Διαδραστικά διαγράμματα Gantt για ομάδες έργου

Διαχείριση έργων με προγραμματισμό σε απευθείας σύνδεση και σε πραγματικό χρόνο

Πολλοί πάροχοι λογισμικού έχουν εκσυγχρονίσει το κλασικό διάγραμμα Gantt για την παρακολούθηση του προγράμματος έργου μιας ομάδας μέσω διαδραστικών εφαρμογών που βασίζονται στον ιστό. Στις αρχές του 20ου αιώνα, ο Henry Lawrence Gantt, ένας μηχανικός και σύμβουλος διαχείρισης επιχειρήσεων, πρωτοστάτησε στην αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων μέσω του διάσημου διαγράμματος Gantt. Από τότε, τα γραφήματα Gantt, τα οποία παρέχουν μια οπτική εικόνα των καθηκόντων που έχουν προγραμματιστεί με την πάροδο του χρόνου, έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Προσφέρουν ορατότητα των ομάδων, δυναμική σύνδεση με λεπτομερείς λίστες εργασιών, ροές επικοινωνίας και δραστηριότητας και συνημμένα έγγραφα.

Ο προγραμματισμός του έργου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαχείρισης των έργων και απαιτεί πάντα συνεργατική συνεισφορά από την ομάδα. Τα ηλεκτρονικά εργαλεία συνεργασίας έργων επιτρέπουν στις ομάδες να εισάγουν εργασίες και να παρέχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο όπου εργάζεστε. Κάθε ένα από αυτά τα δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης έργων και συνεργασίας σας δίνει την ευελιξία να προσθέσετε τη λειτουργικότητα των γραφικών Gantt στις διαδικασίες εργασίας της ομάδας σας.

TeamGantt

Το TeamGantt είναι ένα αποκλειστικό διαδικτυακό γράφημα Gantt για τη διαχείριση ενός ολόκληρου προγράμματος. Ο διαδραστικός χώρος εργασίας του γραφήματος Gantt είναι όπου εισάγετε εργασίες. Καθώς οι εργασίες διοικούνται στο γράφημα Gantt, μπορείτε να προσθέσετε εργασίες ομάδας. Οι προβολές εργασιών μπορούν να φιλτραριστούν για να εμφανίσουν τις εργασίες σε εξέλιξη και τις ημερομηνίες λήξης. Η ομάδα του έργου μπορεί να επεξεργαστεί και να μοιραστεί το διάγραμμα Gantt με άλλους, καθώς και να προσθέσει σημειώσεις, είτε προσαρτημένες σε εργασίες είτε αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα έγγραφα και οι εικόνες μπορούν να επισυναφθούν σε εργασίες και να μεταφορτωθούν για προβολή. Το εργαλείο παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να δείτε πού μένετε με ώρες, προθεσμίες έργου και πόρους σε πραγματικό χρόνο. Περισσότερο "

ProjectManager

Το ProjectManager προσφέρει μια επιλογή γραφήματος Gantt που είναι εύκολα προσαρμόσιμη. Ξεκινάτε προσθέτοντας εργασίες και ημερομηνίες λήξης και κατόπιν αναθέτοντας τα μέλη της ομάδας σε εργασίες. Η ομάδα έχει πρόσβαση στο διάγραμμα Gantt online για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το διάγραμμα Gantt όποιον τρόπο επιθυμείτε και τα μέλη της ομάδας σας μπορούν να επισυνάψουν αρχεία και να προσθέσουν σχόλια ή σημειώσεις στο διαδίκτυο.

Το ProjectManager προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες για χρήση με το γράφημα Gantt, αν τις χρειάζεστε για σύνθετα έργα. Περισσότερο "

Atlassian JIRA

Οι ομάδες έργου που χρησιμοποιούν το Atlassian JIRA για την ανάπτυξη λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιήσουν το plugin για το γράφημα Gantt. Τα ζητήματα λογισμικού και οι εξαρτήσεις μπορούν να εμφανιστούν σε έναν πίνακα καρτέλας έργου ή να χρησιμοποιηθούν μέσω του Gantt-Gadget για τον πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να διαχειριστείτε την ορατότητα των κρίσιμων διαδρομών και κάθε εκδοχή ενός ή πολλαπλών έργων.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αυτόματη αναδιάταξη εργασιών, δευτερευόντων τόπων και εξαρτήσεων, καθώς και ενισχυμένη σύνδεση για εξαρτήσεις πολλαπλών έργων στη διαχείριση δοκιμών και απελευθέρωσης. Η δυνατότητα εξαγωγής παρέχεται για την παράδοση ενημερώσεων έργου για παρουσιάσεις διαχείρισης. Περισσότερο "

Binfire

Το ηλεκτρονικό εργαλείο συνεργασίας του έργου της Binfire περιλαμβάνει ένα πρότυπο διαδραστικό διάγραμμα Gantt και δομές κατανομής εργασιών σε έξι επίπεδα. Μπορείτε να εφαρμόσετε αλλαγές στην προβολή του έργου ώστε να μεταφερθούν στα επίπεδα εργασιών, τα οποία επαναριθμούνται αυτόματα. Καθώς αλλάζει το χρονοδιάγραμμά σας, μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε ή να συντομεύσετε τις εργασίες σας, καθώς και να δημιουργήσετε ή να αφαιρέσετε εξαρτήσεις.

Μια ακριβής αναπαράσταση του χρονοδιαγράμματος του έργου, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί μέσω των δικαιωμάτων των χρηστών, είναι ορατό ανά πάσα στιγμή για τα παραδοσιακά και εικονικά μέλη της ομάδας Περισσότερα »

Wrike

Η ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης έργου του Wrike προσφέρει ένα διαδραστικό διάγραμμα Gantt με δύο προβολές. Η προβολή "Χρονοδιάγραμμα" επεκτείνει τα μεμονωμένα έργα και τη διαχείριση εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών μεταφοράς και απόθεσης και των αυτόματων ενημερώσεων. Μπορείτε να ορίσετε εξαρτήσεις σε πραγματικό χρόνο με απλές ρυθμίσεις.

Η προβολή διαχείρισης πόρων βοηθά στη διαχείριση των ωραρίων των ομάδων και των επικοινωνιών. Διαχειριστείτε τους πόρους και παρακολουθήστε την απόδοση χρησιμοποιώντας αυτήν την προβολή φόρτου εργασίας. Αναβαθμίστε εκ νέου όταν χρειάζεται. Τα έργα μπορούν να ενημερωθούν από τις εφαρμογές για κινητά iPhone και Android. Περισσότερο "