Το Netflix μπορεί να κάνει ταινίες ροής στο Nintendo Wii Καλύτερα

Το 2010, η Netflix άρχισε να προσφέρει τη δυνατότητα ροής ταινιών μέσω του Wii (καθώς και του Xbox 360 και του Playstation 3). Είναι ένα ωραίο μικρό σύστημα, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Εδώ είναι 10 πράγματα που χρειάζεται να κάνει η Netflix για να κάνει την εμπειρία βίντεο streaming Wii μεγάλη.

01 από 10

Προσφέρετε έναν τρόπο οργάνωσης και κατηγοριοποίησης στοιχείων ουράς.

Έχω πάνω από 200 ταινίες στην ουρά άμεσης ροής Netflix. Αυτός ο κατάλογος μπορεί να παραγγελθεί μέσω του διαδικτύου, αλλά δεν έχει κατηγοριοποιηθεί. Αν ξέρω ότι θέλω να δω μια κωμωδία ή μια ξένη ταινία, πρέπει να περάσω τις εκατοντάδες ταινίες για να βρω εκείνη που θέλω.

Μια ουρά έχει νόημα για την αποστολή DVD, αλλά όχι όταν μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε. Θα ήταν ωραίο αν η Netflix μου επέτρεπε να ψάχνω ανά είδος και έτος, αλλά ακόμα πιο όμορφη αν μπορούσα απλά να δημιουργήσω ένα σύνολο κατηγοριών (κωμωδίες, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες για να παρακολουθήσω με τη φίλη μου) που θα μου επέτρεπε να περάσω αμέσως τα 10 ή 20 ταινίες που θα ήθελα πραγματικά να ενδιαφέρονται να εξετάσουν οποιαδήποτε στιγμή. Προς το παρόν, το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω το Netflix Queue Sorter δέσμης ενεργειών Greasemonkey.

02 από 10

Κάνετε εύκολη την προβολή των νέων προσφορών Netflix

Πάντα μου αρέσει να βλέπω ποιες νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έχουν προστεθεί από την Netflix, γι 'αυτό είναι υπέροχο ότι έχουν μια κατηγορία "μόλις προστέθηκε". Αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν απαριθμούν τα προγράμματα αυτά με τη σειρά που έχουν προστεθεί. Μερικές φορές οι πιο πρόσφατα προστεθείσες ταινίες θα είναι αρκετές σελίδες κάτω από τη λίστα, ενώ στην κορυφή θα προστεθούν ταινίες πριν από μία εβδομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται τόσο στη διασύνδεση του Wii όσο και στον ιστότοπο, και είναι ένα πραγματικά θαρραλέο σύστημα.

03 από 10

Αναπτύξτε την επιλογή επιλογής άμεσου ρολογιού

Μέρος της λίστας των διαθέσιμων ταινιών Tom Cruise, αυτές με κόκκινα εικονίδια είναι μόνο DVD. Netflix

Υπάρχουν δύο τρόποι για να παρακολουθήσετε ταινίες μέσω του Netflix. Το ένα είναι το DVD με ταχυδρομείο, το οποίο σας δίνει μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών που περιλαμβάνει πολλούς πρόσφατα κυκλοφόρητους τίτλους, αλλά σας κάνει να περιμένετε να τις δείτε.

Η άλλη επιλογή είναι μέσω στιγμιαίας ροής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία τη στιγμή που θα αποφασίσετε και δεν πρέπει να καθίσετε σε προειδοποιήσεις πειρατείας και ρυμουλκούμενα, αλλά η επιλογή του κινηματογράφου σας είναι σε πολύ σκληρή εικασία 5% ή λιγότερες από τις διαθέσιμες ταινίες στο δίσκο και το 2% θα ήθελαν περισσότερο να δουν (των ταινιών του Ντέιβιντ Λιντς, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Dune, αλλά όχι το Elephant Man ή το Blue Velvet). Αν ένας σημαντικός τίτλος έρχεται σε άμεση ροή, πιθανότατα θα ήταν διαθέσιμο μέσω ταχυδρομείου για ένα έτος ήδη. Οι δίσκοι είναι τεχνολογία χθες, Netflix: μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη σας!

04 από 10

Καλύτερη γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός / προς τα πίσω

Η πλοήγηση μπορεί να είναι καλύτερη. Netflix

Όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορες είναι οι εργασίες προς τα εμπρός και προς τα πίσω όταν παρακολουθείτε ένα DVD. πηγαίνετε προς τα εμπρός ή πίσω με γρήγορη κίνηση. Αλλά δεν λειτουργούν τα πράγματα με την άμεση ροή του Netflix. Αν πατήσετε γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός, θα εμφανιστεί ένα σετ μικρογραφιών, που θα αντιπροσωπεύει βήματα 30 δευτερολέπτων, και θα πρέπει να επιλέξετε ένα, οπότε επαναφορτίζει την ταινία από εκείνο το σημείο. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αν yo; u λείπει ένα κομμάτι μιας εκπομπής και θα ήθελε να επιστρέψει 5 δευτερόλεπτα για να πιάσει ένα απόσπασμα του διαλόγου? το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επανατυλίξετε 30 δευτερόλεπτα, το οποίο θα διαρκέσει από μόνο του 10 έως 15 δευτερόλεπτα. Πολύ απλά, το βίντεο ροής θα πρέπει να λειτουργεί όπως το κανονικό βίντεο.

05 από 10

Δώστε στους συνδρομητές έναν τρόπο να αναφέρουν προβλήματα

Οι χρήστες περιορίζονται σε ένα μικρό αριθμό προβλημάτων που μπορούν να αναφερθούν. Το Κρυφό Φρούριο έχει ένα κακό ρυθμό καρέ, αλλά δεν μπορείτε να το πείτε. Netflix

Όταν παρακολούθησα την ταινία The Animatrix , μια συλλογή από σύντομες κινούμενες εικόνες σχετικές με τις ταινίες Matrix, διαπίστωσα ότι πολλά από τα κινούμενα σχέδια δεν ήταν πολύ καλά. Έτσι δεν μου άρεσε ένα κινούμενο σχέδιο, ήθελα απλά να πηδήσω στο επόμενο. Δυστυχώς, όλες οι εικόνες μικρογραφιών που χρησιμοποιεί η Netflix για γρήγορη πλοήγηση ήταν λανθασμένες. ολόκληρο το σύστημα μικρογραφιών ήταν περίπου μισή ώρα μακριά, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε απλά να προχωρήσω μερικά λεπτά και να δω πού βρισκόμουν και να συνεχίζω να το κάνω μέχρι που βρήκα τη σωστή θέση. Πήγα στην τοποθεσία Netflix και προσπάθησα να αναφέρω το πρόβλημα, αλλά δεν μπορούσα. Μπορείτε να αναφέρετε μόνο ένα πρόβλημα με ένα βίντεο από μια λίστα επιλογών όπως θολή εικόνα, λείπει ήχο και σταματά και ξεκινά. Αν το πρόβλημά σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, δεν υπάρχει τρόπος να το αναφέρετε. Ένα πεδίο "άλλου προβλήματος" που επιτρέπει την εισαγωγή κειμένου θα επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν το Netflix για σπάνιες αλλά σημαντικές ατέλειες στις ταινίες τους.

06 από 10

Δώσε μου ένα κουμπί "Δεν ενδιαφέρει"

Γιατί όλες οι νέες τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρονται για παιδιά και γιατί δεν θα τους αφήσω να μην τους βλέπω; Netflix

Δεδομένου ότι το λογισμικό ροής άμεσης προβολής προσφέρει μόνο ένα υποσύνολο από όλες τις ταινίες που διαθέτει η Netflix, είναι κρίμα ότι αυτή η λίστα είναι γεμάτη από τίτλους που δεν ενδιαφέρομαι να δω. Στην ιστοσελίδα, μπορώ να κάνω κλικ στο "δεν ενδιαφέρομαι" αν θέλω να σταματήσω να προσφέρω την εποχή ένα Barney και φίλους , αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχο κουμπί για το Wii. Θα ήταν υπέροχο αν η Netflix θα δημιουργούσε μια διασύνδεση βίντεο συνεχούς ροής που θα αισθανόταν περισσότερο σαν πλήρως λειτουργικό λογισμικό και λιγότερο σαν συμπλήρωμα στην ιστοσελίδα.

