Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Snapchat

Μην κολλήσετε με ένα όνομα που δεν σας αρέσει!

Θα σκεφτόσαστε ότι για να αλλάξετε απλώς το όνομα χρήστη Snapchat , το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και να πατήσετε το όνομα χρήστη σας για να το επεξεργαστείτε. Μπορείτε σίγουρα να το δοκιμάσετε, αλλά θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι δεν θα λειτουργήσει.

Δυστυχώς, το Snapchat δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τα ονόματά τους για λόγους ασφαλείας, οπότε η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι είστε λίγο πολύ κολλημένοι με το τρέχον όνομα χρήστη, όσο θέλετε να διατηρήσετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας έξυπνος τρόπος για να αντικαταστήσετε το όνομα χρήστη σας με ένα προσαρμοσμένο εμφανιζόμενο όνομα. Το όνομα χρήστη σας θα παραμείνει το ίδιο, αλλά δεν θα είναι ορατό στους φίλους σας.

Δείτε πώς να το κάνετε.

01 από 05

Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας Snapchat

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο μικρού φαντασμάτων στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να μεταβείτε στο προφίλ σας.

Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας.

02 του 05

Προσθέστε ή επεξεργαστείτε το εμφανιζόμενο όνομα

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Οι δύο πρώτες ρυθμίσεις λογαριασμού που θα δείτε θα είναι Όνομα ακολουθούμενη από Όνομα Χρήστη. Παρατηρήστε ότι αν πατήσετε το όνομα χρήστη σας, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα μαζί του, εκτός από την κοινή χρήση του μέσω μιας διαφορετικής εφαρμογής.

Πατήστε Όνομα . Στην παρακάτω καρτέλα, προσθέστε ή επεξεργαστείτε το πεδίο Πρώτο Όνομα και το Επώνυμο . Εάν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε κενό το πεδίο Last Name.

Πατήστε το κουμπί Αποθήκευση που εμφανίζεται όταν κάνετε τις αλλαγές σας.

03 του 05

Ελέγξτε το προφίλ σας για να δείτε το νέο εμφανιζόμενο όνομα

Στιγμιότυπο οθόνης του Snapchat για iOS

Όσο έχετε αποθηκεύσει κάτι στα πεδία Όνομα όπως φαίνεται στο τελευταίο βήμα, θα εμφανιστεί σε όλες τις συζητήσεις και τις ιστορίες των φίλων σας αντί του ονόματος χρήστη.

Η μόνη φορά που ένας φίλος μπορεί να δει το όνομα χρήστη σας είναι όταν ανοίγει μια συνομιλία μαζί σας και πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία για να τραβήξετε μια μικρή περίληψη του προφίλ σας (η οποία εμφανίζει το snapcode , το όνομα, το όνομα χρήστη, chat emojis ) ή όταν πατήσετε στο εμφανιζόμενο όνομα από τους φίλους μου στο προφίλ τους.

Αφού αποθηκεύσετε το εμφανιζόμενο όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βέλη πίσω αριστερά στην οθόνη για να πλοηγηθείτε πίσω στο προφίλ σας και να δείτε ότι το νέο σας όνομα εμφανίζεται κάτω από τον κωδικό πρόσβασης (πάνω από το όνομα χρήστη και το σκορ συμπληρώματος).

04 του 05

Προαιρετικά: Προετοιμαστείτε να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο όλους τους φίλους σας σε έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Παρόλο που το Εμφανιζόμενο όνομα κάνει μεγάλη δουλειά για να κρατάει το όνομα χρήστη κρυμμένο τις περισσότερες φορές, είναι κατανοητό αν το τρέχον όνομα χρήστη απλά δεν λειτουργεί πια και χρειάζεται να αλλάξει απεγνωσμένα - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει δημιουργία νέου λογαριασμού.

Το πρόβλημα με τη δημιουργία ενός εντελώς νέου λογαριασμού είναι ότι θέλετε να μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από τον παλιό σας λογαριασμό - όπως τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης, το στιγμιότυπο σας, τα στιγμιότυπα, τους καλύτερους φίλους σας, τις συνομιλίες σας, τυχόν τρόπαια που έχετε κερδίσει όλους τους φίλους που προσθέσατε / πρόσθεσες.

Εάν είστε πρόθυμοι να δώσετε όλα αυτά και να προσθέσετε με το χέρι τους φίλους σας με το νέο λογαριασμό σας, τότε ίσως αξίζει τον κόπο. Μετά από όλα, η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψετε την παλιά σας αμέσως.

Στον τρέχοντα λογαριασμό σας, πατήστε το εικονίδιο φαντασμάτων στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε Οι φίλοι μου στο προφίλ σας. Για να προσθέσετε όλους τους φίλους σας στο νέο λογαριασμό σας, θα χρειαστείτε τα ονόματα χρήστη τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσετε ξεχωριστά κάθε ένα από τα ονόματα χρήστη των φίλων σας.

Έχετε δύο επιλογές γι 'αυτό, και οι δύο μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρες ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η λίστα φίλων σας:

  1. Αγγίξτε κάθε όνομα ξεχωριστά, κοιτάξτε απευθείας κάτω από το εμφανιζόμενο όνομα και γράψτε το όνομα χρήστη που εμφανίζεται κάτω από αυτό.
  2. Αγγίξτε κάθε όνομα ξεχωριστά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κοινή χρήση ονόματος χρήστη και ακολουθήστε τη διεύθυνση URL κοινής χρήσης για να στείλετε την διεύθυνση URL του χρήστη σε εσάς σε οποιαδήποτε εφαρμογή της επιλογής σας.

Πατήστε το βέλος πίσω για να επιστρέψετε στο προφίλ σας και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, πατήστε Αποσύνδεση και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας.

05 του 05

Προαιρετικά: Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό και προσθέστε τους φίλους σας

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Μόλις αποσυνδεθείτε, μπορείτε να πατήσετε το μπλε κουμπί εγγραφής για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με το νέο σας όνομα χρήστη. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ρύθμισης λογαριασμού για το νέο λογαριασμό σας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο φάντασμα και πατώντας το στοιχείο Προσθήκη φίλων .

Στην ακόλουθη καρτέλα, πατήστε Όνομα χρήστη για να αναζητήσετε και να προσθέσετε κάθε μεμονωμένο φίλο με το όνομα χρήστη ή να πατήσετε τις διευθύνσεις URL του χρήστη που στείλατε στον εαυτό σας για να τραβήξετε αυτόματα τους φίλους σας στο Snapchat. Εναλλακτικά, εάν γνωρίζετε ότι πολλοί από τους φίλους σας βρίσκονται ήδη στη λίστα επαφών της συσκευής σας, μπορείτε να πατήσετε Επαφές για να συγχρονίσετε την εφαρμογή με τις επαφές σας και να τις προσθέσετε γρήγορα από εκεί.