Τι είναι ο Vero;

Το Vero είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που στοχεύει τους χρήστες του Facebook και του Instagram

Το Vero είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, όμως δεν ξεκίνησε πραγματικά μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2018, όταν πέτυχε σχεδόν 3 εκατομμύρια εγγραφές σε μια εβδομάδα. Αυτή η ξαφνική αύξηση της δημοτικότητας οφείλεται εν μέρει στην αύξηση των μεγάλων εμπορικών σημάτων και των κοινωνικών μέσων που επηρεάζουν τη δημιουργία λογαριασμών στην πλατφόρμα και στην υπόσχεση της ελεύθερης συμμετοχής σε όλη τη ζωή για όσους υπέγραψαν νωρίς.

Η κύρια έκκληση του Vero, που αναφέρεται επίσης ως Vero-True Social, είναι η πλήρης έλλειψη διαφήμισης και η κύρια ζωοτροφή που εμφανίζει θέσεις με τη σειρά με την οποία δημοσιεύθηκαν. Η Vero θα απαιτήσει τελικά νέους χρήστες να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή μέλους.

Πού μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Vero;

Η εφαρμογή Vero είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το iTunes Store της Apple και το Google Play. Το πλήρες όνομα της εφαρμογής είναι Vero-True Social και δημιουργήθηκε από την Vero Labs Inc.

Η εφαρμογή iOS Vero θα λειτουργεί μόνο σε iPhone ή iPod Touch με iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση. Δεν λειτουργεί σε iPad.

Η έκδοση Android του Vero απαιτεί smartphone ή tablet με Android 5.0 ή νεότερη έκδοση.

Δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή Vero για smartphones Blackberry ή Windows Phone ούτε υπάρχει και για υπολογιστές Mac ή Windows.

Υπάρχει ιστοσελίδα Vero;

Το Vero είναι ένα καθαρά κινητό κοινωνικό δίκτυο και είναι προσβάσιμο μόνο μέσω των επίσημων εφαρμογών iOS και Android smartphone. Υπάρχει μια επίσημη ιστοσελίδα της Vero, αλλά είναι καθαρά μια επιχειρηματική σελίδα για τη μάρκα Vero και δεν διαθέτει λειτουργία κοινωνικού δικτύου.

Πώς να εγγραφείτε στο Vero

Καθώς το κοινωνικό δίκτυο της Vero δεν είναι διαθέσιμο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέσω μιας από τις επίσημες εφαρμογές smartphone της Vero. Εδώ είναι πώς να ξεκινήσετε.

  1. Κάντε λήψη της επίσημης εφαρμογής Vero-True Social από το iTunes Store ή το Google Play.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Vero στη συσκευή σας και πατήστε το πράσινο κουμπί Εγγραφή .
  3. Εισαγάγετε το πλήρες, το πραγματικό σας όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι το πληκτρολογήσατε σωστά.
  4. Πληκτρολόγησε τον αριθμό του τηλεφώνου σου. Η Vero χρειάζεται έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Αυτό γίνεται για να αποτρέψει τους χρήστες από τη δημιουργία πολλών λογαριασμών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κινητό αριθμό που συσχετίζεται με διαφορετική συσκευή ή άτομο για να λάβετε τον κωδικό σας, ωστόσο ένας αριθμός μπορεί να συσχετιστεί μόνο με έναν λογαριασμό Vero.
  5. Η Vero θα στείλει τώρα έναν τετραψήφιο κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου που καταχωρίσατε. Μόλις λάβετε αυτόν τον κωδικό, πληκτρολογήστε τον στην εφαρμογή Vero. Η εφαρμογή πρέπει να σας ζητήσει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό σχεδόν αμέσως μετά την υποβολή του αριθμού τηλεφώνου σας.
  6. Ο λογαριασμός σας Vero θα δημιουργηθεί τώρα και θα σας παρουσιαστούν επιλογές για να προσθέσετε μια εικόνα προφίλ και μια περιγραφή. Και τα δύο αυτά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή στο μέλλον.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Vero

Δεν υπάρχει καμία εγγενής μέθοδος μέσα στις επίσημες εφαρμογές Vero που σας επιτρέπουν να διαγράψετε το λογαριασμό τους, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει στέλνοντας ένα αίτημα υποστήριξης και εξηγώντας στο μήνυμα ότι θέλετε να διαγραφούν όλα τα δεδομένα σας. Δείτε πώς να το κάνετε.

