Μάθετε να αντιμετωπίζετε θέματα συζήτησης στα Windows 10 Mail και Outlook

Χρησιμοποιήστε συνομιλίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαχείριση των μηνυμάτων σας. Ή όχι.

Έχετε απάντηση. Αυτό είναι πολύ σαφές. Ωστόσο, το μήνυμα αποκαλύπτει κείμενο με ελάχιστη αναφορά, οπότε ποιος ξέρει τι ακριβώς γράψατε πριν από τρεις μήνες. Σίγουρα όχι εσύ, έτσι;

Οι προγραμματιστές των Windows 10 πρέπει να έχουν κατά νου αυτήν την κατάσταση όταν έχουν κάνει τις συνομιλίες ομαδοποίησης ως προεπιλογή στο Mail for Windows 10, αλλά ορισμένοι χρήστες προτιμούν να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία συζήτησης. Η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της ρύθμισης είναι ένα απλό θέμα που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για τα Windows Mail και το Outlook Mail για Windows.

Ομάδες και ομαδοποίηση μηνυμάτων συζήτησης στα Windows Mail και Outlook

Για να έχετε τα Windows Mail και Outlook Mail για Windows 10 να κανονίσετε μηνύματα σε συνομιλίες ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία:

  1. Στον υπολογιστή Windows 10 , μεταβείτε στο κάτω μέρος της αριστεράς γραμμής πλοήγησης και επιλέξτε Ρυθμίσεις . (Εάν έχετε πρόσβαση στο Windows Mail σε τηλέφωνο ή tablet, αγγίξτε τις τρεις τελείες στο κάτω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.)
  2. Επιλέξτε Επιλογές .
  3. Στην ενότητα Ρυθμίσεις προβολής , κάντε κλικ στο ρυθμιστικό κάτω από την επιλογή Εμφάνιση μηνυμάτων που έχουν ταξινομηθεί κατά συζήτηση, για να τα μετακινήσετε στη ρύθμιση Ενεργοποίηση και να ενεργοποιήσετε τα θέματα συζήτησης.
  4. Αγγίξτε το ρυθμιστικό όταν βρίσκεται στη θέση Ενεργό για να απενεργοποιήσετε τα θέματα συζήτησης.

Εργασία στο Windows 10 Mail

Το Windows 10 Mail είναι προεπιλεγμένο για Outlook, Exchange, Gmail, iCloud και Yahoo Mail και μπορούν να προστεθούν και άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χωρίς αναγνώστη RSS και οι χρήστες δεν είναι σε θέση να προσαρμόσουν το στυλ τύπων και γραμματοσειρών. Ωστόσο, από κάθε άλλη άποψη, λειτουργεί όπως και άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε φακέλους για την ομαδοποίηση συναφών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη σηματοδότηση και την αρχειοθέτηση μηνυμάτων.