Πώς να αντιγράψετε ένα σύνδεσμο στο iOS Mail (iPhone, iPad)

Η αντιγραφή διευθύνσεων URL είναι τόσο εύκολη όσο κρατάτε το δάχτυλό σας κάτω

Είναι πολύ απλό να αντιγράψετε μια διεύθυνση URL από την εφαρμογή Mail σε ένα iPhone ή iPad. Ξέρετε πώς να ανοίξετε ένα με μια μόνο βρύση, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένα κρυφό μενού όταν πατάτε και κρατάτε το σύνδεσμο;

Ίσως θελήσετε να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο ώστε να μπορείτε να τον επικολλήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα μήνυμα κειμένου. Ή ίσως ενημερώνετε ένα συμβάν ημερολογίου και θέλετε να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο στην ενότητα σημειώσεων.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ίσως χρειαστεί να αντιγράψετε τους συνδέσμους που λαμβάνετε μέσω ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε ας δούμε πώς γίνεται αυτό.

Πώς να αντιγράψετε ένα σύνδεσμο στην εφαρμογή αλληλογραφίας

  1. Εντοπίστε τον σύνδεσμο που θέλετε να αντιγράψετε.
  2. Κρατήστε πατημένο το σύνδεσμο μέχρι να εμφανιστεί ένα νέο μενού.
    1. Εάν πατήσετε μία φορά τυχαία ή δεν κρατήσετε αρκετή ώρα, ο σύνδεσμος θα ανοίξει κανονικά. Δοκιμάστε ξανά αν συμβεί αυτό.
  3. Επιλέξτε Αντιγραφή . Εάν δεν το βλέπετε, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού (μετά από το Άνοιγμα και την Προσθήκη στη Λίστα ανάγνωσης ). είναι πιθανώς τοποθετημένο προς το κάτω μέρος της λίστας.
    1. Σημείωση: Ο πλήρης σύνδεσμος εμφανίζεται επίσης στο επάνω μέρος αυτού του μενού. Κοιτάξτε μέσα από αυτό το κείμενο, αν δεν είστε σίγουροι για το τι αντιγράφετε, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε το σωστό σύνδεσμο. Αν φαίνεται άγνωστη, μπορείτε να κάνετε πρώτα μια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι δεν αντιγράφετε μια σύνδεση με κακόβουλο λογισμικό ή κάποια άλλη ανεπιθύμητη σελίδα.
  4. Το μενού θα εξαφανιστεί μόλις αντιγραφεί ο σύνδεσμος, αλλά καμία άλλη προτροπή ή πλαίσιο επιβεβαίωσης δεν θα υποδηλώνει ότι έχετε αντιγράψει επιτυχώς τη διεύθυνση URL. Για να είστε σίγουροι, απλά επικολλήστε το όπου κι αν θέλετε να το βάλετε.

Συμβουλές για την αντιγραφή συνδέσμων σε ένα iPhone ή στο iPad

Δείτε τον μεγεθυντικό φακό αντί; Εάν επισημάνετε το κείμενο αντί να δείτε ένα μενού, αυτό συμβαίνει επειδή δεν κρατάτε πατημένο το σύνδεσμο. Είναι πιθανό ότι πραγματικά δεν υπάρχει ένας σύνδεσμος εκεί και απλά μοιάζει με υπάρχει, ή ίσως έχετε επιλέξει το κείμενο ακριβώς δίπλα στο σύνδεσμο.

Εάν κοιτάζετε το κείμενο του συνδέσμου και βλέπετε ότι φαίνεται πραγματικά παράξενο ή υπερβολικά μεγάλο, ξέρετε ότι αυτό είναι φυσιολογικό σε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, εάν αντιγράφετε τον σύνδεσμο από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε ως μέρος μιας λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μιας συνδρομής, συχνά τείνουν να είναι πολύ μακρυά με δεκάδες σε δεκάδες γράμματα και αριθμούς. Εάν εμπιστεύεστε τον αποστολέα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καλό είναι να εμπιστεύεστε και τους συνδέσμους που στέλνουν.

Η αντιγραφή συνδέσεων σε άλλες εφαρμογές θα εμφανίζει συχνά άλλες επιλογές. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Chrome και θέλετε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο που είναι αποθηκευμένος σε μια εικόνα, θα έχετε επιλογές για την αντιγραφή της διεύθυνσης URL αλλά και για την αποθήκευση της εικόνας, το άνοιγμα της εικόνας, το άνοιγμα της εικόνας σε μια νέα καρτέλα ή την καρτέλα Ανώνυμη, και μερικές άλλες.

Στην πραγματικότητα, το μενού που εμφανίζεται όταν πατάτε και κρατάτε δεσμούς στην εφαρμογή αλληλογραφίας μπορεί να διαφέρει μεταξύ των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, σε ένα e-mail Twitter μπορεί να είναι μια επιλογή να ανοίξετε στο "Twitter" .