Τι είναι το HootSuite και είναι ελεύθερο στη χρήση;

Μια ματιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία κοινωνικής διαχείρισης

Το HootSuite είναι ένα εργαλείο για το οποίο μπορεί να έχετε ακούσει και ίσως να γνωρίζετε ήδη ότι έχει σχέση με τα κοινωνικά μέσα. Αλλά ίσως αναρωτιέστε, είναι δωρεάν το HootSuite; Τι ακριβώς κάνει και αξίζει να το χρησιμοποιήσετε;

Μια εισαγωγή στο HootSuite

Το HootSuite είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν και να δημοσιεύουν ενημερώσεις σε οποιαδήποτε σελίδα ή προφίλ για το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Google+, το Instagram, το WordPress και άλλες πλατφόρμες από ένα σημείο - τον πίνακα ελέγχου HootSuite. Όταν εγγραφείτε, έχετε ουσιαστικά έναν πίνακα ελέγχου με καρτέλες που οργανώνουν όλα τα κοινωνικά προφίλ που συνδέεστε με το HootSuite.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η διαχείριση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μιας επιχείρησης μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εργασία πλήρους απασχόλησης - ίσως ακόμα περισσότερο από μια εργασία πλήρους απασχόλησης! Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τα κοινωνικά τους προφίλ για να προσφέρουν ειδικές προσφορές στους οπαδούς, να παρέχουν υποστήριξη πελατών και να δώσουν στους ανθρώπους έναν λόγο να επιστρέψουν και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα. Έτσι, όταν πρόκειται για τη διαχείριση διαφόρων προφίλ ταυτόχρονα, το HootSuite μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια.

Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν και να αναλύσουν καμπάνιες μάρκετινγκ σε όλα τα κοινωνικά προφίλ χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν σε κάθε κοινωνικό δίκτυο ξεχωριστά. Για λογαριασμούς premium, οι χρήστες λαμβάνουν προηγμένες λειτουργίες για κοινωνικές αναλύσεις, αφοσίωση κοινού, συνεργασία ομάδας και ασφάλεια.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το HootSuite;

Αν και το HootSuite είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστό ως επιχειρηματικό εργαλείο, πολλά άτομα το χρησιμοποιούν και για προσωπικούς σκοπούς. Αν περνάτε πολύ χρόνο στα κοινωνικά μέσα και έχετε πολλά προφίλ για να φροντίσετε, εξορθολογισμός όλων αυτών των προφίλ σε ένα απλό σύστημα μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο.

Αν δημοσιεύετε το ίδιο πράγμα σε πέντε προφίλ, μπορείτε να το δημοσιεύσετε μία φορά μέσω του HootSuite και να επιλέξετε τα προφίλ που θέλετε να δημοσιευθούν και θα τα δημοσιεύσει και στα πέντε προφίλ ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας HootSuite παίρνει λίγο χρόνο για να εξοικειωθεί, αλλά, στο τέλος, βελτιώνει την παραγωγικότητα και αφήνει το χρόνο για πιο σημαντικά πράγματα.

Το χαρακτηριστικό προγραμματισμού είναι αρκετά κακό. Διαδώστε τα μηνύματά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της εβδομάδας, ώστε να μπορείτε να τα ορίσετε και να τα ξεχάσετε!

Κύρια λειτουργία του HootSuite

Μπορείτε να κάνετε πολλά με το HootSuite, αλλά εδώ υπάρχει μια γενική ανάλυση ορισμένων από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που έρχονται με την εγγραφή για έναν δωρεάν λογαριασμό. Λάβετε υπόψη ότι εκτός από τις πιο κάτω διατίθενται και άλλες λιγότερο σημαντικές πρόσθετες λειτουργίες, με τους premium λογαριασμούς που προσφέρουν πρόσβαση σε ακόμα πιο λειτουργίες και λειτουργίες από εκείνους που διαθέτουν δωρεάν λογαριασμούς.

Άμεση δημοσίευση σε κοινωνικά προφίλ. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα δημοσίευσης κειμένου, συνδέσμων, φωτογραφιών, βίντεο και άλλων μέσων απευθείας στα κοινωνικά προφίλ σας μέσω του ταμπλό του HootSuite.

Προγραμματισμένη ανάρτηση. Δεν υπάρχει χρόνος για δημοσίευση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας; Προγραμματίστε αυτές τις αναρτήσεις ώστε να δημοσιεύονται αυτόματα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και όχι να τις κάνετε όλες με το χέρι.

Διαχείριση πολλαπλών προφίλ. Με δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να διαχειριστείτε έως και τρία κοινωνικά προφίλ με το HootSuite. Όταν κάνετε αναβάθμιση, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά άλλα. Έτσι εάν έχετε προχωρήσει σε 20 προφίλ Twitter και 15 σελίδες Facebook για ενημέρωση, το HootSuite μπορεί να το χειριστεί! Απλά πρέπει να αναβαθμίσετε.

Εφαρμογές κοινωνικού περιεχομένου για πρόσθετα προφίλ. Το HootSuite διαθέτει μια σειρά από κοινωνικές εφαρμογές για άλλους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που δεν περιλαμβάνονται στις βασικές του προσφορές, όπως το YouTube , το Instagram , το Tumblr και άλλοι.

Στοχοθετημένα μηνύματα. Στείλτε ιδιωτικά μηνύματα σε ομάδες στόχων σε επιλεγμένα κοινωνικά προφίλ κατευθείαν μέσω του ταμπλό του HootSuite.

Οργανωτικές αναθέσεις. Εάν εργάζεστε με μια ομάδα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν "οργανισμό" για να βελτιώσετε την επικοινωνία και τη συνεργασία σε όλους τους λογαριασμούς του HootSuite.

Analytics. Το HootSuite διαθέτει ένα ειδικό τμήμα για τη δημιουργία αναλυτικών αναφορών και περιλήψεων κλικ. Λειτουργεί τόσο με το Google Analytics, όσο και με τα στατιστικά στοιχεία του Facebook.

Αλλά είναι δωρεάν;

Ναι, το HootSuite είναι δωρεάν. Παίρνετε πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω κύρια χαρακτηριστικά χωρίς κανένα κόστος για εσάς. Αλλά ένας premium λογαριασμός θα σας πάρει τόσες πολλές άλλες επιλογές.

Αν είστε σοβαροί για τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων και τα αναλυτικά στοιχεία, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για το HootSuite Pro, το οποίο κοστίζει περίπου 19 δολάρια το μήνα (2018 τιμές) και επιτρέπει σε έναν χρήστη να διαχειριστεί έως και 10 κοινωνικά προφίλ. Υπάρχουν επίσης επιλογές για ομάδες, επιχειρήσεις και επιχειρήσεις.

Ελέγξτε HootSuite εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό ή δείτε τα πρόσθετα σχέδια του εδώ.