Επισκόπηση ζωής Tomodachi

Ζήστε τη δεύτερη καλύτερη ζωή σας με το Quirky Life της Sim

Το Tomodachi Life είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο παράξενα παιχνίδια για να χαρίσετε ποτέ το Nintendo 3DS. Αυτό το περίεργο life-sim είναι γεμάτο από σενάρια που θα κάνουν το κεφάλι σου να γυρίζει, σαν να πηγαίνεις σε παραλιακό περίπατο με Christina Aguilera ή Shaquille O'Neal ή να τραγουδήσεις σε μια μεταλλική μπάντα με τους καλύτερους φίλους σου. Μπορεί να συμβεί κάτι πολύ - ακόμα και πράγματα που δεν περιμένετε.

Ήμουν γαντζώθηκε από την αρχή, καθώς η Tomodachi Life ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσα να συνηθίσω. Ήξερα ότι ήμουν σε κάποιο πολύ τρελό gameplay καθώς άρχισα το παιχνίδι και σωστά έστησα τη δημιουργία του Mii μου, το οποίο θα συνέβαινε να παραμείνει ο avatar μου στο Tomodachi Life. Το γαλήνιο συγκρότημα διαμερισμάτων θα κυκλοφορούσε σύντομα σε παραβιάσεις της γοητείας και των εκδηλώσεων του υπόλοιπου νησιώτικου νησιού, το οποίο είχα ο ίδιος.

Έκανα κάποιες απαραίτητες φυσικές προσαρμογές και άλλαξε το χρώμα των ματιών του Mii, το ύψος, το χτίσιμο και τα μαλλιά μου, και έπειτα πέρασε τα σημαντικά πράγματα: δίνοντας στο Mii μου φωνή και προσωπικότητα. Μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή του Mii ξεκινώντας από ένα προεπιλεγμένο στύλο ή μπορείτε να πάτε άγρια ​​και να χρησιμοποιήσετε τα ρυθμιστικά για να αντιστοιχίσετε μια φωνή που έχει νόημα για την ψηφιακή αναπαράσταση σας ή για το τυχόν αχρείος χαρακτήρας που έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε.

Όταν έχουν αποφασιστεί όλες οι επιλογές ματαιοδοξίας, έχετε ένα σύνολο ρυθμιστικών για να δώσετε στον χαρακτήρα σας μια προσωπικότητα, ανακατεύοντας πόσο άμεσο είναι το στυλ συζήτησης του Mii, πόσο περίεργοι είναι, πόσο φιλικοί είναι αυτοί και άλλα διάφορα υποσύνολα προσωπικότητας που θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της αλληλεπίδρασης μεταξύ των κατοίκων των νησιών. Το Tomodachi Life εξυπηρετεί πολλές πολύπλευρες περιπέτειες παιχνιδιού και σας δημιουργεί την επιτυχία με αυτόν τον τρόπο, γι 'αυτό

Η συμπλήρωση των ευνοιών για το Mii σας αποδίδει την εμπειρία και τα αντικείμενα καθώς αυτά ανεβαίνουν, καθώς και την ικανότητα να μαθαίνουν νέες φράσεις αλιείας και θέτει. Αυτό είναι το κλειδί σας για να ανακαλύψετε τι κάθε άτομο Mii αρέσει και απολαμβάνει και αυτό είναι ακριβώς στην καρδιά της Tomodachi Life . Θα θελήσετε να φροντίσετε όλα τα Miis που φέρνετε στο πλοίο, κυρίως για να τα βλέπετε να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται καθώς μπαίνουν σε σχέσεις μεταξύ τους, ερωτεύονται, παντρεύονται και μερικές φορές φέρνουν τα παιδιά στην πτυχή.

Υπάρχουν αρκετές θέσεις στο νησί που θα θελήσετε να εξερευνήσετε, αλλά η κύρια κλήρωση, όπως και με την περίεργη παρόμοια Animal Crossing , ελέγχει την Miis σας περιοδικά όταν έχετε περίπου 30 λεπτά περίπου για να δείτε τι είναι όλοι μέχρι και. Πραγματικά το εννοώ όταν λέω ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε ποια είδη καταστάσεων θα βρείτε στους μικρούς σας νησιώτες - και αυτό το καθιστά τόσο διασκεδαστικό. Δεν είναι το είδος του παιχνιδιού που παίζετε για ώρες και ώρες, αλλά ένα που μπορείτε να απολαύσετε σιγά-σιγά. Αυξάνεται σε σας με την πάροδο του χρόνου, όπου τελικά είστε τόσο ερωτευμένος με το μικρό Miis ότι δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε τη ζωή χωρίς να τα ελέγξετε για τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά την ημέρα.

Το Tomodachi Life είναι πράγματι ένας από τους πιο περίεργους, πιο ανόητους προσομοιωτές ζωής που είχα ποτέ τη χαρά να παίζω και αν έχετε μια ταλαιπωρία για το είδος της τρελότητας που μόνο η Νintendo της Ιαπωνίας μπορεί να προσφέρει, το οφείλετε στον εαυτό σας να τρέξει , δεν περπατάτε, στο κατάστημα και παραλάβετε ένα αντίγραφο.