Πώς να προωθήσετε τη σελίδα σας στο Facebook δωρεάν

Υπάρχουν δωρεάν και πληρωμένες επιλογές για την προώθηση της σελίδας σας στο Facebook. Αλλά αν ξεκινάτε μόνος σας θα πρέπει να εξαντλήσετε όλες τις δωρεάν επιλογές σας προτού ξοδέψετε χρήματα σε διαφημίσεις Facebook ή σε θέσεις προώθησης του Facebook .

Χρησιμοποιήστε Λογική

Ο λογικός τρόπος προώθησης της σελίδας σας στο Facebook είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Προτείνετε σε φίλους" και να επιλέξετε τους φίλους σας με μη αυτόματο τρόπο. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Δεν μπορείτε να επιλέξετε όλους τους φίλους. μπορεί να γίνει μόνο ένα προς ένα. Επίσης, όταν προτείνετε μια σελίδα σε αυτούς τους φίλους, το Facebook δεν σας επιτρέπει να επισυνάψετε ένα προσωπικό μήνυμα σε αυτό. Έτσι, οι φίλοι σας θα δουν μόνο μια ειδοποίηση στον πίνακα ελέγχου τους λέγοντας: "[Το όνομά σας] σας προτείνει να γίνετε Fan της [της σελίδας σας]". Φυσικά, μπορεί να μην ξέρουν ότι αυτή είναι η σελίδα σας, εκτός και αν τους πείτε εγκαίρως, και πολλοί από αυτούς ίσως χτυπήσουν το μικρό "x" και την απορρίψουν. Ως εκ τούτου, ενημερώστε τους φίλους σας μπροστά από το χρόνο ότι τους προσκαλείτε.

Αλλά ο λογικός τρόπος για να προωθήσετε τη σελίδα σας στο Facebook δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος. Πρώτον, να είστε βέβαιοι να μοιάζει με τη σελίδα μόνοι σας. Τόσο απλά, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να το κάνουν αυτό. Στη συνέχεια, στείλτε ένα μήνυμα στους συναδέλφους και τους φίλους σας και προσκαλέστε τους να αρέσουν και στη σελίδα. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα σε ένα μήνυμα στο Facebook . Ή αν αυτή η σελίδα Facebook είναι για την επιχείρησή σας, στείλτε μια έκρηξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπαλλήλους που τους ενθαρρύνουν να αρέσουν στη σελίδα. Επίσης, κάντε μια αναζήτηση στο Facebook για αυτό που κάνετε και αναζητήστε άτομα στην περιοχή ή τα δίκτυά σας, τα οποία σας παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς για να μοιάσετε με τη σελίδα. Ο ευκολότερος τρόπος για να προωθήσετε τη σελίδα σας στο Facebook είναι να την συμπεριλάβετε στην υπογραφή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα εκπλαγείτε πόσοι άνθρωποι κάνουν κλικ στη σελίδα σας στο Facebook από έναν σύνδεσμο στην υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Πηγαίνετε διαδραστικά

Κάνοντας τη σελίδα σας διαδραστική και γραφικά ελκυστική είναι δύο από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να αποκτήσετε νέες συμπαθειές. Η δημιουργία του είναι διαδραστική και μπορεί εύκολα να γίνει με τον κατάλογο εφαρμογών του Facebook, ο οποίος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που μπορούν να προστεθούν στη σελίδα σας με μερικά κλικ. Εάν έχετε τους πόρους (web developer / designer) ή έχετε κάποια εμπειρία εκεί, δεν είναι πολύ δύσκολο να αναπτύξετε μια εφαρμογή Facebook . Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι μπορείτε να βάλετε την επωνυμία σας στην εφαρμογή και να την προσαρμόσετε όπως θέλετε. Η τοποθέτηση διαδραστικών εφαρμογών στη σελίδα σας δίνει στους χρήστες έναν λόγο να μην γίνουν απλώς οπαδοί, αλλά να επισκέπτονται συνεχώς και να αλληλεπιδρούν στη σελίδα σας.

Μαζί με τη διαδραστικότητα της σελίδας σας, είναι σημαντικό να της δώσετε κάποια προσωπικότητα κάνοντας την εμφάνισή σας ελκυστική. Το Facebook σάς επιτρέπει να ανεβάσετε ένα λογότυπο ή μια φωτογραφία για τη σελίδα σας, αλλά αυτό δεν αρκεί. Δώστε τη σελίδα σας κάποια φωτοβολίδα. Τοποθετήστε μια εντυπωσιακή φωτογραφία εξώφυλλου και βεβαιωθείτε ότι η λεζάντα για αυτό συνδέεται με την ιστοσελίδα σας. Κάνοντας κάτι τέτοιο, οι φίλαθλοι και οι δυνητικοί θαυμαστές σας έχουν λόγο να μην επισκέπτονται συχνά τη σελίδα σας, αλλά να επισκέπτονται επίσης την ιστοσελίδα ή το ιστολόγιο της εταιρείας σας.

Πάρτε ένα κουτί

Ένας από τους πιο cool τρόπους για να προωθήσετε τη σελίδα Facebook σας είναι με ένα Facebook Like Box στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας. Είναι ένα γραφικό στοιχείο στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του μενού διαχειριστή της σελίδας σας (κάντε κλικ στο σύνδεσμο "επεξεργασία σελίδας" στον πίνακα ελέγχου) και η επιλογή για αυτό βρίσκεται κάτω από τον τίτλο "Προωθήστε τη σελίδα σας". Το Facebook Like Boxes προβάλλει 10 τυχαίους οπαδούς από τη σελίδα σας (όλοι τους αντιπροσωπεύονται από το εικονίδιο και το όνομά τους και μπορούν να κάνουν κλικ με κλικ στη σελίδα προφίλ τους ). Εμφανίζει τον αριθμό των χρηστών που συμπαθούν τη σελίδα σας και περιλαμβάνει επίσης ένα backlink που πηγαίνει στην ίδια τη σελίδα. Μπορείτε να αλλάξετε τη λωρίδα "Facebook" στην κορυφή του κουτιού, τα τυχαία εικονίδια και μια "ροή ειδήσεων" των πρόσφατων αναρτήσεων. Συνολικά, αυτά τα κουτιά Like Like είναι ευρέως αναγνωρίσιμα καθώς πολλές μεγάλες εταιρείες τις τοποθετούν στις σελίδες τους για να ενισχύσουν τις εκστρατείες κοινωνικής δικτύωσης τους. Μπορείτε να τροποποιήσετε περαιτέρω τον τρόπο λειτουργίας του Like Box - για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.