Δημοφιλείς ετικέτες για το Instagram που πρέπει να χρησιμοποιείτε

Μια Ενημέρωση μερικών από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες Hashtags Instagram

Όλοι σίγουρα αγαπούν το Instagram αυτές τις μέρες, και μόλις είστε γαντζωμένοι, είναι δύσκολο να σταματήσετε να τραβήξετε φωτογραφίες ή να γυρίσετε βίντεο από τα πάντα για να τα μοιραστείτε με όλους. Από την κούπα καφέ Starbucks στο σκύλο σας, είναι σχεδόν σαν να φαίνεται ότι όλα και όλα φαίνονται πολύ καλύτερα όταν είναι στο Instagram.

Αν αναζητάτε περισσότερους οπαδούς, αρέσει, σχόλια και γενικά περισσότερη αλληλεπίδραση στο Instagram, η προσθήκη ετικετών στις φωτογραφίες σας είναι ένας καλός τρόπος για να ενημερώσετε τους χρήστες σας για τις φωτογραφίες σας. Πολλοί χρήστες αναζητούν λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης του Instagram , οπότε εάν επισημάνετε τις φωτογραφίες σας με περιγραφικές λέξεις-κλειδιά , είναι πιθανότερο να ανακαλυφθούν από άλλους.

Για παράδειγμα, εάν προσθέσετε ετικέτα σε μια φωτογραφία του σκύλου σας με το hashtag #dog στην περιγραφή της φωτογραφίας, οι χρήστες που επισκέπτονται την ετικέτα #dog σε μια αναζήτηση Instagram θα πρέπει να δουν τη φωτογραφία σας. (Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι θα διοχετευθεί γρήγορα η σελίδα ετικετών καθώς άλλοι άνθρωποι δημοσιεύουν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια ετικέτα.)

Οι χρήστες που βρίσκουν την ανάρτησή σας με περιήγηση στη σελίδα ετικέτας για την ετικέτα που προσθέσατε μπορεί να την δώσουν σαν, να σχολιάσουν ή ακόμα και να αρχίσουν να σας ακολουθούν! Αν αυτό είναι αυτό που θέλετε, τότε εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα πιο δημοφιλή hashtags που χρησιμοποιούνται στο Instagram.

#love: Το "Love" είναι ένα από τα δημοφιλέστερα hashtags που χρησιμοποιούνται στο Instagram. Οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για σχεδόν κάθε φωτογραφία, γι 'αυτό είναι πιθανώς τόσο δημοφιλές.

#beautiful: Με τόσα πολλά μεγάλα φίλτρα που μπορούν να κάνουν μια απλή φωτογραφία ή βίντεο απίστευτη, το "όμορφο" είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής λέξη που χρησιμοποιείται συνεχώς για να περιγράψει σχεδόν μια μορφή ελκυστικής φωτογραφίας ή κινηματογραφίας στο Instagram .

#summer: Το καλοκαίρι φαίνεται να είναι η πιο ευνοημένη σεζόν για όλους τους χρήστες του Instagram. Από τα ρολά της παραλίας με ροζ και πορτοκαλί ηλιοβασιλέματα, αυτή η ετικέτα εμφανίζεται συνήθως με κάποια πολύχρωμα αποτελέσματα.

#cute: Έτσι, το σκυλί σας κοιμάται και νομίζετε ότι είναι αρκετά χαριτωμένο, έτσι; Δημοσιεύστε το και επισημάνετε το με #cute! Αυτή η ετικέτα είναι γεμάτη από αξιολάτρευτα ζώα, μωρά, ακόμα και ανθρώπους.

#me: Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Instagram είναι σχεδόν το απόλυτο κοινωνικό δίκτυο για ματαιοδοξία, όπου οι αυτοεξυπηρέτες κυριαρχούν υπέρτατες. Σχεδόν όλοι φαίνονται καλά με ένα φίλτρο φωτογραφιών και είναι απλά τόσο εύκολο να τραβήξετε μια τυχαία φωτογραφία του εαυτού σας και να συλλέξετε τους αρέσει από τους οπαδούς σας.

