Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Nintendo Wii U να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία παιχνίδια στην καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών της Nintendo

Μετά από πολλά χρόνια κυριαρχίας στην αγορά με μηχανές όπως το Super Nintendo, το Nintendo 64 και το Nintendo Wii, ο διεθνής βασιλιάς των οικογενειακών τυχερών παιχνιδιών έχει συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη τίτλων για την πιο πρόσφατη κονσόλα του Nintendo Wii U. Αν δώσατε μόλις πρόσφατα στην έλξη αυτής της απίστευτης εμπειρίας, μπορεί να είστε συγκλονισμένοι από την επιλογή, ειδικά την ποικιλία των αποκλειστικών τίτλων. Έτσι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια παιχνίδια θα πρέπει να είναι μερικές από τις πρώτες σας αγορές.

Δεν χρειάζεστε ένα διακόπτη της Nintendo για να απολαύσετε τον κριτικό τίτλο The Legend of Zelda: Breadth of the Wild. Με αυτό που πολλοί αξιολογητές θεωρούν ένα αριστούργημα και το καλύτερο παιχνίδι Wii U στο Amazon μέχρι σήμερα, ο Legend of Zelda: Το Breadth of the Wild επαναφέρει την εξερεύνηση του ανοιχτού κόσμου και φέρνει μέχρι σήμερα την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού της Nintendo Wii U.

Ο θρύλος του Zelda: Το Breadth of the Wild κυριαρχεί ως το καλύτερο παιχνίδι Wii U λόγω του εμβαθυστικού του παιχνιδιού σε ένα ευρύτατο παγκόσμιο περιβάλλον που ενθαρρύνει και ανταμείβει την εξερεύνηση, ρίχνοντας αυθόρμητες ακολουθίες τόσο επικίνδυνων κινδύνων όσο και καθαρής ηρεμίας. Ποτέ δεν υπάρχει μια θαμπή στιγμή, καθώς οι παίκτες επιβιώνουν με την έντονη άγρια ​​φύση όπου περιμένουν πάνω από 100 ιερά και μπουντρούμια. Κάθε πρόκληση παρουσιάζει μια μοναδική δυσκολία, όπως την επίλυση διαφόρων παζλ ή στρατηγικού εξοπλισμού και προσεγγίσεων εναντίον εχθρών όλων των διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών.

Το Wii Sports Club είναι το τέλειο οικογενειακό παιχνίδι βίντεο, επειδή virtualizes παγκόσμια και οικεία πραγματικά αθλητικά παιχνίδια όπως το μπέιζμπολ, το τένις και το γκολφ. Κάθε μπαμπάς μπορεί να χαίρεται με το γιο τους καθώς ανταγωνίζονται από μπροστά στο bowling. οι αδελφές και οι αδελφοί μπορούν να πολεμήσουν τους γονείς τους σε αγώνες διπλού τένις. οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με το καλύτερο οικογενειακό παιχνίδι για το Wii U.

Μήπως εσείς και ο αδελφός σας πάρετε έναν αγώνα; Λάβετε το με το Wii Sport's Club Boxing, όπου μπορείτε να τρυπήσετε τον αέρα με έναν ελεγκτή Wii MotionPlus. Το Wii Sports Club απολαμβάνει καλύτερα με την οικογένεια, αλλά μπορεί επίσης να παίξει μόνο του, και έρχεται με τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια με διάφορα modes play. Οι ρυθμίσεις ελέγχου κίνησης επιτρέπουν τέλειες βαθμονομήσεις για οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας και οι παίκτες μπορούν να παίξουν συνεταιρικά ή ανταγωνιστικά σε χαλαρά και συναρπαστικά επίπεδα παιχνιδιών.

