Πώς να ξεκινήσετε ένα Instagram Live Video

01 από 05

Αποκτήστε πρόσβαση στις ιστορίες σας

Στιγμιότυπα οθόνης του Instagram για iOS

Οι ιστορίες Instagram άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποίησαν το Instagram τον Αύγουστο του 2016. Μέχρι το τέλος του 2016, οι Ιστορίες επεκτάθηκαν για να συμπεριλάβουν ένα ζωντανό χαρακτηριστικό γνώρισμα streaming βίντεο που οι χρήστες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τη σύνδεση με τους οπαδούς τους σε πραγματικό χρόνο.

Πού να ψάξετε για να ξεκινήσετε το Live Video σας

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει προφανής επιλογή που να εξέρχεται από την εφαρμογή Instagram για να ξεκινήσει το δικό σας live stream. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι κρυμμένο στην καρτέλα κάμερας της λειτουργίας ιστοριών.

Για να ξεκινήσετε μια ζωντανή ροή βίντεο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Instagram σαν να επρόκειτο να δημοσιεύσετε μια ιστορία. Πατήστε τη δική σας φούσκα στην άκρη της αρίστης ροής των ιστοριών σας ή σπρώξτε δεξιά οπουδήποτε μέσα στην εφαρμογή για να τραβήξετε την καρτέλα της ιστορίας της κάμερας.

Προεπιλογή, η καρτέλα της κάμερας βρίσκεται στη ρύθμιση Κανονική , την οποία μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος της οθόνης κάτω από το κουμπί λήψης. Για να μεταβείτε σε μια ζωντανή ροή βίντεο, σύρετε προς τα δεξιά για να την ορίσετε σε Ζωντανή .

Πώς να γνωρίζετε πότε οι άλλοι χρήστες εκπέμπουν ζωντανά βίντεο

Μπορείτε να πείτε ότι κάποιος χρησιμοποιεί το Instagram Live εξετάζοντας τις μικρές φυσαλίδες στις ιστορίες σας που τροφοδοτούν το Instagram , το οποίο μερικές φορές έχει ένα ροζ "Live" σήμα που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από αυτά. Μπορείτε να πατήσετε τη φούσκα τους για να αρχίσετε να τα παρακολουθείτε αμέσως.

02 του 05

Ρυθμίστε το βίντεό σας και ρυθμίστε τις ρυθμίσεις σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Αφού βρείτε τον τρόπο ενεργοποίησης του Instagram Live από την καρτέλα κάμερας στη λειτουργία ιστοριών, θα πρέπει να δείτε μια οθόνη που σας δίνει κάποιες επιλογές ρύθμισης για το ζωντανό σας βίντεο. Μην ανησυχείτε - δεν ζεις ακόμα!

Διακόπτης κάμερας εμπρός-πίσω: Πατήστε το εικονίδιο με τα δύο βέλη για να μεταβείτε στη φωτογραφική μηχανή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ενημερώστε τους οπαδούς σας για το τι είναι το βίντεό σας: Αγγίξτε αυτό για να πληκτρολογήσετε μια σύντομη περιγραφή, η οποία μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια ειδοποίηση που αποστέλλεται στους οπαδούς σας όταν μπαίνετε ζωντανά.

Ρυθμίσεις ιστορικού : Πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω αριστερή γωνία για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις ιστορικού σας, οι οποίες θα ισχύουν και για το ζωντανό σας βίντεο. Μπορείτε να αποκρύψετε τα ιστορικά / ζωντανά σας βίντεο από συγκεκριμένα άτομα και να επιλέξετε ποιος θέλετε να μπορείτε να απαντήσετε στις ιστορίες / ζωντανά σας βίντεο μέσω άμεσου μηνύματος .

Όταν είστε έτοιμοι να πάτε ζωντανός, πατήστε το κουμπί Εκκίνηση του Live Video . Αυτό θα ενεργοποιήσει τη ζωντανή εκπομπή του βίντεό σας και θα εμφανιστεί στις ροές των ιστοριών των οπαδών σας με ένα μικρό σήμα "Live" κάτω από τη φούσκα σας.

