Τα Top 5 Παιχνίδια Wii που λείπουν

Εδώ είναι τι λείπει: Παιχνίδια Nintendo δεν θα δώσει στους Αμερικανούς παίκτες

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το Wii υπήρξε συχνά ένα αποθετήριο για μέτρια κόμματα και παιχνίδια φυσικής κατάστασης. Αυτό είναι λιγότερο αληθινό στην Ιαπωνία, όπου η Nintendo έχει δημοσιεύσει πολλούς μεγάλους προϋπολογισμούς, επικριμένους τίτλους Wii. Δυστυχώς, αποφάσισαν συχνά ότι οι Αμερικανοί δεν άξιζαν αυτά τα παιχνίδια, εμπνέοντας μια ομάδα υπεράσπισης των εισαγωγών, να απαιτήσουν την απελευθέρωση πολλών από αυτά. Η άρνηση της Nintendo να κυκλοφορήσει πολλά παιχνίδια που ενδέχεται να προσελκύσουν τους βασικούς παίκτες σε μια πλατφόρμα η οποία - στις ΗΠΑ - λείπει από βασικά παιχνίδια έχει εξοργίσει πολλούς.

Από τα οκτώ παιχνίδια αυτής της λίστας, τρεις - μετά από μια τεράστια φωνή και μια online καμπάνια από την ομάδα υπεράσπισης Operation Rainfall - απελευθερώθηκαν στις ΗΠΑ. Ενώ η Nintendo αρνείται την επιρροή της OR στην απόφασή τους, πέντε σημαντικά παιχνίδια για τα οποία δεν άσκησαν ομιλία είναι για πάντα Η εμβέλεια της Βόρειας Αμερικής - τέσσερα από τη Nintendo, και ένα παιχνίδι τρίτου μέρους που η Nintendo θα έπρεπε να προσφερθεί να δημοσιεύσει εδώ. Εδώ είναι μια ματιά σε πολλά από αυτά.

01 από 08

Θανάσιμο Πλαίσιο IV: Μάσκα της Σεληνιακής Έκλειψης

Nintendo

Τι είναι: Μια είσοδος στην ομώνυμη σειρά τρόμου επιβίωσης που αναπτύχθηκε από τον δημιουργό σειράς Tecmo και Suda 51, ο τύπος πίσω από τη σειρά No More Heroes . Το παιχνίδι χρησιμοποιεί το τηλεχειριστήριο Wii και το nunchuk για να επιδιώξει την κάμερα καταστροφής του πνεύματος και έναν φακό.

Ενδιαφέρον γεγονός : Δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ για αγγλόφωνους, ορισμένοι έξυπνοι παίκτες δημιούργησαν ένα αγγλικό έμπλαστρο για το παιχνίδι.

Όταν κυκλοφόρησε το 2008.

Πού μπορείτε να το παίξετε: Μόνο στην Ιαπωνία.

Αυτό που λένε οι επικριτές: οι τέσσερις κριτές του Famitsu έδωσαν 9, 9, 8, 8. Το Eurogamer έδωσε 7/10, λατρεύοντας την ατμόσφαιρα, αλλά παραπονιόταν πικρά για το υποτονικό πρόγραμμα ελέγχου.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ.

Ένα παιχνίδι Nintendo πιστεύει ότι η Αμερική αξίζει περισσότερο από αυτό: το Wii Play .

02 από 08

Dragon Quest X

Πλατεία Enix

Τι είναι : Μια καταχώρηση MMORPG σε μια εξαιρετικά δημοφιλής σειρά παιχνιδιών.

Όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2012.

Πού μπορείτε να το παίξετε : Ιαπωνία. Και ενώ έπρεπε να έρθει στον υπόλοιπο κόσμο, στο Wii και στη συνέχεια στο Wii U, η Ιαπωνία είναι ο μόνος τόπος που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Αυτό που λένε οι επικριτές: οι τέσσερις κριτές του Famitsu έδωσαν το καθένα 9/10.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ.

Ένα παιχνίδι Square Enix πιστεύει ότι η Αμερική αξίζει περισσότερο από αυτό: οι φίλοι των πόνων 2 .

03 του 08

Θανατηφόρο πλαίσιο Deep Crimson πεταλούδα

Nintendo

Τι είναι: Ένα Wii remake του Fatal Frame II.

Όταν κυκλοφόρησε : 2012.

Πού μπορείτε να το παίξετε: Ιαπωνία, Ευρώπη, Αυστραλία.

Ενδιαφέρον γεγονός : Το παιχνίδι ενέπνευσε μια ομάδα αντιγραφής βροχοπτώσεων Operation Operation Zero.

Αυτό που λένε οι επικριτές: οι τέσσερις κριτές του Famitsu το έδωσαν 8, 9, 8, 9. Η Metacritic το δίνει στο 77%. Οι αναθεωρητές έχουν αναφέρει ότι οι έλεγχοι είναι βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι Fatal Frame του Wii.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ.

Ένα παιχνίδι Nintendo πιστεύει ότι η Αμερική αξίζει περισσότερο από αυτό: το Wii Music.

04 του 08

Ένας άλλος κώδικας R: Ένα ταξίδι σε χαμένες μνήμες

Nintendo

Τι είναι: Μια συνέχεια του παιχνιδιού DS Trace Memory . Είναι χρεώνεται σαν να διαβάζετε ένα μυθιστόρημα μυστήριο και ακούγεται σαν να είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι περιπέτειας που οδηγείται από παζλ.

Όταν απελευθερώθηκε : το 2009.

Πού μπορείτε να το παίξετε: Ιαπωνία, Ευρώπη.

Αυτό που λένε οι επικριτές: Οι τέσσερις κριτές της Famitsu έδωσαν ένα συνδυασμένο σκορ 28/40, το οποίο υπολογίζει κατά μέσο όρο το 7. Το συνολικό σκορ της μετακριτικής είναι 66/100. Πολλοί επικριτές ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τη χρήση του παιχνιδιού από το Wii remote στα παζλ του.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ.

Ένα παιχνίδι που η Nintendo θεωρεί ότι η Αμερική αξίζει περισσότερο από αυτό: το FlingSmash .

05 του 08

Καταστροφή: Ημέρα κρίσης

Nintendo

Τι είναι: Ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης στο οποίο πρέπει να επιβιώσετε από φυσικές καταστροφές, ενώ αγωνίζεστε με τρομοκράτες και σώζετε πολίτες.

Όταν κυκλοφόρησε το 2008.

Πού μπορείτε να το παίξετε: Ιαπωνία, Ευρώπη και Αυστραλία.

Αυτό που λένε οι επικριτές: οι τέσσερις κριτές του Famitsu το σκόραραν 9, 9, 8, 8. Οι δυτικές εκδόσεις κυμαίνονται από 8/10 από το IGN έως το 5/10 από το Gamespot.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ.

Ένα παιχνίδι Nintendo πιστεύει ότι η Αμερική αξίζει περισσότερο από αυτό: Samurai Warriors 3.

06 του 08

Πύργος της Πανδώρας

Nintendo

ΕΠΙΤΥΧΙΑ : Απελευθερώθηκε στη Βόρεια Αμερική την άνοιξη του 2013.

Τι είναι: Ένα παιχνίδι δράσης από το Ganbarion. Αυτό δεν έχει τα αστέρια πιστοποίησης των άλλων παιχνιδιών - το Ganbarion είναι πιο αξιοσημείωτο για την κατασκευή παιχνιδιών με βάση τη σειρά Anime One Piece . Αλλά το ρυμουλκούμενο φαίνεται πολύ δροσερό.

Όταν απελευθερώθηκε : 2011.

Πού μπορείτε να το παίξετε: Μόνο στην Ιαπωνία. Προφανώς υποβιβάστηκε στη Γαλλία, αυξάνοντας την πιθανότητα να έρθει στην Ευρώπη.

Αυτό που λένε οι επικριτές: οι τέσσερις κριτές του Famitsu έδωσαν 7, 7, 9, 8.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ.

Ένα παιχνίδι Nintendo θεωρεί ότι η Αμερική αξίζει περισσότερο από αυτό: η επανάσταση της μάχης Pokemon.

07 του 08

Xenoblade Chronicles

Nintendo

ΕΠΙΤΥΧΙΑ : Κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 6 Απριλίου 2012. Σας ευχαριστώ Λειτουργία Βροχοπτώσεις!

Τι είναι: Ένα παιχνίδι ρόλων από τη Monolith Soft, οι προγραμματιστές της σειράς Xenosaga .

Ενδιαφέρον γεγονός: Στο πλαίσιο της εκστρατείας τους για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι αυτό στις ΗΠΑ, η λειτουργία Rainfall ενθάρρυνε τους παίκτες να προ-παραγγείλουν αυτό το παιχνίδι στο Amazon.com με τον αρχικό τίτλο του Monado: Beginning of the World, Σειρά.

Όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2010

Πού μπορείτε να το παίξετε: Ιαπωνία και Ευρώπη.

Αυτό που λένε οι επικριτές: Κάθε ένας από τους τέσσερις κριτές του περιοδικού του περιοδικού Famitsu, ο καθένας, του έδωσε ένα 9/10, παρόμοιο με το 92 στην αναθεώρηση του aggregate site Metacritic. Το έδωσα 5/5.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ. Περισσότερο "

08 από 08

Η τελευταία ιστορία

Nintendo

ΕΠΙΤΥΧΙΑ : Κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 14 Αυγούστου 2012.

Τι είναι: Ένα παιχνίδι δράσης από το Hironobu Sakaguchi, τον άνθρωπο που δημιούργησε τη σειρά Final Fantasy . Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που πιστώνεται ως σκηνοθέτης από το Final Fantasy VI.

Όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2011.

Πού μπορείτε να το παίξετε: Ιαπωνία αυτή τη στιγμή, αλλά θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2012.

Αυτό που λένε οι επικριτές: οι τέσσερις αναθεωρητές του Famitsu χωρίστηκαν. δύο έδωσαν ένα τέλειο 10, τα άλλα δύο έδωσαν ένα 9. Το έδωσα 5/5.

Τι είναι αυτό: Τρέιλερ. Περισσότερο "