Προσθήκη επαφών στη Λίστα φίλων σας στο Facebook, Snapchat

Ο καθένας έχει την αγαπημένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Μερικοί άνθρωποι όπως το Facebook Messenger, ενώ άλλοι προτιμούν το Snapchat, ενώ άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν το Kik, το Telegram ή το WhatsApp. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να συζητήσετε με κάποιον για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή; Αν δεν είναι ήδη στη λίστα φίλων σας, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε μερικά βήματα την πρώτη φορά που θα αρχίσετε να μιλάτε μαζί τους.

Πριν ξεκινήσετε, ίσως θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι ο φίλος σας έχει εγκαταστήσει την αγαπημένη σας εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Δεν θα μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας στο Facebook ή το Snapchat αν δεν έχουν λογαριασμό (αν και με τη δημοτικότητα αυτών των εφαρμογών μηνυμάτων είναι πολύ πιθανό ότι ήδη κάνουν!)

Εδώ θα βρείτε μια γρήγορη περιγραφή όλων όσων πρέπει να ξέρετε για να αρχίσετε να μιλάτε με φίλους χρησιμοποιώντας δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, Facebook Messenger και Snapchat.

Τρόπος προσθήκης και μηνυμάτων επαφών στο Facebook

Θέλετε να συζητήσετε στο Facebook Messenger με κάποιον με τον οποίο δεν είστε φίλοι του Facebook; Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Τρόπος προσθήκης και μηνυμάτων επαφών στο Snapchat

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι για να προσθέσετε επαφές στο Snapchat. Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή και αγγίζοντας το εικονίδιο φαντασμάτων στο επάνω μέρος της οθόνης. Από εκεί, πατήστε την επιλογή "Προσθήκη φίλων". Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις επιλογές.

Ενημερώθηκε από την Christina Michelle Bailey, 9/7/16