Πώς να χρησιμοποιήσετε το App Swarm της Foursquare

01 από 08

Ξεκινήστε με το App Swarm της Foursquare

Φωτογραφία Mareen © Fischinger / Getty Images

Εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας Foursquare που ξεκίνησε το 2009 και γρήγορα μεγάλωσε σε μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που έκαναν τους φίλους τους να γνωρίζουν οπουδήποτε κι αν βρίσκονταν στον κόσμο, ελέγχοντας σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία με τη βοήθεια της λειτουργίας GPS της κινητής συσκευής τους.

Αρκετά χρόνια αργότερα, το Foursquare εξελίχθηκε πέρα ​​από τη χρήση του για μαζικούς check-in σε κάθε χώρο που επισκέπτεστε. Η εφαρμογή έχει τώρα χωριστεί σε δύο: μία για ανακάλυψη θέσης και άλλη για σύνδεση με φίλους.

Η κύρια εφαρμογή Foursquare είναι πλέον ένα εργαλείο για την εύρεση χώρων γύρω σας και η νεότερη εφαρμογή Swarm περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα προηγούμενα χαρακτηριστικά της κοινωνικής δικτύωσης - εξάγεται σε μια ολοκαίνουργια εφαρμογή που βοηθά στην απλοποίηση των χρήσεών της.

Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε με την εφαρμογή Swarm της Foursquare.

02 από 08

Λήψη σμήνος και σύνδεση

Στιγμιότυπο από το Swarm για Android

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Swarm για iOS και Android.

Αν ήδη είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση της κύριας εφαρμογής Foursquare και έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία για να συνδεθείτε για να σκουριάσετε και να μεταφέρετε όλα τα στοιχεία του προφίλ, τους φίλους σας και το ιστορικό check-in.

Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό Foursquare, μπορείτε να συνδεθείτε στο Swarm μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή να δημιουργήσετε ένα καινούργιο λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

03 του 08

Βρείτε και συνδεθείτε με τους φίλους σας

Στιγμιότυπα από το Swarm for Android

Αφού συνδεθείτε στο Swarm για πρώτη φορά, η εφαρμογή θα σας μεταφέρει σε μερικά εισαγωγικά στιγμιότυπα προτού πάτε στην πρώτη καρτέλα.

Η πρώτη καρτέλα, η οποία βρίσκεται στο εικονίδιο με κηρήθρα στο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, σας δείχνει μια σύνοψη του ατόμου που βρίσκεται κοντά. Εάν συνδεθήκατε στο Swarm χρησιμοποιώντας το Foursquare, ίσως δείτε πρόσωπα μερικών φίλων σε αυτήν την καρτέλα, αλλά φυσικά αν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε κάποιους φίλους .

Για να προσθέσετε φίλους, μπορείτε είτε να ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη ενός φίλου στη γραμμή αναζήτησης με τίτλο "Βρείτε έναν φίλο" είτε εναλλακτικά να εξετάσετε τις υπάρχουσες επαφές σας ή τους φίλους του Facebook, κάτι που είναι πολύ πιο γρήγορη μέθοδος.

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο φωτογραφίας χρήστη που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κύριο μενού της επάνω οθόνης, το οποίο θα σας οδηγήσει στο προφίλ χρήστη σας. (Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το προφίλ σας από εδώ και να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ χρήστη αν δεν έχετε ακόμα ένα.)

Μια καρτέλα προφίλ σας, πατήστε το εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης που μοιάζει με ένα μικρό άτομο με ένα σύμβολο συν (+) δίπλα του. Σε αυτήν την καρτέλα, βλέπετε τα τρέχοντα αιτήματα φίλων σας και επιλέξτε οποιαδήποτε επιλογή για να βρείτε φίλους από το Facebook, το Twitter , από το βιβλίο διευθύνσεών σας ή ξανά με βάση το όνομα.

04 του 08

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις απορρήτου

Στιγμιότυπο από το Swarm για Android

Από την καρτέλα προφίλ σας, πατήστε την επιλογή ρυθμίσεων που έχει επισημανθεί με το εικονίδιο με το γρανάζι στο επάνω μέρος της οθόνης, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στις ρυθμίσεις σας απορρήτου προτού αρχίσετε να μοιράζεστε πληροφορίες με το Swarm. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε μια επιλογή με την ένδειξη "Ρυθμίσεις απορρήτου" και πατήστε.