03 του 05

Συνεργαστείτε με τους θεατές σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Όταν ξεκινάτε ένα ζωντανό βίντεο Instagram, οι οπαδοί σας ενδέχεται να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για να τους ενθαρρύνουν να συντονίσουν. Αφού οι οπαδοί σας αρχίσουν να συντονίζονται, θα παρατηρήσετε μερικά πράγματα να εμφανίζονται στην οθόνη.

Αριθμός προβολής: Εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης δίπλα στο εικονίδιο του ματιού, το οποίο αντιπροσωπεύει τον αριθμό των ατόμων που σας παρακολουθούν αυτήν τη στιγμή.

Σχόλια: Οι θεατές μπορούν να δημοσιεύσουν ζωντανά σχόλια στο βίντεό σας χρησιμοποιώντας το πεδίο σχολίων που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αρέσει: Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης εμφανίζεται ένα κουμπί καρδιάς, το οποίο οι θεατές μπορούν να αγγίξουν για να εκφράσουν την έγκρισή τους για το ζωντανό σας βίντεο. Θα δείτε μια κινούμενη εικόνα καρδιάς σε πραγματικό χρόνο καθώς οι θεατές την αρέσουν.

04 του 05

Κολλήστε ένα σχόλιο ή απενεργοποιήστε τα σχόλια

Στιγμιότυπα οθόνης του Instagram για iOS

Εκτός από την ομιλία με τους θεατές σας απευθείας μέσω του βίντεο, μπορείτε πραγματικά να αφήσετε ένα σχόλιο για το δικό σας βίντεο και στη συνέχεια να το προσαρτήσετε στην οθόνη έτσι ώστε να παραμείνει εκεί για όλους τους θεατές για να δείτε όσο περισσότερο συντονιστείτε. Το βίντεο επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή ερώτηση.

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο, απλά πληκτρολογήστε το σχόλιό σας στο πεδίο σχολίων, μετά το και στη συνέχεια πατήστε το δημοσιευμένο σχόλιό σας. Ένα μενού θα εμφανιστεί από το κάτω μέρος της οθόνης με μια επιλογή Σχολιασμός που μπορείτε να αγγίξετε για να προσαρτήσετε το σχόλιο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια έτσι ώστε κανείς να μην έχει τη δυνατότητα να σχολιάζει. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αγγίξτε τις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και πατήστε την επιλογή Turn Off Commenting .

05 του 05

Τερματίστε το βίντεό σας όταν τελειώσετε

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Μπορείτε να μεταδώσετε το ζωντανό σας βίντεο για μια ώρα. Η ποσότητα των δεδομένων που χρησιμοποιούνται κατά τη μετάδοση ενός ζωντανού βίντεο θα διαφέρει ανάλογα με το πόσο καιρό αποφασίζετε να κρατήσετε το βίντεό σας και πόσο ισχυρό είναι το σήμα σας, αλλά για να αποθηκεύσετε δεδομένα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο Wi- Fi πριν αρχίσετε ακόμη και το ζωντανό βίντεό σας.

Όταν είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε τους θεατές σας, πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να σταματήσετε το ζωντανό σας βίντεο. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές βίντεο συνεχούς ροής (όπως το Periscope, για παράδειγμα), δεν θα λάβετε αναφορές από το βίντεό σας, επειδή το Instagram δεν αποθηκεύει τα ζωντανά βίντεο οπουδήποτε.

Μόλις τελειώσετε το βίντεό σας, θα σας δοθεί απλώς ένας συνολικός αριθμός θεατών για να σας ενημερώσουμε πόσοι άνθρωποι συντονίστηκαν κατά τη διάρκεια του ζωντανού σας βίντεο. Θυμηθείτε ότι εάν το προφίλ σας έχει οριστεί ως δημόσια, ο καθένας θα μπορούσε να συντονιστείτε στο ζωντανό σας βίντεο - όχι μόνο στους οπαδούς σας - δεδομένου ότι το ζωντανό σας βίντεο μπορεί να εμφανιστεί στα προτεινόμενα ζωντανά βίντεο για να παρακολουθήσετε στην καρτέλα Διερεύνηση .