Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τα σχόλια Instagram;

Όταν έχετε πολλά σχόλια Instagram για να διαχειριστείτε, χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία

Η ενθάρρυνση των οπαδών του Instagram να αφήνουν σχόλια στις αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους εμπλακείτε, αλλά εάν έχετε εκατοντάδες ή χιλιάδες χρήστες σχολιάζοντας, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθείτε όλα αυτά. Ευτυχώς, υπάρχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι εργαλεία για να σας βοηθήσει με αυτό.

Δωρεάν: HootSuite για την παρακολούθηση των σχολίων του Instagram

Το HootSuite είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν για τη διαχείριση των λογαριασμών σας για το Facebook, το Twitter, το Google+ LinkedIn, το WordPress, το Instagram και πολλά άλλα. Εμφανίζει ροές πληροφοριών από τους λογαριασμούς σας σε εύχρηστες στήλες, ώστε να μπορείτε να δείτε τα πάντα και να τα διαχειριστείτε όλα.

Όταν εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό HootSuite, θα πρέπει να δείτε ένα κουμπί που φέρει την ένδειξη " Προσθέστε ένα κοινωνικό δίκτυο" κοντά στο επάνω μέρος του πίνακα ελέγχου. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα σας δοθεί η δυνατότητα να συνδέσετε το Instagram με το HootSuite.

Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τα σχόλια που λαμβάνετε στο Instagram είναι να προσθέσετε μια ροή "Οι δημοσιεύσεις μου " στον πίνακα ελέγχου. Στη συνέχεια, θα δείτε μια ροή των αναρτήσεων σας, όπως θα κάνατε με το δικό σας προφίλ Instagram, μαζί με τα σχόλια κάτω από αυτά που εμφανίζονται με αντίστροφη σειρά (πιο πρόσφατη στην κορυφή και παλαιότερη στο κάτω μέρος).

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο αριθμού σχολίου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση (όπως "150 σχόλια") για να τα επεκτείνετε όλα σε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο. Δυστυχώς, το HootSuite δεν διαθέτει το ενσωματωμένο κουμπί απάντησης για τους σχολιαστές που έχει η εφαρμογή Instagram, ούτε το μόνο που μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλια από το HootSuite, το οποίο είναι λίγο προκλητικό για όσους θέλουν να διαχειριστούν σοβαρά και να μετριάσουν τα σχόλια από το να τις δεις μόνο. Ωστόσο, μπορείτε να απαντήσετε μη αυτόματα σε άλλους σχολιαστές, πληκτρολογώντας τα ονόματα χρήστη τους στο πλαίσιο ακριβώς κάτω από την ανάρτηση, ακριβώς πριν από τα σχόλια.

Premium: Iconosquare για την παρακολούθηση των σχολίων του Instagram

Το Iconosquare (πρώην Statigram) είναι το κορυφαίο εργαλείο ανάλυσης και μάρκετινγκ για το Instagram, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τα σχόλια, να μάθετε ποιες φωτογραφίες έχουν κάνει το καλύτερο, να δείτε πόσα άτομα που έχετε χάσει και πολλά άλλα. Μπορείτε να διαχειριστείτε ολόκληρη την εμπειρία Instagram από αυτήν την πλατφόρμα με τρόπους που δεν κάνει καμία άλλη πλατφόρμα.

Το Iconosquare είναι ελεύθερο να υπογράψει επάνω για να αποκτήσει πρόσβαση σε μερικά βασικά χαρακτηριστικά και μια δοκιμή των χαρακτηριστικών premium, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας διαχείρισης σχολίων, αλλά μετά τη δοκιμή σας θα πρέπει να πληρώσετε για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Iconosquare εισάγοντας ορισμένες βασικές πληροφορίες (όπως το όνομά σας, τη ζώνη ώρας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας) προτού μπορέσετε να συνδεθείτε μέχρι δύο λογαριασμούς Instagram κατά την εγγραφή σας.

Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν το Iconosquare συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες σας από τους λογαριασμούς σας Instagram. Δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από μία ώρα.

Για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση σχολίων στο Iconosquare, μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιο μενού στα αριστερά της οθόνης σας μέχρι να δείτε το μενού slide out. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Διαχείριση θα αποκαλυφθούν περισσότερες επιλογές μενού, συμπεριλαμβανομένου του tracker.

Ο ιχνηλάτης σχολίων θα εμφανίσει μια ροή των πιο πρόσφατων φωτογραφιών με μικρογραφίες παρόμοια με την εμφάνιση του προφίλ σας Instagram . Εδώ μπορείτε εύκολα να διαβάσετε και να απαντήσετε σε σχόλια που ενδεχομένως έχετε χάσει κατά τη χρήση της εφαρμογής, εμφανίζοντας όλα τα μη αναγνωσμένα σχόλια στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σας. Το Iconosquare τραβά ενημερώσεις για να σας δείξει τα τελευταία σχόλια που ήρθαν τα τελευταία 5 έως 10 λεπτά.

Ο ιχνηλάτης σχολίων του Iconosquare είναι ιδανικός για λογαριασμούς Instagram που βλέπουν ένα υψηλό επίπεδο αλληλεπίδρασης και όταν ένας χρήστης χρειάζεται μια καθαρή και απλή διάταξη - ιδανικά σε επιτραπέζιο υπολογιστή - για να διαχειρίζεται σωστά τα σχόλια. Παρόλο που εμφανίζονται νέα σχόλια στην καρτέλα δραστηριότητας στην εφαρμογή Instagram, μπορούν να χαθούν στη ροή των αρέσει και να ακολουθούν, καθιστώντας εύκολο να χάσετε πολλά από αυτά ή να χάσετε ίχνη εκείνων που πρέπει να απαντήσετε.

Premium: SproutSocial για την παρακολούθηση των σχολίων του Instagram

Εάν παίρνετε πολύ σοβαρά το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και έχετε άλλα κοινωνικά δίκτυα που θα θέλατε να διαχειριστείτε παράλληλα με το Instagram, το SproutSocial μπορεί να είναι μια πιο κατάλληλη επιλογή από το Iconosqaure. Ως ένα από τα κορυφαία εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων εκεί έξω, το SproutSocial έχει μια πολύ εκτενή προσφορά χαρακτηριστικών και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Google+.

Εάν είστε σοβαροί για τη διαχείριση των σχολίων Instagram, θα θελήσετε να ελέγξετε το SproutSocial για την εξαιρετικά απλή και λειτουργική λειτουργία εμπλοκής του, η οποία τοποθετεί όλα τα σχόλια Instagram σε ένα μέρος. Μπορείτε να βρείτε και να απαντήσετε σε οποιοδήποτε σχόλιο σε ένα νήμα με ένα μόνο κλικ.

Το Sprout Social προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, μετά την οποία μια premium συμμετοχή είναι τουλάχιστον $ 99 ανά μήνα ανά χρήστη. Το Iconosquare σε σύγκριση είναι τουλάχιστον 54 δολάρια ετησίως, αλλά οι Tracker Trackers θα παρακολουθήσουν μόνο τις πέντε πιο πρόσφατες αναρτήσεις στο λογαριασμό σας.

Επιλέγοντας το Tracker σχόλιό σας Instagram

Ενώ το HootSuite μπορεί να κάνει καλά για την απλή παρακολούθηση των σχολίων - ακόμη και για τους λογαριασμούς που είναι λίγο μεγαλύτεροι με πολλή δέσμευση - το Iconosquare ή το SproutSocial είναι πιθανότατα καλύτερες επιλογές αν χρειαστεί να παρακολουθείτε και να απαντάτε σε εκατοντάδες ή χιλιάδες σχόλια εγκαίρως. Αυτές οι δύο πλατφόρμες premium είναι επίσης ιδανικές εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία Instagram premium, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης και της ανάλυσης των hashtag .