Πώς να αναπαράγετε φωτογραφίες στο Instagram με τον σωστό τρόπο

Το Instagram είναι το μεγαλύτερο και κακότερο κοινωνικό δίκτυο κοινής χρήσης στον κόσμο. Εάν δεν με πιστεύετε εδώ, είναι αυτά τα στατιστικά:

Είναι πραγματικά τρελός. Παρόλο που ο εθισμός μου στην εφαρμογή έχει μειωθεί κατά το τελευταίο έτος περίπου, εξακολουθεί να ελέγχει την εφαρμογή καθημερινά. Παρακολουθώ μερικούς φανταστικούς φωτογράφους, παρακολουθώ τις ζωές μέσω εικόνων της οικογένειας και των φίλων μου και προσπαθώ να ασχοληθώ μαζί τους όσο μπορώ. Η ιδέα πίσω από το Instagram δεν αφορά μόνο τις φωτογραφίες αλλά την πραγματικότητα για την κοινότητα.

Όταν ξεκίνησα, έμεινα έκπληκτος με όλη την όμορφη εικόνα και το γεγονός ότι κοιτάζω μέσα από ένα παράθυρο εικόνων σε τόσες πολλές περιοχές του κόσμου! Είναι εκπληκτικό.

Έτσι άρχισα να κάνω όσα πολλοί άλλοι χρήστες στην Instagram. Επισημάνετε, προβάλλετε, φέρετε στο φως - όλες τις εκπληκτικές φωτογραφίες που βλέπω. Θα έκανα ένα πλέγμα από τις τέσσερις κορυφαίες εικόνες της εβδομάδας μου, θα ενθάρρυνα τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τους χρήστες που έχω παρουσιάσει και έπειτα χρησιμοποίησα ένα hashtag για να καταγράψω όλες τις βιτρίνες μου. Το έκανα αυτό για τα πρώτα 2 χρόνια μου στο Instagram έως ότου άρχισε να γίνεται κατάχρηση από το hashtag από τους χρήστες που θα κακοποιούσαν την ιδέα των hashtags.

Το σημείο της ιστορίας μου είναι ότι: Το Instagram είναι ένας κοινωνικός χώρος. Είναι σαν το Twitter. Είναι σαν τον Tumblr. Είναι ακριβώς όπως η μητρική εταιρεία Facebook. Η ιδέα πίσω από τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι απλώς να μοιράζεστε αυτό που κάνετε ή να βλέπετε, αλλά και να μοιράζεστε ξανά / επαναλάβετε / επανεμφανίζετε / επανακυκλοφορίζετε αυτό που αγαπάτε στο δικό σας κοινό.

Αλλά με φωτογραφίες, πώς το κάνετε, δίνοντας την κατάλληλη πίστωση στον αρχικό φωτογράφο;

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Repost

Αν είσαι βαρύς χρήστης του Instagram τότε είμαι σίγουρος ότι έχεις δει τις εικόνες στο χρονοδιάγραμμά σου που έχουν ένα μικρό τετράγωνο που σχηματίζεται από δύο βέλη που κυνηγούν το ένα στο άλλο στην κάτω αριστερή γωνία. Επίσης περιλαμβάνεται με εκείνο το τετράγωνο είναι ένα όνομα χρήστη. Περιμένετε! αυτό το όνομα χρήστη δεν είναι κάποιος που ακολουθείτε. Όποιος αναπαράγει την εικόνα αυτή σας έχει οδηγήσει σε αυτόν τον χρήστη και αρχίζετε να ακολουθείτε. Μεγάλη ιδέα!

Το Repost (Free: iOS / Android) είναι μια εφαρμογή για iOS και Android που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν / αγαπούν στο Instagram και να το κάνετε δίνοντας την κατάλληλη πίστωση. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εφαρμογής περιλαμβάνουν: αναπαραγωγή από τις προτιμήσεις σας, προβολή λαϊκών αναμετρήσεων και χρηστών και εύκολη αναζήτηση χρηστών και ετικετών. Τι ακριβώς σημαίνουν αυτά;

Η επανάληψη από τις προτιμήσεις σας σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε εικόνες που σας άρεσαν στο Instagram και στη συνέχεια να μοιραστείτε το #Repost με το κοινό σας. Επειδή υπάρχει ένα συγκεκριμένο hashtag, η εφαρμογή σάς βοηθά επίσης να δείτε τις δημοσιεύσεις που είναι δημοφιλείς μέσα στην εφαρμογή και επίσης να κάνετε αναζήτηση

