Τι είναι το Google Keep;

Το Google Keep είναι μια εικονική εφαρμογή κολλητικής σημείωσης από την Google, η οποία σχεδιάστηκε αρχικά για την αποστολή γρήγορων σημειώσεων στο λογαριασμό σας στο Google Drive . Είναι πλέον διαθέσιμο σε κινητά τηλέφωνα Android ή ως εφαρμογή υπολογιστή στον υπολογιστή.

Σημειώσεις

Αυτές είναι απλές κολλώδεις σημειώσεις. Το εικονίδιο μοιάζει ακόμη και με μια κολλώδη σημείωση. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια σημείωση στο πληκτρολόγιό σας, να προσθέσετε μια φωτογραφία και να αλλάξετε το χρώμα της σημείωσης.

Τόπος αγώνων

Οι λίστες είναι, φυσικά, λίστες. Οι λίστες είναι λίστες υποχρεώσεων με πλαίσια ελέγχου. Οι εργασίες μπορούν να συσχετιστούν είτε με το χρόνο (πάρτε το πλυντήριο μέχρι την Τρίτη) είτε με τοποθεσίες (θυμίζω να αγοράσω λίγο γάλα όταν είμαι κοντά στο παντοπωλείο). Προτιμώ τις εφαρμογές τρίτων που συγχρονίζονται με τις εργασίες Google ή απλά παρακάμπτοντας τα εργαλεία της Google και πηγαίνοντας με τη λίστα Wunderlist, αλλά το Google Keep έχει βελτιωθεί αρκετά ώστε να είναι ένα μεγάλο αυτόνομο εργαλείο.

Σημειώσεις φωνής

Αυτό είναι το ίδιο με μια κολλώδη σημείωση, μόνο εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες υπαγόρευσης φωνής της Google για να μιλήσετε απλώς τη σημείωσή σας αντί να την πληκτρολογήσετε όλα. Αυτός είναι ένας εξοικονόμηση χρόνου όταν δεν γράφετε κάτι κάτω στη μέση μιας συνάντησης με μια ομάδα ανθρώπων ή κοντά στους φίλους σας που απολαμβάνουν να φωνάζουν στη μέση ενός σημειώματος. Όχι ότι μιλώ από εμπειρία.

Φωτογραφίες

Περάστε το κείμενο και πηγαίνετε κατευθείαν στην κάμερα του τηλεφώνου σας.

Αυτό είναι. Το Google Keep είναι μια εξαιρετικά απλή εφαρμογή και αν νομίζετε ότι ακούγεται πολύ όπως το Evernote , είστε σωστοί. Η αλήθεια είναι ότι η Evernote έχει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά. Ο ελέφαντας (Evernote) που καθόταν στο δωμάτιο στην εκτόξευση του προϊόντος Google Keep ήταν ότι ήρθε στην ουρά της ανακοίνωσης της Google ότι σκοτώνονταν από το Google Reader . Οι άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι για το γεγονός ότι η αγαπημένη τους εφαρμογή σκοτώθηκε και το Google Keep είχε ίσως μια πιο ήπια εκτόξευση από ό, τι σκόπευαν.

Επομένως, πρέπει να αρχίσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε το Google Keep;

Αν είστε χρήστης Evernote ή Wunderlist, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε. Μπορείτε ακόμα να φτάσετε σε όλες τις σημειώσεις σας. Έχετε ένα προϊόν που αγαπάτε. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιείτε επίσης το Google Keep, εάν λειτουργεί για εσάς.