Παρόλο που το Mario Party 10 μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες για το Wii U στη λίστα, είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να καταστρέψει τις φιλίες. Μέχρι και πέντε παίκτες, το Mario Party 10 έχει να κάνει με τους φίλους σας σε έναν πίνακα παιχνιδιών και να συμμετέχετε σε διάφορα μίνι παιχνίδια για να συλλέγετε κέρματα και να αγοράζετε αστέρια (που λειτουργούν ως σημεία). Μην ανησυχείτε, οι κανόνες είναι αρκετά απλή για να πάρει ο καθένας και υπάρχει προαιρετική λειτουργία προθέρμανσης προτού μπείτε σε κάθε μίνι παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια Mario Party πριν από αυτό, το Mario Party 10 διαθέτει το Bowser Party, ένα νέο mode όπου ένας πέμπτος παίκτης ελέγχει το Bowser με το Wii U GamePad. Τέσσερις άλλοι παίκτες συνεργάζονται για να ξεφύγουν από το Bowser, με την αποστολή τους να φτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού χωρίς να πιαστούν. Παίζοντας ως Bowser δίνει ένα αίσθημα ενός "master dungeon" που μπορεί να νικήσει μόνο από τη δύναμη της συνεργασίας. Καλή τύχη.

Η Nintendo δεν ήταν ποτέ γνωστή για παιχνίδια μάχης, γεγονός που καθιστά κάπως ειρωνικό το γεγονός ότι έχουν ένα από τα πιο αγαπημένα franchises smash-em-up στον κόσμο σε Super Smash Bros. Η έκδοση αυτής της μακράς σειράς σειράς για το Wii U είναι μια από τις καλύτερες προσφορές της κονσόλας, φέρνοντας σε επαφή τους χαρακτήρες από γενιές παιχνιδιών της Nintendo σε μία ανοιχτόχρωμη αρένα. Το τελευταίο παιχνίδι προσελκύει ακόμη και χαρακτήρες από άλλα franchises, όπως το Pac-Man, το Mega Man και το Sonic the Hedgehog. Αλλά, φυσικά, οι εικονικοί χαρακτήρες όπως ο Mario, Donkey Kong, Kirby, Link, ακόμα και ο Kid Icarus αποτελούν την πραγματική κλήρωση. Αυτή η σειρά έχει εξελιχθεί λίγο με κάθε νέα έκδοση, προσθέτοντας νέους χαρακτήρες, κινήσεις, αρένες κλπ., Γεγονός που καθιστά την έκδοση για το Nintendo Wii U το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι Nintendo πάλης μέχρι σήμερα. Και είναι ένα από τα σπάνια παιχνίδια μάχης που μπορείτε να αισθανθείτε άνετα αφήνοντας τα παιδιά σας να παίζουν χωρίς να ανησυχούν για το τζάρε.

Πάρτε όλα τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια για το Wii U και συνδυάστε τα σε ένα και θα έχετε μεταμορφωθεί η Sonic & All-Stars Racing. Ο δημιουργικός και multiplayer δρομέας για το Wii U δίνει στους παίκτες το δικό τους μοναδικό όχημα που μετατρέπεται σε αυτοκίνητο, βάρκα και αεροπλάνο για να προσαρμοστεί σε διάφορα συνεχώς μεταβαλλόμενα εδάφη.

Το Sonic & All-Stars Racing Transformed διαθέτει πάνω από 20 θρυλικούς χαρακτήρες SEGA από κλασικά παιχνίδια όπως Crazy Taxi, Nights in Dreams, Shenmue και Alex Kidd. Όπως και το Diddy Kong Racing για το N64, οι παίκτες αγωνίζονται στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα σε 16 δυναμικά μεταβαλλόμενα μαθήματα που διαμορφώνονται από τα επίπεδα στα παιχνίδια του Sega. Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη ποικιλία όπλων που απαιτούν επιδέξιο στόχο, φοροδιαφυγή και αποκλεισμό, προκειμένου να τους προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να τους οδηγήσουν στην τελική γραμμή.