Από εδώ, μπορείτε να ελέγξετε ή να καταργήσετε την επιλογή των επιλογών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται τα check-in σας, τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεται η τοποθεσία του φόντου και τον τρόπο προβολής των διαφημίσεων βάσει της δραστηριότητάς σας.

05 του 08

Πατήστε το κουμπί ελέγχου για να κάνετε κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

Στιγμιότυπο από το Swarm για Android

Αφού συνδεθείτε με κάποιους φίλους στο Swarm, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας.

Επιστρέψτε στην πρώτη καρτέλα στο κύριο μενού (το εικονίδιο με κηρήθρα) και πατήστε το κουμπί ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στη φωτογραφία προφίλ σας και στην τρέχουσα θέση. Στη συνέχεια, ο σμήνος θα εντοπίσει αυτόματα την τρέχουσα τοποθεσία σας για εσάς, αλλά μπορείτε να πατήσετε "Αλλαγή τοποθεσίας" κάτω από αυτό, αν προτιμάτε να αναζητήσετε μια διαφορετική κοντινή τοποθεσία .

Μπορείτε να προσθέσετε ένα σχόλιο στο check-in σας και να επιλέξετε κάποιο από τα μικρά εικονίδια που βρίσκονται στην κορυφή για να ρυθμίσετε ένα συναίσθημα που θα πάει μαζί του ή θα μπορούσατε να προσθέσετε μια φωτογραφία για να την προσαρτήσετε. Πατήστε "Check-in" για να δημοσιεύσετε το check-in σας στο Swarm.

06 του 08

Χρησιμοποιήστε την καρτέλα "Λίστα" για να δείτε τα πιο πρόσφατα check-in φίλων

Στιγμιότυπο από το Swarm για Android

Η πρώτη καρτέλα που σημειώνεται με το εικονίδιο με κηρήθρα είναι ιδανική για να δείτε μια σύνοψη του ποιος είναι πιο κοντά στην τοποθεσία σας και ποιος είναι ο πιο μακρινός, αλλά αν θέλετε να δείτε μια πληρέστερη ροή των check-in των φίλων σας, μπορείτε να μεταβείτε στη δεύτερη καρτέλα που χαρακτηρίζεται από το εικονίδιο λίστας.

Αυτή η καρτέλα θα σας δείξει μια ροή των πιο πρόσφατων στα παλαιότερα check-in από τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον εαυτό σας σε μια τοποθεσία από αυτήν την καρτέλα.

Πατήστε το εικονίδιο της καρδιάς δίπλα σε οποιοδήποτε φίλο check-in για να ενημερώσετε γρήγορα ότι σας άρεσε ή πατήστε το πραγματικό check in για να μεταφερθείτε στην καρτέλα πλήρους οθόνης για το συγκεκριμένο check-in, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα σχόλιο σε αυτό.

07 του 08

Χρησιμοποιήστε την καρτέλα "Σχέδιο" για να συναντηθείτε αργότερα με φίλους

Στιγμιότυπο από το Swarm για Android

Το Swarm διαθέτει μια καρτέλα που είναι απολύτως αφιερωμένη στη δημιουργία και τη δημοσίευση σχεδίων για τους χρήστες να ενημερώνονται ο ένας για τον άλλο σχετικά με τις συναντήσεις σε συγκεκριμένες ώρες. Μπορείτε να το βρείτε στην τρίτη καρτέλα από αριστερά στο επάνω μενού που επισημαίνεται με το εικονίδιο του βύσματος.

Αγγίξτε το για να γράψετε ένα σύντομο σχέδιο για το πώς θα συναντήσετε. Μόλις χτυπήσετε στείλετε, θα δημοσιευτεί στο Swarm και θα προβληθεί από τους φίλους που βρίσκονται στην πόλη σας.

Οι φίλοι που το βλέπουν θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν σχόλια για να επιβεβαιώσουν αν έχουν παρακολουθήσει ή όχι, ή να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει.

08 από 08

Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Δραστηριότητα για να προβάλετε όλες τις αλληλεπιδράσεις

Στιγμιότυπο από το Swarm για Android

Η τελευταία καρτέλα στο επάνω μενού που σημειώνεται με το εικονίδιο φούσκας ομιλίας εμφανίζει μια ροή όλων των αλληλεπιδράσεων που έχετε λάβει, συμπεριλαμβανομένων των αιτημάτων φίλων, σχολίων , συμπαθειών και άλλων.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε από το Swarm, πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι από την καρτέλα προφίλ χρήστη.