#girl: Ακολουθώντας μαζί με την τάση ματαιοδοξία εδώ, θα πρέπει να αναμένεται ότι πολλά κορίτσια αγαπούν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους καθε τυχόν ευκαιρία. Η επισήμανση τους με #girl είναι ένας καλός τρόπος για να ζητήσετε έγκριση από άλλους χρήστες.

#tbt: Αυτό σημαίνει " Throwback Thursday " και παρόλο που το νόημα δεν είναι πραγματικά τόσο ξεκάθαρο, οι περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να δείξουν μια φωτογραφία από το παρελθόν ή για να εκφράσουν κάποια διασκεδαστική δραστηριότητα που απολαμβάνουν την Πέμπτη .

#Gigers: Αυτή είναι μια άλλη ετικέτα που μπορεί βασικά να περιλαμβάνει οποιαδήποτε θέση καθόλου. Πρόκειται για "Instagrammers", και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε λίγο για οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο που θέλετε να αναδείξετε.

#instagood: Αυτή η ετικέτα χρησιμοποιείται γενικά για να περιγράψει οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο που ένας χρήστης θεωρεί ότι είναι πραγματικά υπέροχος και είναι πραγματικά περήφανος για αυτό.

#instacollage: Μερικοί χρήστες γίνονται πραγματικά δημιουργικοί και συνδυάζουν περισσότερες από μία φωτογραφίες σε ένα κολάζ χρησιμοποιώντας μια άλλη εφαρμογή δημιουργίας κολάζ πριν την μεταφορτώσουν στο Instagram.

#latergram: Η ετικέτα latergram μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο αργότερα αντί για στιγμιαία.

#photooftheday: Το άτομο που δημιούργησε αρχικά αυτήν την ετικέτα επέλεξε μια δημοφιλή φωτογραφία από αυτήν την ομάδα ετικετών και την περιέλαβε σε μια ηλεκτρονική γκαλερί, σαν ένα διαγωνισμό. Αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι όλοι χρησιμοποιούν την ετικέτα μόνο και μόνο επειδή μπορούν.

#instamood: Αίσθημα θλιβερό, ευτυχισμένο, θυμωμένος, σύγχυση ή κάποια άλλη συγκίνηση; Πραγματοποιήστε μια φωτογραφία του εαυτού σας (ή ταινία βίντεο) και επισημάνετε με #instamood για να δείξετε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε.

#tweegram: Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο για να δημοσιεύσουν ταυτόχρονα μια φωτογραφία Instagram και να τιτλοφορούν τη φωτογραφία στο Twitter , επιτρέποντας στους χρήστες να εισάγουν και ένα μήνυμα 280 χαρακτήρων.

#iphoneasia: Αυτή η ετικέτα δημιουργήθηκε αρχικά για τους χρήστες Instagram στην Ανατολική Ασία, αλλά φαίνεται ότι άνθρωποι από όλο τον τόπο δημοσιεύουν τώρα με αυτή τη δημοφιλή ετικέτα.

#iphoneonly: Δεδομένου ότι το Instagram ανοίχτηκε σε χρήστες Android , κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτήν την ετικέτα για να ενημερώσουν τους χρήστες ότι η φωτογραφία ή το βίντεο έχουν ληφθεί με iPhone.

#liveauthentic: Πολλοί χρήστες προτιμούν να επισημαίνουν τις αναρτήσεις τους με αυτήν την ετικέτα, όταν φωτογραφίζουν φωτογραφίες από τη φύση ή "artsy" σχεδόν οτιδήποτε.

Υπάρχει ένας τόνος άλλων δημοφιλών ετικετών Instagram, αλλά θα το κάνετε αρκετά καλά κολλώντας με αυτές τις κορυφαίες ετικέτες. Ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την επισήμανση των δημοσιεύσεών σας με την πλησιέστερη μεγάλη πόλη για να προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποιο ενδιαφέρον από τους τοπικούς οπαδούς. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε κοντά στο Ώστιν του Τέξας, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες όπως # austin ή # austintx .

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα, το top-hashtags.com κάνει καλή δουλειά στο να συγκεντρώνει την κορυφαία λίστα 100 δημοφιλών ετικετών Instagram.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε σίγουρα στο Instagram