Διασκεδαστικό, προσιτό και αναδρομικό, το πακέτο NES Remix Pack είναι μια συλλογή από πάνω από 25 από τα καλύτερα παιχνίδια από το αρχικό σύστημα ψυχαγωγίας της Nintendo. Πολλοί αγοραστές του Amazon θεωρούν ότι είναι το τέλειο δώρο για τους ηλικιωμένους παίκτες ενηλίκων που θέλουν μια γεύση από το παρελθόν με παιχνίδια που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν ποτέ να πάρουν το πλάνο για να παίξουν.

Τα παιχνίδια για ενήλικες δεν χρειάζεται να είναι "ενήλικες" - το πακέτο NES Remix είναι ιδανικό για κάθε ενήλικα που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι ως παιδί με τα πρωτότυπα κλασικά που έπαιξαν σαν Punch-Out !!, η περιπέτεια του Kirby και ο θρύλος του Zelda. Τα εκσυγχρονισμένα παιχνίδια εντός ενός παιχνιδιού έρχονται με πολλαπλές λειτουργίες που σας δοκιμάζουν για τη βελτίωση της βαθμολογίας σας και για να κάνετε γρήγορους τρόπους πρόκλησης πυρκαγιάς. Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας με τους παίκτες σε απευθείας σύνδεση ή φίλους εκτός σύνδεσης.

Ενώ κάποιος μπορεί να κοιτάξει ένα παιχνίδι που είναι ουσιαστικά ένα remastering του τίτλου του 2002 GameCube και να ρωτήσει γιατί επανεξετάζει ένα παλιό παιχνίδι, το Wind Waker αισθάνεται σαν μια εντελώς νέα εμπειρία στο Nintendo Wii U. Ενημέρωση της ιστορίας του GameCube με σύγχρονα γραφικά και το Wii U GamePad η Wind Waker είναι το πρώτο και ακόμα καλύτερο παιχνίδι Zelda στην τελευταία κονσόλα της Nintendo, το οποίο την καθιστά απαραίτητη. Είναι μια πανέμορφη απόδοση της Hyrule σε 3D με τα φωτεινά χρώματα που μπορεί να προσφέρει μόνο το Wii U. Και διαθέτει μία από τις πιο συναρπαστικές αφηγήσεις στην ιστορία του franchise, ενισχυμένη με τη μείωση κάποιου από το fetch quest στο τελικό παιχνίδι του πρώτου τίτλου. Η Nintendo είναι πολύ καλή στο να είναι τόσο νοσταλγική όσο και προνοητική ταυτόχρονα και η έκδοση του Wii U του The Wind Waker μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτής της δυαδικότητας.

Η πτήση με την ταχύτητα του φωτός σε μια έντονη διαστημική μάχη εναντίον ενός στρατού πιθήκων είναι αυτό που θα βρείτε στο Star Fox Zero. Από την αρχή της πρώτης αποστολής σας, θα προωθηθείτε απευθείας στη ζέστη του πολέμου καθώς καταπολεμάτε μια επίθεση των δυνάμεων του εχθρού στον γαλαξία, πιέζοντας αεριωθούμενα αεροσκάφη, πτερύγια πτήσης και δεξαμενές ανάμεσα σε πλούσια εδάφη.

Το Star Fox Zero είναι η τελευταία έκδοση της ολοένα και πιο δημοφιλούς σειράς Star Fox. Το shooter επί τροχιών σας τοποθετεί στη δράση των dogfights πάνω σε διάφορους πλανήτες. Το gameplay βασίζεται στη στρατηγική των αποφυλακιστικών ελιγμών, όπως οι κυλίνδρους και τα μπαστούνια, καθώς στρατηγείτε με τους συμπαίκτες σας, αντιμετωπίζοντας μια μυριάδα εχθρικών μαχητών. Με το gamepad του Wii U, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε προοπτική πρώτου προσώπου από το πιλοτήριο πιλότου του μαχητή σας, ενώ η θέα στην τηλεόρασή σας δείχνει το πλήρες τοπίο των πλανητών που περνάτε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .