραίτητα για την εμπειρία. Αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ για το Wild Hunt είναι η αίσθηση ότι ο κόσμος στον οποίο πραγματοποιείται είναι ζωντανός - ότι υπάρχουν πλάσματα που κρύβονται πάνω από το λόφο στον ορίζοντα ή τους ανθρώπους πίσω από την πόρτα σε εκείνη την πόλη. Αυτού του είδους ο επιβλητικός ρεαλισμός παίρνει απίστευτη αφήγηση, που το αριστούργημα έχει σίγουρα, αλλά είναι επίσης προϊόν ενός κόσμου που περιέχει βάθος και λεπτομέρεια. Τα σχέδια του χαρακτήρα, οι κινήσεις των δημιουργών και τα λεπτομερή περιβάλλοντα κάνουν το The Witcher 3 ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έγινε ποτέ.

Για κάθε σκληρό αθλητικό gamer, έρχεται κάτω στη φυσική. Τίποτα δεν σκοτώνει τη διάθεση σαν μια κινούμενη εικόνα που δεν είναι πραγματική. Περισσότερο από κάθε άλλη αθλητική σειρά, τα 2K μπάσκετ παιχνίδια αισθάνονται σωστά. Οι προγραμματιστές έχουν αναπαραγάγει λαμπρά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες των πραγματικών παικτών NBA, μέχρι τις καυτές ραβδώσεις και τις ατέλειες τους. Σίγουρα, ένα κινούμενο dunk με το Lebron θα κλωτσήσει μερικές φορές, αλλά οποιοσδήποτε ανεμιστήρας Cavs μπορεί να σας πει ότι μερικές φορές συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια Playstation 4 που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Παρόλο που κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι η διαίρεση αυτή τη στιγμή εξοργίζει πολλούς παίκτες με την αδύναμη endgame και τις ενοχλητικές ενημερώσεις μετά την κυκλοφορία, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο πυρήνας αυτού του παιχνιδιού είναι αριστοτεχνικός και ότι η Ubisoft θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να διορθώσει τα ελαττώματά της. Για ώρες, το "The Division" είναι το πιο διασκεδαστικό που είχαμε παίζοντας co-op σε ένα PS4. Ωστόσο, παίρνοντας μια σκληρή αποστολή, βρίσκοντας τους παίκτες στην ίδια θέση με εμάς στο διαδίκτυο, και στη συνέχεια να την καταλάβουμε ως ομάδα; Δεν παίρνει περισσότερο ανταμείβοντας.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα παιχνίδια PS4 για πολλούς παίκτες .

Ποτέ δεν θα πίστευα ότι σήμερα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ρόλων είναι το South Park: Το Fractured αλλά ολόκληρο για το PlayStation 4. Η εξωφρενική RPG περιπέτεια σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο χαρακτήρα του South Park με τη δική σας στολή, την ιστορία καταγωγής και την μοναδική σούπερ δυνάμεις.

South Park: Το Fractured but Whole όχι μόνο αισθάνεται σαν ένα καλά κατασκευασμένο παιχνίδι RPG, αλλά είναι σαν να βλέπετε και να συμμετέχετε πραγματικά σε ένα πολύ μεγάλο επεισόδιο του South Park. Τα γραφικά του είναι στο ίδιο επίπεδο με την τηλεοπτική εκπομπή και παράγουν την ίδια πνευματική και παράλογη κωμωδία. Οι παίκτες επίπεδο, τη συλλογή αντικειμένων και τη δημιουργία νέων που σας επιτρέπουν να αναπτύξετε και να τελειοποιήσετε τις δυνάμεις σας καθώς προχωράτε στο παιχνίδι. Εναπόκειται στους παίκτες να σώσουν την πόλη του South Park από την καταστροφή, να συγκεντρώσουν ένα πλήρωμα έως και 12 ήρωες και να πολεμήσουν διάφορους εχθρούς όπως μεταλλαγμένες γάτες και το Jared Fogle του Subway. Ναι, είναι αυτός ο τύπος παιχνιδιού.

Μέγιστα η καλύτερη συλλογή και επεισοδιακά παιχνίδια που μπορείτε να φτάσετε στο PlayStation 4 είναι το Bioshock: The Collection. Το πακέτο παιχνιδιών περιλαμβάνει τρεις παραλλαγές των πρωτοποριακών προηγούμενων τίτλων του Bioshock, όπως το Bioshock, το Bioshock 2 και το Infinite Bioshock. Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει τη σειρά Bioshock ως το καλύτερο παιχνίδι PlayStation 4 για αναγνώστες.