07 από 10

Κάντε εύκολη προβολή των Τίτλων Ταινιών με μια ματιά

Netflix
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ: Η τελευταία έκδοση του λογισμικού Netflix έχει αλλάξει το μέγεθος των εικόνων μικρογραφιών, διευκολύνοντας την ανάγνωση των τίτλων. Θα ήθελα όμως ακόμα μια λίστα κειμένων, αν και.

Για να επιλέξετε ταινίες στο Wii, θα εμφανίζονται μικρογραφίες της αφίσας κάθε ταινίας, μερικές φορές. Συχνά, ο τίτλος της ταινίας είναι δυσανάγνωστος στη μικρογραφία, ακόμη και στη μεγάλη μου τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, οπότε ο μόνος τρόπος να δούμε το όνομα της ταινίας είναι να δείχνει το απομακρυσμένο Wii στην εικόνα για να φέρει τον τίτλο. Είμαι βέβαιος ότι η Netflix πιστεύει ότι οι μικρές αφίσες είναι οπτικά ελκυστικές, αλλά από πρακτική άποψη είναι τρομερές, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της κύλισης μέσω μιας λίστας ταινιών σε μια ανίχνευση. Μια απλή λίστα κειμένων θα ήταν εκατομμύρια φορές πιο χρήσιμη.

08 από 10

Ακούστε τους συνδρομητές σας

Netflix, ξέρετε γιατί δημοσιεύω ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της υπηρεσίας σας; Επειδή δεν έχετε τρόπο να προσφέρετε σχόλια στους χρήστες. Δεν προσφέρετε κανένας τρόπος για να σας στείλει κάποιος ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν έχετε φόρουμ στον ιστότοπό σας για να ζητήσετε λειτουργίες ή να συζητήσετε προβλήματα. Ίσως δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη όταν η Netflix ήταν μια απλή υπηρεσία ενοικίασης DVD, αλλά η άμεση ροή είναι μια εντελώς νέα μπάλα, και αν δεν μαθαίνετε να παίζετε, κάποιος πρόκειται να έρθει μαζί και να δημιουργήσει μια υπηρεσία που το κάνει καλύτερα .

09 από 10

Προσφορά κάποιων επιλογών αναζήτησης

Έγινε: Μπορείτε τώρα να ψάξετε με τίτλο με την τελευταία έκδοση του Λογισμικού Netflix! Θα ήταν ωραίο αν θα μπορούσατε επίσης να ψάξετε με cast, όπως στην ιστοσελίδα, αλλά είναι μια μεγάλη βελτίωση. Ναι, μπορώ να πάω στο Netflix.com και να βρω ταινίες, αλλά γιατί να μην είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα στο Wii; Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να τοποθετήσετε ένα πλαίσιο αναζήτησης στο λογισμικό άμεσης ροής Netflix; Θέλω να πω, ιδανικά θα πρέπει να σας δώσουν όλο το πράγμα - να ψάξετε, να διαβάσετε σχόλια χρηστών, έχοντας όλες τις ταινίες διαθέσιμες για περιήγηση αντί για ένα μόνο υποσύνολο - αλλά μια αναζήτηση θα ήταν ένα ωραίο μέρος για να ξεκινήσετε.

10 από 10

Κάντε το Netflix σε ένα κανάλι

Τι θα μοιάζει με ένα κανάλι Netflix. Nintendo
Έγινε: Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε το Netflix Channel δωρεάν μέσω του Wii Shopping Channel.

Καταλαβαίνω γιατί τα επικά παιχνίδια έρχονται σε ένα DVD, αλλά ένα κομμάτι κομψού λογισμικού όπως το Netflix μοιάζει με κάτι που πρέπει εύκολα να μεταφορτωθεί στον αποθηκευτικό χώρο του Wii. Είναι πολύ ενοχλητικό να πρέπει να ανταλλάσσετε δίσκους κάθε φορά που θέλω να πάω από το παιχνίδι σε προβολή και αυτό φαίνεται απλώς περιττό.