Πώς χρησιμοποιείτε το Repost

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, θα χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό Instagram για να συνδεθείτε στο Repost. Θυμηθείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν συμφωνείτε ή όχι με αυτούς τους νομικούς όρους. Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε τη δική σας ροή δεδομένων σε μορφή πλέγματος. Κάτω από το προφίλ σας θα δείτε: Feed (που ακολουθείτε στο Instagram), Media (το δικό σας πλέγμα), Τους αρέσει οι εικόνες και τα βίντεο που σας άρεσε, και τα Αγαπημένα (που δεν έχει καμιά σημασία, επειδή δεν μπορείτε να απολαύσετε κάτι στο Instagram. ),

Κάτω από το περιεχόμενό σας, θα βρείτε τρεις καρτέλες. το πλέγμα σας, το trending (που αποτελείται από reposts και τους χρήστες της εφαρμογής που είναι δημοφιλείς), και η αναζήτηση, Η διεπαφή είναι πολύ παρόμοια με Instagram παρά τις προσθήκες των χαρακτηριστικών του. Αυτό κάνει την εφαρμογή πολύ εύκολη.

Έτσι βρήκατε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που θέλετε να μεταφέρετε;

Είναι πολύ εύκολο.

Όπως πολλές δωρεάν εφαρμογές, έχετε την επιλογή αναβάθμισης. Στην κύρια οθόνη θα εμφανιστεί το κουμπί Ξεκλείδωμα Pro. Εδώ μπορείτε να αναβαθμίσετε. Η αναβάθμιση καταργεί τις διαφημίσεις που βρίσκονται στην ελεύθερη έκδοση καθώς και προσθέτει πολλούς λογαριασμούς. Μια άλλη δυνατότητα όταν κάνετε αναβάθμιση σε Pro είναι να απαλλαγείτε από το υδατογράφημα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί αυτή είναι μια επιλογή καθώς το υδατογράφημα είναι αυτό που σας βοηθά να πιστώσετε τον αρχικό χρήστη.

Οι τελικές μου σκέψεις

Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, αλλά ξέρω ότι είναι σίγουρα για ένα συγκεκριμένο πληθυσμό στο Instagram. Δεν επιθυμούν όλοι να ενσωματώσουν σε άλλα άτομα περιεχόμενο στο Instagram. Καλέστε το τι θέλετε, αλλά νομίζω ότι το Instagram ως πολιτισμός είναι χτισμένο με αυτόν τον τρόπο. Το Instagram θέλει να μοιραστείτε τον κόσμο σας. Αυτό που αποφασίζετε να κάνετε με το περιεχόμενο άλλων λαών είναι κάπως απόκλιση από αυτό.

Επίσης, αυτό που βρίσκω μέσα στο hashtag που δημιουργεί η εφαρμογή, είναι το ίδιο περιεχόμενο που δεν μου αρέσει στο Instagram. Τα Memes πρέπει να είναι για αριστερά για το Facebook και το Twitter. Το Instagram μου μου αρέσει να κρατώ πρωτότυπο. όχι μόνο για τη δική μου τροφή αλλά και για τους ανθρώπους που ακολουθώ. Διατηρήστε το πρωτότυπο.

Λατρεύω την ιδέα της εφαρμογής ως επίδειξη άλλων χρηστών. Εάν το Instagram μπορεί να επιστρέψει σε αυτές τις απλές ημέρες, τότε αυτή η εφαρμογή θα είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως.

Θα πρέπει να έχετε την εφαρμογή και να σκοπεύετε να αναβαθμίσετε ακόμα;

Νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσετε ποια θα είναι η εμπειρία σας στο Instagram. Εάν θέλετε να επισημάνετε τους χρήστες ή εάν θέλετε να αναπαράγετε το μιμίδιο της θυμωμένης γάτας, τότε το Repost θα πρέπει να είναι μια εφαρμογή που να ανήκει. Η εφαρμογή κάνει ό, τι διαφημίζει και το κάνει καλά. Να είστε ένας υπεύθυνος instagramer και σωστά πιστωτικών λαών.

Είναι καλό καρμα.