Τι πραγματικά πρέπει να γνωρίζετε για το περιεχόμενο NSFW της Reddit

Διαβάστε αυτό πριν από τον έλεγχο του NSFW subreddit

Το Tumblr και το Twitter είναι δύο από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα στα οποία το περιεχόμενο NSFW τείνει να ανθίσει ελεύθερα, αν κοιτάξετε αρκετά σκληρά γι 'αυτό, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται πραγματικά με το Reddit και το NSFW του.

Το κύριο NSRW subreddit, το οποίο είναι το δημοφιλές και είναι επίσης κοινώς αναφερόμενο ως "Reddit Gone Wild", παράγει αρκετά σημαντικό όγκο κίνησης για το κοινωνικό δίκτυο και έχει γίνει ένας τόπος όπου τα άτομα που θέλουν να εκφραστούν και να ανακαλύψετε περιεχόμενο για ενήλικες

Αλλά προτού αποφασίσετε να επισκεφθείτε και / ή να συμμετάσχετε σε αυτό το subreddit ή σε κάποιο από τα πολλά σχετικά δευτερεύοντα δευτερεύοντα αρχεία NSFW, υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε πρώτα.

Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο "NSFW";

Το "NSFW" είναι ένα σύνδρομο που είναι σύντομο για το "Not Safe For Work". Πρόκειται για ένα κοινό αρκτικόλεξο διαδικτύου το οποίο τυπικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει περιεχόμενο που γενικά δεν θα ήταν κατάλληλο να δούμε στην εργασία παρουσία συναδέλφων, αφεντικού σας ή ακόμα και μελών της οικογένειας όταν είσαι στο σπίτι.

Το περιεχόμενο NSFW είναι συχνά πορνογραφικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά μπορεί επίσης να είναι βίαιο, γραφικό ή αμφιλεγόμενο. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το ακρωνύμιο, προσθέτοντάς το στις γραμμές υποκειμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, συνδέσμους που μοιράζονται στο Facebook, tweets στο Twitter ή οποιοδήποτε άλλο μήνυμα που προορίζεται να προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει να ανοίγετε το σύνδεσμο για να δείτε το περιεχόμενο όταν είστε παρουσία άλλων.

Η προειδοποίηση NSFW είναι αυτό που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην εργασία ή να αμηχανιστούν μπροστά από τις οικογένειές τους όταν η οθόνη του υπολογιστή ή της συσκευής τους είναι σε πλήρη εικόνα.

Ωστόσο, στην Reddit, η επίσκεψη στο υπο-παραγγελία / r / nsfw θα γεμίσει την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας με φωτογραφίες μικρογραφιών περιεχομένου για ενηλίκους.

Πρέπει να είστε 18 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας

Το περιεχόμενο που αναρτάται στο τμήμα NSFW της Reddit δεν είναι καθόλου κατάλληλο για τους ανήλικους. Προτού δείτε το περιεχόμενο αυτής της ενότητας, η Reddit θα σας ρωτήσει αν είστε τουλάχιστον 18 χρονών.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο "ναι" για να εισέλθετε στον ιστότοπο ή "όχι" για να φύγετε.

Δεδομένου ότι είναι παράνομο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες να διανέμουν εν γνώσει τους σεξουαλικό περιεχόμενο σε ανηλίκους, οι ιστότοποι που εμφανίζουν οποιοδήποτε τύπο περιεχομένου NSFW θα ζητούν σχεδόν πάντα την ηλικία σας προτού σας επιτρέψουν να εισέλθετε. Το Reddit δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

NSFW έναντι SFW

Η τάση NSFW είναι αρκετά εύκολο να καταλάβει κανείς όταν την βλέπεις να χρησιμοποιείται σε άγρια ​​κατάσταση. Στο άλλο άκρο του φάσματος, εάν ένας σύνδεσμος ή μια δημοσίευση έχει επισημανθεί ως "SFW", τότε είναι "ασφαλής για εργασία" και είναι μερικές φορές χρήσιμο να συμπεριληφθεί εάν στέλνετε περιεχόμενο σε κάποιον που μπορεί να είναι σκεπτικός σχετικά με αυτό. Η ετικέτα "SFW" τους ενημερώνει ότι δεν χρειάζεται να κάνουν προσοχή πριν την ανοίξουν.

