Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται συνεργασία - Λόγοι που μας βοηθούν ή μας εμποδίζουν

Πολιτισμός, Τεχνολογία και Διαδικασία θα διαμορφώσουν τη Συνεργασία μας

Η ηλεκτρονική συνεργασία επιτρέπει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συνδέονται και να εργάζονται με νόημα. Ακολουθούν τυπικές συνεργατικές διαδικασίες και σύντομες συμβουλές, κυρίως από κοινωνική και τεχνολογική άποψη, για να απαντήσουμε γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται συνεργασία και λόγοι που μπορούν να μας βοηθήσουν ή να μας εμποδίσουν να συνεργαστούμε με ανθρώπους και να χρησιμοποιήσουμε τεχνολογίες που υποστηρίζουν τα συνεργατικά μας έργα.

1. Σύνδεση ατόμων
Διάφοροι λόγοι για την καθιέρωση συνδέσεων με τους ανθρώπους μπορεί να απαιτήσουν να βγείτε πίσω και να ρωτήσετε τον εαυτό σας, και ενδεχομένως την ομάδα σας, τι ακριβώς χρειάζεστε. Χρειάζεστε εμπειρογνώμονες στο αντικείμενο ή απλώς φέρετε διαφορετικές απόψεις στο συνεργατικό σχέδιό σας; Εδώ είναι μερικοί τυπικοί τρόποι για να δημιουργήσετε συνδέσεις ανθρώπων.

2. Επιλογή Εργαλείων Συνεργασίας
Πώς επιλέγετε τη σωστή τεχνολογία για το συνεργατικό σχέδιό σας; Ακριβώς όπως δεν θα επιλέξετε ένα ιστιοφόρο που δεν θα μπορούσατε να πλεύσετε, είναι σημαντικό να βασίζεστε την επιλογή σας στις προτιμήσεις των χρηστών, την ευκολία χρήσης και άλλους παράγοντες, όπως μέγεθος ομάδας και προϋπολογισμός. Και μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες της ανταλλαγής πληροφοριών σε πολλαπλές πλατφόρμες συσκευών για να εξοικονομήσετε χρόνο σε μακροπρόθεσμη βάση.

3. Διαχείριση Έργων σε Οργανισμούς
Η διαχείριση των απαιτήσεων του έργου, του κόστους και της δυναμικής μιας ομάδας έργου εξαρτάται από τη συνεργασία για να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του έργου σας. Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας θα ωφελήσει την ομάδα σας καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έργου για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των τριπλών περιορισμών - χρονοδιαγράμματος, πόρων και πεδίου εφαρμογής / παραδοτέων. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη διαχείριση έργων για να βοηθήσετε τα μέλη της ομάδας να εργαστούν για την επίτευξη των συνεργατικών στόχων του έργου σας.

4. Διατήρηση βιβλιοθηκών εγγράφων
Οι ομάδες έργου χρειάζονται εργαλεία για την κατασκευή, συντήρηση και πρόσβαση σε βιβλιοθήκες εγγράφων, σε πολλές περιπτώσεις, σε γεωγραφικά σύνορα και ζώνες ώρας. Ορισμένες από τις απαιτήσεις τεκμηρίωσης της συνεργατικής ομάδας ξεκινούν από τον προγραμματισμό του έργου και μπορεί ακόμη και να επεκταθούν σε εξωτερικές πηγές για τα αποθετήρια εγγράφων.

5. Εστίαση στις Επιτεύξιμες Επιπτώσεις
Η συνεργασία έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Σημαντική συνεργασία μπορεί να είναι αυτό που αναζητά η ομάδα σας. Αλλά πώς συνεχίζετε να εστιάζετε και παραμένετε αφοσιωμένοι στο στόχο συνεργασίας;