Η σειρά Bioshock σας φέρνει σε αυτό που αισθάνεται σαν ένα sci-fi βιβλίο από τη δεκαετία του '40: ένας "ουτοπικός" κόσμος που ξεχώρισε από τα σπασμένα σούπερ κράτη που σήμαινε να φέρει την κορυφή του ανθρώπινου πολιτισμού με μια τέλεια κοινωνία (αλλά δεν είναι. έχει μερικές από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες που λένε σε ένα βιντεοπαιχνίδι, που όχι μόνο φέρνει στη ζωή τα όμορφα οπτικά περιβάλλοντα και τους χαρακτήρες του, αλλά προσφέρει μια γοητεία για την κωμωδία που σας χάλια μέσα. Το shooter πρώτου προσώπου είναι γεμάτο τόσο τρομοκρατία και ίντριγκα, καθώς οι παίκτες διασχίζουν την υποθαλάσσια πόλη Rapture ή την πόλη του ουρανού της Κολούμπια, αγωνιστώντας με ατμό punk στυλ AI, μεταλλάξεις και φανατικούς φανατικούς. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξετε για κάθε γκρινιάρη παίκτη.

Όχι μόνο έχει κερδίσει το Παιχνίδι της Χρονιάς το 2016, αλλά και το Overwatch συνεχίζει να οδηγεί ως ένα από τα πιο εθιστικά σε απευθείας σύνδεση ανταγωνιστικά παιχνίδια εκεί έξω για το PlayStation 4. Το shooter με βάση την ομάδα διαθέτει μια ποικιλία διαφορετικών τρόπων παιχνιδιού και περιλαμβάνει πάνω από 25 διαφορετικούς χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν, οι οποίοι εγκλιματίζονται σε οποιονδήποτε παίκτη, είτε έμπειρο είτε μόλις αρχίζει.

Με πάνω από 35 εκατομμύρια παίκτες, η Overwatch έχει εσάς και πέντε άλλους παίκτες να ανταγωνίζονται με έξι παίκτες σε διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού όπως συνοδεία ωφέλιμου φορτίου και σύλληψη σημείων ελέγχου. Η Blizzard, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, έχει υποσχεθεί τη συνέχιση των νέων ενημερώσεων, συμπεριλαμβανομένων των εποχιακών γεγονότων, των νέων χαρακτήρων που μπορούν να αναπαραχθούν και των μοναδικών παιχνιδιών που δεν έχουν δει μέχρι τώρα. Η overwatch δεν χρειάζεται να είναι απλά έντονη, καθώς οι πολλαπλοί τρόποι παιχνιδιού προσφέρουν χαλαρωτικό gameplay συμπεριλαμβανομένης της εξάσκησης εναντίον του προσαρμοσμένου AI σας.

Ο God of War 3 επιστρέφει για το PlayStation 4 σε ένα νέο remaster με πλήρη ανάλυση 1080p που διαρκεί 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, συμπεριλαμβανομένων όλων των προηγούμενων DLC φορεμάτων και περιεχομένου. Η κριτική σειρά έχει ενημερωμένους στυλιζαρισμένους ρεαλισμούς στους μοναδικούς 3D κόσμους της, γεμάτοι με χιλιάδες δυναμικά φώτα και υφές σε εκπληκτικές λεπτομέρειες, με βάθος αξιοθέατων όπως το Mt. Αλυμπος.

Ο Θεός του Πολέμου 3 παίζετε ως Κράτος, ένας ημίθεος και γιος του Δία ο οποίος είναι γνωστός για τη βαρβαρότητα του και τη συνεχή ανάγκη για εκδίκηση. Όπως ο Kratos, είστε δουλειά να σκοτώσετε τρομακτικούς Έλληνες θεούς, όπως τον Ποσειδώνα, τον Άδη και ακόμη και τον ίδιο τον Δία. Το κινηματογραφικό beat-em-up παιχνίδι διαθέτει στυλιζαρισμένη μάχη, περίπλοκα συστήματα παζλ και μια επική ιστορία που ολοκληρώνει τη σειρά. Υπάρχει επίσης μια συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία λήψης φωτογραφιών, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να παγιδεύουν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται τις αγαπημένες τους ενέργειες στο παιχνίδι που εκτελούν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .