Τα πιο δροσερά πράγματα για το Wii U

Πέρα από τα μεγάλα σημεία πώλησης του Wii U, όπως το ασύγχρονο παιχνίδι , τα γραφικά HD, το off-TV παιχνίδι, υπάρχουν και πολλά δροσερά μικρά πράγματα - χαριτωμένες πινελιές και μικρές εκπλήξεις - που ανακαλύπτει κανείς με την πάροδο του χρόνου. Εδώ είναι δέκα απροσδόκητα μικρά πράγματα για το Wii U.

10 από 10

Στρογγυλεμένες άκρες δίσκου

Nintendo

Ενώ οι περισσότεροι δίσκοι μέσων έχουν επίπεδη πλευρά, οι δίσκοι Wii U έχουν στρογγυλεμένες άκρες. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο πλεονέκτημα σε αυτό, αλλά αισθάνεται μαλακό και άνετο στα χέρια σας.

09 από 10

Παίζοντας στο John

Το gamepad συνειδητοποιεί απόλυτα το μοναδικό όπλο κάμερας του Fatal Frame. Nintendo

Ένα από τα σημεία πώλησης για το Wii U είναι το offscreen παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να παραχωρήσετε την τηλεόραση σε κάποιον με τον οποίο ζείτε και να συνεχίσετε να παίζετε στο gamepad. Ακόμη και όταν η τηλεόραση είναι δωρεάν, αυτό το χαρακτηριστικό είναι βολικό όταν είστε εμμονή με ένα παιχνίδι, αλλά απλά δεν μπορείτε να το κρατήσετε. Αν το μπάνιο δεν είναι πολύ μακριά από την κονσόλα, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε στη πορσελάνη σας θρόνος. Απλά μην το ρίχνετε στην τουαλέτα!

08 από 10

Απομακρυσμένη τηλεόραση που είναι πάντα διαθέσιμη

Nintendo

Είναι ωραίο το gamepad Wii U να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απομακρυσμένη τηλεόραση, αλλά αυτό που είναι ιδιαίτερα ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται να τροφοδοτείται από την κονσόλα για να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό είναι ωραίο για κάποιον σαν εμένα που συνεχώς αποπροσανατολίζει την τηλεόρασή μου.

07 από 10

Ο φυλλομετρητής

Plex

Παίζω πολλά παιχνίδια στο Wii U μου, αλλά αν κοιτάξετε την ιστορία του παιχνιδιού, θα δείτε ότι το πράγμα που παίζω περισσότερο είναι ο Internet Browser της κονσόλας. Χρησιμοποιώ βίντεο ροής από τον υπολογιστή μου χρησιμοποιώντας το Plex . Θα το χρησιμοποιήσω όταν είμαι κολλημένος σε ένα παιχνίδι για να ψάξετε για playtroughs youtube. Το χρησιμοποιώ όταν η φίλη μου και θέλω να κοιτάξω κάτι στην Wikipedia και να το διαβάσω μαζί. Ακόμη και αν δεν υπήρχαν παιχνίδια για αυτό, θα εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Wii U μου για αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.

06 από 10

Φάκελοι

Οι φάκελοι προσφέρουν έναν τρόπο να οργανώσετε τα παιχνίδια σας. Nintendo

Μερικές φορές οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, και μια κοινή επιθυμία που οι παίκτες είχαν για το Wii U ήταν ένας τρόπος να οργανώσουν τα πολλά παιχνίδια που κατέβαλαν σε φακέλους. Δεν θα μπορούσατε όταν το Wii U ξεκίνησε, αλλά τελικά, μια ενημέρωση του συστήματος μας έδωσε φακέλους, και η ζωή έγινε λίγο καλύτερα.

05 από 10

Μη Splitscreen Splitscreen

Activision

Το gameplay της Splitscreen δεν είναι ποτέ ιδανικό. Αρχικά, χρησιμοποιείτε μισή τηλεόραση. Δεύτερον, είναι εύκολο να ξεχάσετε ποια οθόνη είναι δική σας. Γι 'αυτό ήταν τόσο συναρπαστικό να δούμε Call of Duty: Black Ops 2 στο Wii U, όπου θα μπορούσατε να ανταλλάξετε split screen για μια ρύθμιση όπου ένας παίκτης χρησιμοποιεί την τηλεόραση ενώ ο άλλος χρησιμοποιεί την οθόνη παιχνιδιών.

04 από 10

Παρακολουθήστε βίντεο κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Περιηγηθείτε στο Plex. plexapp

Όταν αρχίζετε να παίζετε ένα βίντεο στο YouTube, θα το δείτε τόσο στην τηλεόρασή σας όσο και στο gamepad. Αλλά πατήστε το μικρό βέλος στο κάτω μέρος και το βίντεο θα εξαφανιστεί από το gamepad, αφήνοντας μόνο τη γραμμή πλοήγησης πάνω από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, συνεχίζοντας να παίζετε στην τηλεόραση. Είναι μια μηχανή ονείρου πολλαπλών πειρατών.

03 από 10

Βοήθεια από ένα στιγμιότυπο οθόνης

Nintendo / Facepalm

Αντιμετωπίζετε ένα τέρας. Δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε. Δεν είστε σίγουροι σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε ή τι λέγεται το τέρας, ώστε να μην μπορείτε να απαντήσετε ακόμη και στο google. Τι κάνεις? Λοιπόν, στις παλιές μέρες θα πάτε σε ένα φόρουμ παίκτη και πληκτρολογήστε μια λεπτομερή περιγραφή του τι συνέβαινε με την ελπίδα κάποιος θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Στην εποχή της Miiverse, δημοσιεύετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του τέρατος και πληκτρολογήστε "τι πρέπει να κάνω εδώ;" Το μόνο σκληρό μέρος περιμένει μια απάντηση.

02 από 10

Εγχειρίδια επί δίσκων

Nintendo

Τα εγχειρίδια παιχνιδιών ξεθωριάζουν. συχνά το μόνο που παίρνετε στο κουτί του παιχνιδιού είναι ένα εξώφυλλο και μια σημείωση που σας λέει ότι οι οδηγίες μπορούν να τηλεφορτωθούν στο διαδίκτυο. Αλλά χτυπήστε το κουμπί home στο gamepad και έχετε πρόσβαση σε ένα ωραίο εγχειρίδιο για το τρέχον παιχνίδι. Ακόμα, ενώ είναι εξαιρετικά πρακτικό, δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο τα παλιά εγχειρίδια Infocom .

01 από 10

Διάφορα Τέχνη

Νεφρίτης

Όταν η Nintendo μας έδειξε για πρώτη φορά μια μακέτα της οθόνης Warawara Plaza του Wii U, η οποία δείχνει ότι ο Miis μιλάει για τα παιχνίδια, έδειξε κυρίως σχόλια και ερωτήσεις με φούσκα κειμένου δίπλα σε μερικά απλά σκίτσα και χειρόγραφες σημειώσεις. Αλλά το πραγματικό Warawara Plaza είναι μια περιστρεφόμενη γκαλερί τέχνης με περίτεχνα ασπρόμαυρα σκίτσα που δημιουργήθηκαν από τους χρήστες της Miiverse. Αυτή είναι η ομορφιά της τεχνολογίας. μερικές από τις πιο cool χρήσεις του είναι άγνωστες στους δημιουργούς του.