Εφαρμογές τοποθεσίας για να λάβετε κριτικές και συμβουλές χρηστών σχετικά με τα μέρη που επισκέπτεστε

Μάθετε τι λένε άλλοι άνθρωποι για μια θέση

Η επίσκεψη σε μια θέση για πρώτη φορά δεν γίνεται πάντα ομαλά όπως είχε προγραμματιστεί. Ακόμα και αν προχωρήσατε στην Google στον ιστότοπο του διαδικτυακού τόπου ή στη σελίδα Wikipedia , δεν συγκρίνεται πραγματικά με τη λήψη γνήσιας γνώμης ή αναθεώρησης από έναν φίλο ή άλλο άτομο που έχει ήδη επισκεφθεί.

Αυτές τις μέρες, βλέποντας τι άλλοι άνθρωποι έχουν να πουν για τα εστιατόρια, τα τουριστικά αξιοθέατα, τα μπαρ, τα ξενοδοχεία και άλλα είναι τόσο εύκολο όσο το τράβηγμα του smartphone σας. Υπάρχουν όλα τα είδη των διαφορετικών εφαρμογών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία GPS της συσκευής σας για να εντοπίσουν πού βρίσκεστε και να σας δώσουν αμέσως συμβουλές , σχόλια και συστάσεις σχετικά με τον τόπο όπου βρίσκεστε από πραγματικούς ανθρώπους που έχουν ήδη πάει εκεί.

Ελέγξτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παρακάτω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επισκέψεις σας σε νέα και συναρπαστικά μέρη.

01 από 05

Συμβουλές τοποθεσίας Facebook

Το Facebook έχει ένα χαρακτηριστικό στην εφαρμογή iOS που ονομάζεται Συμβουλές τοποθεσίας. Αυτό δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι η κανονική εφαρμογή Facebook που έχετε εγκαταστήσει. Όταν ελέγχετε τη ροή ειδήσεων, μπορείτε να δείτε συμβουλές και συστάσεις σχετικά με τις κοντινές τοποθεσίες που αναφέρονται στην κορυφή. Αν πατήσετε σε μια συμβουλή, θα εμφανιστούν φωτογραφίες και αναρτήσεις από φίλους που ενδέχεται να έχουν επισκεφθεί ήδη, εκτός από άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως δημοφιλή χαρακτηριστικά, επερχόμενες εκδηλώσεις και κριτικές από προηγούμενους επισκέπτες. Περισσότερο "

02 του 05

Τετράγωνο

Πριν από χρόνια, το Foursquare ήταν η πιο ωραία εφαρμογή βασισμένη σε τοποθεσίες, την οποία οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν για να κάνουν check-in σε μέρη και να μοιραστούν με τους φίλους τους. Τώρα, η εφαρμογή Foursquare προορίζεται για την ανακάλυψη τοποθεσίας (ενώ η εφαρμογή Swarm χρησιμοποιείται για κοινωνική προβολή). Το Foursquare σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν αριθμό ενδιαφερόντων ή "προτιμήσεων", ώστε να μπορεί να σας παρέχει καλύτερες προτάσεις σχετικά με τη θέση. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μια ιδιαίτερη γεύση και να δείτε συμβουλές που απομένουν από άλλους χρήστες που επισκέφτηκαν κοντινά μέρη. Περισσότερο "

03 του 05

Ούρλιασμα

Αν ψάχνετε για πολλές κριτικές από πραγματικούς ανθρώπους για συγκεκριμένα μέρη, το Yelp είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε. Όχι μόνο μπορείτε να πάρετε οδηγίες σε ένα μέρος, να δείτε τι υπάρχει στο μενού τους εάν είναι εστιατόριο, να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες και να κάνετε check-in εκεί μόνοι σας - θα έχετε επίσης πρόσβαση σε χιλιάδες και χιλιάδες κριτικές και κριτικές. Τα πιο χρήσιμα επισημασμένα σχόλια χρηστών παρατίθενται πρώτα, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι θα δείτε τις καλύτερες πληροφορίες πρώτα χωρίς να χρειάζεται να διαχωρίσετε όλα αυτά. Περισσότερο "

04 του 05

Gogobot

Το Gogobot είναι η απόλυτη εφαρμογή ταξιδιού που έχετε στο τηλέφωνό σας. Εάν ταξιδεύετε σε ένα ολοκαίνουργιο μέρος ως ταξίδι ή διακοπές, το Gogobot μπορεί να σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με ξενοδοχεία, ενοικιάσεις, εστιατόρια και πράγματα που πρέπει να κάνετε ενώ βρίσκεστε εκεί. Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που μαθαίνει για τα ενδιαφέροντά σας και παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις. Όλα έχουν επίσης ένα σύστημα αξιολόγησης πέντε αστέρων, οπότε βλέπετε πάντα τη μέση βαθμολογία ενός χώρου, με την επιλογή να το αναπτύξετε και να διαβάσετε μεμονωμένα σχόλια χρηστών. Περισσότερο "

05 του 05

Urbanspoon

Μερικές φορές, οι βαθμολογίες και τα σχόλια είναι χρήσιμα για χώρους που σερβίρουν φαγητό και ποτά. Το Urbanspoon είναι μόνο για γευστικές εμπειρίες και τίποτα άλλο. Κανείς δεν του αρέσει το κακό φαγητό ή την τρομερή υπηρεσία, οπότε η χρήση της εφαρμογής για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα εστιατόρια, τα μπαρ και άλλα μέρη από τους ανθρώπους που έχουν ήδη δειπνήσει εκεί μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επιλογές όταν αποφασίζετε πού να πάρετε ένα γεύμα ή ένα ποτό. Θα μπορείτε να βλέπετε τα στοιχεία του μενού μαζί με τις φωτογραφίες και μπορείτε να δείτε τι είναι δημοφιλές στη γύρω περιοχή ή να προσαρμόσετε την τοποθεσία σας σε μέρη που ενδέχεται να ταξιδεύετε. Περισσότερο "