  1. Πατήστε το εικονίδιο προφίλ / προσώπου από το επάνω μενού.
  2. Πατήστε το πλήκτρο ? σύμβολο στην επάνω αριστερή γωνία του προφίλ σας μετά τη φόρτωση.
  3. Θα εμφανιστεί τώρα η σελίδα υποστήριξης Vero με ένα αναπτυσσόμενο μενού για διαφορετικά τμήματα. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε Άλλο .
  4. Θα εμφανιστεί ένα πεδίο κειμένου. Πληκτρολογήστε αυτό το πεδίο στο οποίο θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό Vero και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτό από τους διακομιστές Vero.
  5. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το πράσινο σύνδεσμο υποβολής στην επάνω δεξιά γωνία για να στείλετε το αίτημά σας.

Ο λογαριασμός Vero θα παραμείνει ενεργός έως ότου η υποστήριξη Vero διαβάσει το αίτημά σας και το επεξεργαστεί. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερη από μία εβδομάδα για να κλείσει ο λογαριασμός σας και να διαγραφούν τα δεδομένα σας. Η διαγραφή λογαριασμού δεν μπορεί να αντιστραφεί και οι λογαριασμοί που έχουν διαγραφεί δεν μπορούν να ανακτηθούν, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε απολύτως βέβαιοι πριν από την αποστολή του αιτήματός σας.

Πώς να ακολουθείτε τους ανθρώπους στο Vero

Ακολουθώντας τους ανθρώπους του Vero λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που ακολουθεί κάποιος στο Instagram , στο Twitter ή στο Facebook. Όταν ακολουθείτε έναν λογαριασμό Vero, θα λάβετε όλες τις δημόσιες αναρτήσεις που έχει επιλέξει ένας λογαριασμός με τους ακόλουθους στη ροή δεδομένων Vero. Ακολουθεί ο τρόπος παρακολούθησης ενός λογαριασμού.

  1. Ανοίξτε το προφίλ Vero ενός χρήστη κάνοντας κλικ στο avatar του ή την εικόνα προφίλ του οπουδήποτε μέσα από την εφαρμογή.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ακολουθήστε στο προφίλ τους. Θα μοιάζει με ένα ζευγάρι κιάλια και ένα σύμβολο συν.

Οι ακόλουθοι δεν μπορούν να στείλουν ένα άμεσο μήνυμα (DM) σε έναν λογαριασμό που ακολουθούν. Μόνο οι Συνδέσεις μπορούν να στέλνουν DM μεταξύ τους στο Vero.

Κατανόηση των συνδέσεων Vero

Οι φίλοι του Vero αναφέρονται ως συνδέσεις. Οι συνδέσεις μπορούν να στέλνουν DM μεταξύ τους μέσω της δυνατότητας συνομιλίας της εφαρμογής Vero και επίσης να λαμβάνουν τις θέσεις του άλλου στη κύρια ροή Vero.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι συνδέσεων. Κλείσιμο Φίλων (που αντιπροσωπεύεται από ένα διαμάντι), Φίλοι (3 άτομα) και Γνωριμίες (μια εικόνα χειραψίας). Και οι τρεις τύποι Συνδέσεων λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως ο άλλος. Ο μόνος πραγματικός σκοπός τους είναι να βοηθήσουν στην ταξινόμηση των συνδέσεων για συγκεκριμένες θέσεις. Λειτουργούν ως διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας για όσα δημοσιεύετε.

Για παράδειγμα, όταν δημοσιεύετε μια εικόνα στο Vero, μπορείτε να επιλέξετε να την έχετε ορατή μόνο σε συνδέσεις που έχετε χαρακτηρίσει ως Κλείσιμο Φίλων, Κλείσιμο Φίλων και Φίλων, Κλείσιμο Φίλων, Φίλων και Συγγενών ή σε όλες τις Συνδέσεις και τους Φορείς .

Όταν προσθέτετε κάποιον ως σύνδεση, δεν μπορούν να δουν πώς τα έχετε επισημάνει στο λογαριασμό σας. Ομοίως, δεν μπορείτε να δείτε αν κάποιος από τους συνδέσμους σας σκέφτεται ως στενός φίλος, φίλος ή απλώς γνωστός.

Το κύριο κίνητρο για να γίνει κάποιος Connection on Vero είναι να αποκτήσετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί τους απευθείας μέσω chat. Χωρίς να γίνει μια σύνδεση, ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με άλλους χρήστες στο Vero είναι να σχολιάσει τις θέσεις τους.

Πώς να στείλετε ένα αίτημα σύνδεσης Vero

  1. Σε ένα προφίλ χρήστη Vero, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση.
  2. Πατώντας το κουμπί Connect θα στείλετε ένα αίτημα στον συγκεκριμένο χρήστη. Θα χρειαστεί να συμφωνήσουν στο αίτημά σας για να μπορέσετε να γίνετε ο ένας στον άλλο.
  3. Μετά το πάτημα του πλήκτρου, θα αλλάξει στο εικονίδιο χειραφέτησης της Συνημμένης. Πατήστε το για να επιλέξετε το επίπεδο σύνδεσης που θέλετε να είναι. Δεν θα μπορέσουν να δουν πώς τα έχετε επισημάνει. Αυτό είναι καθαρά για τη δική σας αναφορά.
  4. Περιμένετε. Εάν ο παραλήπτης του αιτήματός σας συμφωνεί να είναι η σύνδεσή σας, θα ειδοποιηθείτε μέσα στην εφαρμογή Vero. Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, απλά θα ακυρωθεί. Δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση για απορριφθείσα αίτηση σύνδεσης.

