Τα 10 πιο ενδιαφέροντα Wii U Indies για το 2015

Όταν έγραψα για τα συναρπαστικά παιχνίδια που έρχονται στο Wii U το 2015, δεν πέρασα πολύ χρόνο σε παιχνίδια indie απλά επειδή δεν ήταν ξεκάθαρο ποιες θα μπορούσαν πραγματικά να φτάσουν στο Wii U φέτος. Τώρα που η Nintendo κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο indie 2015, ήρθε η ώρα να δούμε τα πιο ελπιδοφόρα indies που επιβεβαίωσε η Nintendo για το Wii U φέτος. Βασισμένη λιγότερο στην προσωπική εμπειρία παρά στη γενεαλογία, τις κριτικές από άλλες πλατφόρμες και την εντυπωσιακότητα του ρυμουλκούμενου, εδώ είναι οι υποψήφιοι μου για τα πιο συναρπαστικά indie παιχνίδια που έρχονται στο Wii U φέτος. (Καθώς τα παιχνίδια βγαίνουν, θα ενημερώσω τις καταχωρήσεις με τα σχόλιά μου.

01 από 11

Προσιτές διαστημικές περιπέτειες

Κάποιος παίρνει περιστασιακές αναλαμπές της υποσχόμενης ομορφιάς του Spectaculon, αλλά η Uexplore έχει κάποιες εξηγήσεις να κάνει. Nifflas / Knapnock

Τι είναι : Ένα εξομοιωτή διαστημοπλοίου που χρησιμοποιεί την οθόνη αφής για να μιμηθεί την οθόνη του πλοίου. Αποκλειστική για το Wii U.

Όταν έρχεται : 9 Απριλίου

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Αυτός είναι ένας νικητής μόνο στην γενεαλογία, μια κοινή επιχείρηση μεταξύ του Nifflas, η οποία έκανε το πανέμορφο και φανταστικό Knytt Underground , και την Knapnock, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσαρμογή παιχνιδιών, όπως το Spin the Bottle: Bumpie's Party , . Δεσμευμένο να είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα και ασυνήθιστα παιχνίδια Wii U για να ξεκινήσει φέτος.

Περισσότερα »

02 από 11

Αγωνιστής

13 π.μ.

Τι είναι : Μια φρενίτιδα δράση και αγωνιστικό 2D platforming game. Αποκλειστική για το Wii U

Όταν έρχεται : Q3

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Αυτό το παιχνίδι παιχνιδιού μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 9 (!) Άτομα σε τοπικό multiplayer, με έναν από αυτούς τους παίκτες να χρησιμοποιούν το gamepad για να ελέγχουν το χρώμα του φόντου που εξαφανίζει τις ανοιχτές πλατφόρμες. Περισσότερο "

03 από 11

Σπαθιά και Στρατιώτες II

Ronimo

Τι είναι : Ένα παιχνίδι στρατηγικής πλευράς κύλισης και ένα αποκλειστικό Wii U.

Όταν έρχεται : Μάιος

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Ειλικρινά, έπαιξα μόνο λίγα από τα σπαθιά και τους στρατιώτες και δεν μπόρεσα πραγματικά να μπει σε αυτό, αλλά αυτό το παιχνίδι πήρε εξαιρετικές κριτικές και αυτό το sequel είναι ένα Wii U αποκλειστικό, γι 'αυτό αξίζει μια υποδοχή σε αυτόν τον κατάλογο.

Περισσότερα »

04 από 11

Nihilumbra

Beatifun

Τι είναι : Μια πλατφόρμα παζλ στην οποία μπορείτε να αλλάξετε μια επιφάνεια ζωγραφίζοντας.

Όταν έρχεται : Άνοιξη

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Καλά αναθεωρήθηκε σε προηγούμενες πλατφόρμες, η έκδοση του Wii U προσθέτει μια συνεταιριστική λειτουργία στην οποία ένας παίκτης ελέγχει το avatar ενώ ο άλλος κάνει τη ζωγραφική.

Ανασκόπηση . Περισσότερο "

05 από 11

Νίνα κορίτσι πίτσα

Ανισότητα

Τι είναι : Μια πλατφόρμα με θέμα Parkour με ένα μήνυμα κατά του εκφοβισμού.