Άλλες παραλλαγές της φράσης περιλαμβάνουν:

Το πιστεύετε ή όχι, ο Drew Curtis (ιδρυτής της Fark.com) προσπάθησε να εμποδίσει τη φράση "NSFW" το 2007, αλλά αρνήθηκε την εγγραφή.

RedditList.com

Το RedditList.com είναι ένας δημοφιλής πόρος Reddit που απαριθμεί όλες τις λίστες κατηγοριών από τα πιο δημοφιλή σε λιγότερο δημοφιλή. Όταν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε κατηγορία, μεταβαίνετε στο Reddit.com και στην αντίστοιχη κατηγορία.

Το subdredit "AskReddit" ή "Funny" κρατάει συχνά το πρώτο ή το δεύτερο σημείο, με το NSRW subreddit να βρίσκεται συνήθως στο top 100. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην καρτέλα NSFW στην κορυφή για να δείτε όλα τα διαφορετικά δευτερεύοντα αρχεία NSFW.

Συνιστάται: Τι είναι ένα Reddit AMA;

Reddit Rules και το τμήμα NSFW της Reddit

Όταν χρησιμοποιείτε το Reddit, σας συμβουλεύουμε να μην δημοσιεύετε τίποτα που είναι παράνομο, ακούσια πορνογραφικό, βίαιο, απειλητικό, παρενοχλητικό, παραπλανητικό ως πλαστοπροσωπία ή θεωρείται spam. Απαγορεύεται επίσης η απόσπαση προσωπικών πληροφοριών και η απαγόρευση της ψηφοφορίας.

Εδώ είναι τι έχει να πει ο Reddit για το περιεχόμενο του NSFW:

Περιεχόμενο που περιέχει γυμνό, πορνογραφικό ή ανώμαλο, το οποίο ένας λογικός θεατής μπορεί να μην θέλει να δει να έχει πρόσβαση σε δημόσια ή επίσημη ρύθμιση, όπως σε ένα χώρο εργασίας, θα πρέπει να φέρει ετικέτα ως NSFW. Αυτή η ετικέτα μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου ή σε ολόκληρες κοινότητες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες δημοσίευσης Reddit και τους κοινοτικούς κανόνες εδώ.

Δημοσίευση αντικειμένων στο Reddit

Η χρήση του Reddit δεν είναι καθόλου δύσκολη και εάν επιλέξετε να δημοσιεύσετε το δικό σας περιεχόμενο NSFW σε οποιοδήποτε από τα αντίστοιχα δευτερεύοντα αρχεία NSFW, αυτό εξαρτάται τελείως από εσάς - απλά ξέρετε ότι το περιεχόμενό σας θα είναι online για πάντα αφού το βάζετε εκεί έξω . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα όνομα χρήστη, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός πρόσβασης για να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό.

Μόλις ο λογαριασμός σας έχει ρυθμιστεί, μπορείτε να ξεκινήσετε την υποβολή συνδέσμων που νομίζετε ότι αξίζει να μοιραστείτε. Οι άλλοι χρήστες θα αναπροσαρμόσουν ή θα μειώσουν τις χρεώσεις τους. Εάν οι σύνδεσμοι σας έχουν πολλές αναβαθμίσεις, θα μπαίνουν σιγά-σιγά στην πρώτη σελίδα της κατηγορίας, όπου η ορατότητα είναι υψηλότερη.

Ομοίως, αναμένεται να ψηφίσετε και να ψηφίσετε τους συνδέσμους που σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν. Οι περισσότεροι χρήστες περνούν επίσης χρόνο συζητώντας το περιεχόμενο και αλληλεπιδρώντας μεταξύ τους στις ενότητες σχολίων.

Η κοινότητα Reddit δεν θα ανεχτεί τους χρήστες που προσπαθούν να σπάσουν τον ιστότοπο με ακατάλληλο ή μέτριο περιεχόμενο. Αν προσπαθήσετε να προωθήσετε τους δικούς σας συνδέσμους επιθετικά χωρίς άλλη συμμετοχή στην κοινότητα Reddit, μπορείτε να πάρετε χαστούκια από άλλους μεγάλους χρήστες που θέλουν να παίξετε σύμφωνα με τους κανόνες.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Reddit AMA