Μάθετε πώς να αλλάξετε την προτεραιότητα ενός μηνύματος στο Mail για Windows 10

Αφήστε τον παραλήπτη σας να γνωρίζει ότι το μήνυμά σας έχει ευαισθησία χρόνου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ορισμένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε στο Mail for Windows 10 ή στο Outlook Mail για Windows 10 είναι μηνύματα υψηλής προτεραιότητας ή χρονικά ευαίσθητα. Χρειάζεται μια άμεση απάντηση από τον παραλήπτη. Υπάρχει ένας τρόπος για να ενημερώσετε τον παραλήπτη: Ορίζετε προτεραιότητα μηνύματος στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέσατε. Για μηνύματα που δεν είναι σημαντικά ή δεν απαιτούν άμεση ενέργεια, μπορείτε να ορίσετε χαμηλή προτεραιότητα.

Ορίστε την προτεραιότητα μηνυμάτων σε αλληλογραφία για Windows 10

Πολλοί υπολογιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής προτεραιότητας διαφορετικά από τα υπόλοιπα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φτάνουν. Για να ορίσετε την προτεραιότητα ενός μηνύματος που συνθέσατε στο Mail για τα Windows 10 ή το Outlook Mail για τα Windows 10:

  1. Ανοίξτε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Επιλογές .
  3. Κάντε κλικ στο θαυμαστικό στη γραμμή Επιλογών για να εμφανίσετε στον παραλήπτη ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντικό ή χρονοβόρο. Εάν δεν είναι σημαντικό, κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο θαυμαστικό για να το χαρακτηρίσετε ως χαμηλή προτεραιότητα και υποδείξτε στον παραλήπτη σας ότι δεν απαιτεί άμεση προσοχή.

Την επόμενη φορά που ο παραλήπτης σας ανοίγει τα εισερχόμενα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μήνυμα που στείλατε είναι εκεί συνδεδεμένο με δείκτη υψηλής προτεραιότητας, χαμηλής προτεραιότητας ή χωρίς προτεραιότητα. Ακόμα κι αν ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη σας δεν αντιμετωπίζει τα μηνύματα που έχουν υψηλή προτεραιότητα διαφορετικά από άλλα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το θαυμαστικό σηματοδοτεί σαφώς τη σημασία του.