Όταν έρχεται : Ιούνιος

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : έπαιξα το demo PC κατά τη διάρκεια της εκστρατείας kickstarter του παιχνιδιού και σκέφτηκα ότι ήταν τεράστια διασκέδαση. Ήμουν χαρούμενος όταν πήρε κεφάλαια, και ευτυχέστερος ακόμη να μάθω ότι έρχεται φέτος. Περισσότερο "

06 από 11

Η εξαπάτηση

Curve Digital

Τι είναι : Ένα παιχνίδι heist που συνδυάζει stealth, δράση και πλατφόρμα.

Όταν έρχεται : Καλοκαίρι

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Μου αρέσουν τα παιχνίδια που αναμιγνύουν το είδος και αυτό έχει μια δροσερή εμφάνιση που με τραβάει αμέσως, αλλά περιμένω επίσης να είναι καλό γιατί απλά κυκλοφορεί από τον αγαπημένο μου ανεξάρτητο εκδότη , το Curve Digital.

07 από 11

Trine: Enchanted Edition

Frozenbyte

Τι είναι : Η αρχική πλατφόρμα παζλ δράσης Trine αναδημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη μηχανή παιχνιδιών από το Trine 2.

Όταν έρχεται : 12 Μαρτίου

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Wii U και ένα από τα καλύτερα του εμφάνιση. Το αρχικό Trine πήρε κριτικές ανάλογα με τις εξαιρετικές για τη συνέχεια, οπότε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και όμορφο με το Trine 2 . Περισσότερο "

08 από 11

Badland: Παιχνίδι της χρονιάς

Frogmind

Τι είναι αυτό : Ένα παιχνίδι περιστροφής που φέρνει στο πλάι, από την εμφάνιση του.

Όταν έρχεται : Q2

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Μετά από να διαβάσω μερικές κριτικές, είμαι ακόμα λίγο ασαφής σε αυτό, αλλά φαίνεται τρελό και όμορφο, καθώς οδηγείς ένα ή περισσότερα πλάσματα μέσω μιας σειράς μηχανών θανάτου που σκιαγραφούν ενάντια σε πανέμορφα σκηνικά. Η αρχική έκδοση iOS έλαβε τακτικές κριτικές.

Περισσότερα »

09 από 11

Μην λιμοκτονούν: Giant Edition

Klei

Τι είναι : Ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο απλά προσπαθείτε να μην πεθάνετε σε έναν βάναυστο, τυχαία παραγόμενο κόσμο.

Όταν έρχεται : Άνοιξη

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Το παιχνίδι έχει μια ασυνήθιστη, ζοφερή εμφάνιση καρτούν και μια σειρά από ευνοϊκές κριτικές για την έκδοση του PC. Περισσότερο "

10 από 11

Ποτέ μόνος (Kisima Ingitchuna)

Άνω Ένα

Τι είναι : Πλατφόρμα παζλ για ένα κορίτσι και την αλεπού της σε μια πολύ χιονισμένη Αλάσκα.

Όταν έρχεται : Ιούνιος

Γιατί είναι αξιοσημείωτο : Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που πήρε στερεά σχόλια, το κύριο αίτημά του για τη φήμη είναι ότι χτίστηκε γύρω από τη γηγενή Αλάσκα λαογραφία με τη βοήθεια μιας εγγενής Αλάσκας οργάνωσης.

Περισσότερα »

11 από 11

Τιμητικές αναφορές

Ωρα ύπνου

Nova-111 (καλοκαίρι), ένα παιχνίδι παζλ που δημοσιεύεται από την πάντα-αξιόπιστη Curve Digital . Το Windup Knight 2 (Απρίλιος), ένα παιχνίδι ατελείωτου παιχνιδιού που μοιάζει με το Bit.Trip παρουσιάζει τον Runner2: Μελλοντικό μύθο του Rhythm Alien και ήταν ευπρόσδεκτο για το iOS. Επιστροφή στο κρεβάτι (Μάιος), ένα παιχνίδι υπνοβασίας που πήρε μόνο δίκαιες κριτικές αλλά έχει μια θαυμάσια σουρεαλιστική αισθητική. Octodad: Dadliest Catch (Καλοκαίρι), ένα παιχνίδι που φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να είναι σκοπίμως αμήχανη, καθώς ελέγχετε τα άκρα της δισκέτας του πρωταγωνιστή.