Αποκτήστε περισσότερους ακολουθούς Instagram

Συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αύξησης του Instagram σας

Το Instagram είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινής χρήσης φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους υπάρχοντες φίλους που βρίσκονται στο Instagram όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά, αλλά πώς μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους οπαδούς του Instagram που μπορεί να ενδιαφέρονται για τις φωτογραφίες σας;

Ανάλογα με το πόσο θέλετε αυτούς τους οπαδούς, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά γι 'αυτό. Ακολουθούν μερικές προτεινόμενες στρατηγικές που μπορείτε να προσπαθήσετε να βοηθήσετε να λάβετε περισσότερους οπαδούς της Instagram.

Ακολουθήστε όσο περισσότερους άλλους χρήστες είναι δυνατόν

Ακολουθώντας άλλους χρήστες στο Instagram είναι ένας τρόπος για να παρατηρήσετε. Αν ακολουθήσετε κάποιον, είναι πιθανό να ελέγξουν το προφίλ σας και να σας ακολουθήσουν. Είναι το παλιό τέχνασμα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Λάβετε υπόψη ότι όλοι όσοι ακολουθείτε δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουν. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ακολουθείτε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να προσελκύσετε νέους οπαδούς.

Για να βρείτε άτομα, δοκιμάστε να αναζητήσετε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά ή συμβολισμούς hashtags στην καρτέλα Διερεύνηση. Και αν θέλετε να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία μεταξύ των οπαδών και των χρηστών που παρακολουθείτε, δοκιμάστε να παρακολουθείτε ποιος ακολουθείτε και να μην ακολουθήσετε κανέναν που δεν σας ακολουθεί πίσω μετά από μερικές ημέρες.

& # 39; όπως πολλές φωτογραφίες είναι δυνατόν

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να ακολουθήσετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρήστες, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε να ταιριάζουν με όσες φωτογραφίες μπορείτε. Πάλι, αναζητήστε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά ή hashtags στην καρτέλα Διερεύνηση για να βρείτε φωτογραφίες από άλλους χρήστες, ενδεχομένως σχετικές με το θέμα σας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες να ακολουθήσετε και να αρχίσετε να τις αρέσετε.

Αντί να αρέσει μόνο μία φωτογραφία ανά χρήστη, προσπαθεί να περάσει από το προφίλ κάθε χρήστη και να του αρέσει από 5 έως 10 φωτογραφίες. Αυτό σίγουρα θα σας προσέξει και θα μπορούσε να τους ενθαρρύνει να σας ακολουθήσουν - ακόμα κι αν δεν τους ακολουθείτε πρώτα.

Χρησιμοποιήστε τα δημοφιλή μοτίβα Hashtags στις περιγραφές φωτογραφιών σας

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αυξήσετε τη δραστηριότητα του Instagram χωρίς να ξοδεύετε ώρες μετά από άλλους χρήστες και να προτιμάτε τις φωτογραφίες είναι απλώς να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς hashtags στην περιγραφή της φωτογραφίας σας προτού το δημοσιεύσετε. Οι άνθρωποι ψάχνουν πάντα τα hashtags, οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παρατηρήσετε.

Δοκιμάστε να δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα πιο δημοφιλή hashtags του Instagram για να δείτε πού μπορείτε να πάρετε τη μεγαλύτερη δραστηριότητα.

Διαφήμιση του λογαριασμού σας Instagram & amp; Φωτογραφίες σχετικά με άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή ιστολόγια

Εάν έχετε ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων που σας δίνουν προσοχή σε άλλα μέρη - όπως στο Facebook ή σε ένα προσωπικό ιστολόγιο - θα μπορούσατε να προσελκύσετε περισσότερους οπαδούς της Instagram απλά αφήνοντας τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι βρίσκεστε στο Instagram.

Δοκιμάστε τη δυνατότητα αυτόματης ανάρτησης Το Instagram σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε, ώστε να μπορείτε να ωθήσετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook, το Twitter, το Tumblr ή το Flickr . Και αν έχετε δικό σας ιστοχώρο ή blog, δοκιμάστε να συνδεθείτε με το προφίλ σας Instagram με ένα σήμα Instagram.

Δοκιμάστε να αγοράσετε τους ακόλουθους

Παρόλο που αγοράζετε περισσότερους οπαδούς Instagram είναι μια επιλογή, δεν συνιστάται αν ψάχνετε για πραγματικούς, αυθεντικούς χρήστες που πραγματικά αγαπούν τις φωτογραφίες σας. Αγοράζοντας τους οπαδούς σε οποιοδήποτε site κοινωνικής δικτύωσης συνήθως προτείνεται μόνο σε εσάς απλά θέλουν να πάρουν τους αριθμούς σας επάνω.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι ακόλουθοι είναι επί του παρόντος ενεργοί και πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν τους οπαδούς καταλήγουν να τα βλέπουν να εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Αλλά αν έχετε λίγα δολάρια για να διαθέσετε, αξίζει να δοκιμάσετε ως πείραμα.

Αναζήτηση στο Google για "αγοράστε τους ακόλουθους του Instagram" και θα δείτε μια δέσμη διαφορετικών ιστότοπων που υπόσχονται εκατοντάδες ή χιλιάδες οπαδούς για διαφορετικές τιμές.

Δημοσίευση μεγάλων φωτογραφιών και αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες

Φυσικά, χωρίς μεγάλες φωτογραφίες, το προφίλ σας Instagram πιθανότατα θα φαίνεται λιγότερο ελκυστικό για μελλοντικούς οπαδούς. Εστίαση στη λήψη εξαιρετικών εικόνων και στη ρύθμιση κατάλληλων φίλτρων για την ενίσχυση των λεπτομερειών.

Η δαπάνη μόλις πέντε λεπτών την ημέρα που αλληλεπιδρά με τους δικούς σας οπαδούς ή άλλους χρήστες που ακολουθείτε θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε νέους οπαδούς. Όλα καταλήγουν να βάζετε τον εαυτό σας έξω εκεί και να έχετε υπέροχες φωτογραφίες που οι άνθρωποι θέλουν να δουν περισσότερο στο μέλλον.

Αυτό είναι! Εάν είστε νέοι στο Instagram, μην ξεχάσετε να δείτε το σεμινάριό μας Instagram για μια ανάλυση σχετικά με τον τρόπο δημοσίευσης φωτογραφιών, εύρεσης φίλων και διαμόρφωσης των ρυθμίσεων απορρήτου.