Η επιλογή Σύνδεση ενδέχεται να μην εμφανίζεται στο προφίλ ενός χρήστη εάν έχει απενεργοποιήσει τις αιτήσεις σύνδεσης από ξένους στις ρυθμίσεις του. Εάν συμβαίνει αυτό, θα μπορείτε να τα ακολουθήσετε μόνο.

Τι είναι οι συλλογές Vero;

Οι συλλογές στο Vero είναι ουσιαστικά ένας τρόπος για να οργανώσετε θέσεις στο κοινωνικό δίκτυο. Κανείς δεν μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του προσαρμοσμένες συλλογές. Αντ 'αυτού, οι αναρτήσεις έχουν εκχωρηθεί αυτόματα μια συλλογή με βάση τον τύπο τους.

Οι αναρτήσεις που περιέχουν έναν σύνδεσμο σε έναν ιστότοπο ταξινομούνται στη Συλλογή συνδέσμων, οι αναρτήσεις για τα τραγούδια ταξινομούνται στη Μουσική κ.ο.κ. Οι έξι διαφορετικοί τύποι συλλογής στο Vero είναι Φωτογραφίες / Βίντεο , Σύνδεσμοι , Μουσική , Ταινίες / Τηλεόραση , Βιβλία και Τοποθεσίες .

Για να ταξινομήσετε τις δημοσιεύσεις από όλους όσους ακολουθείτε στο Vero σε συλλογές, απλά πατήστε το εικονίδιο ορθογωνίου από το επάνω μενού της εφαρμογής Vero. Για να δείτε τις δικές σας θέσεις μέσα στις διαφορετικές Συλλογές, ανοίξτε το προφίλ σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο προσώπου στο επάνω μενού και πατήστε το σύνδεσμο Τα μηνύματά μου στο κάτω μέρος της οθόνης.

Τα προφίλ Vero περιέχουν επίσης μια έβδομη συλλογή που ονομάζεται " Featured" . Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη συλλογή για να προβάλουν τις αγαπημένες τους αναρτήσεις. Για να προσθέσετε μια ανάρτηση στην Προτεινόμενη συλλογή σας, κάντε τα εξής.

  1. Ανοίξτε μια ανάρτηση που έχετε ήδη δημοσιεύσει και πιέστε την ελικοπή (τρεις τελείες).
  2. Εμφανίζεται ένα μενού με την επιλογή " Λειτουργία" στο προφίλ μου . Κάντε κλικ σε αυτό. Η θέση θα είναι τώρα ανακαλύψιμη στην Προτεινόμενη συλλογή σας στο προφίλ σας.

Πώς να εισαγάγετε έναν χρήστη Vero

Ένα χαρακτηριστικό που είναι μοναδικό για τη Vero είναι η δυνατότητα προβολής άλλων χρηστών στο λογαριασμό σας. Αυτό αναφέρεται ως εισάγοντας κάποιον και ουσιαστικά δημιουργεί μια ειδική ανάρτηση στο προφίλ σας που δείχνει το avatar, το όνομα του χρήστη και τον σύνδεσμο για τους οπαδούς του για να τον ακολουθήσουν. Δείτε πώς μπορείτε να προωθήσετε έναν άλλο χρήστη στο Vero.

  1. Ανοίξτε το προφίλ του επιλεγμένου χρήστη σας στην εφαρμογή Vero.
  2. Πατήστε το έλικα στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή χρήστη .
  4. Θα εμφανιστεί ένα σχέδιο της εισαγωγής σας. Πιέστε στην περιοχή που λέει Πείτε κάτι ... για να γράψετε ένα σύντομο μήνυμα σχετικά με το πρόσωπο που συστήνετε και γιατί νομίζετε ότι οι άλλοι πρέπει να τους ακολουθήσουν. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε κάποια hashtags, αν θέλετε. Δεν επιτρέπονται περισσότερα από 30 hashtags ανά θέση στον Vero .
  5. Πατήστε το πράσινο Επόμενο σύνδεσμο στην επάνω δεξιά γωνία. Η εισαγωγή σας θα είναι τώρα ζωντανή στο Vero και θα εμφανίζεται στην κύρια ροή της εφαρμογής και στο προφίλ σας.

Πώς κάνει Vero Κερδίστε χρήματα;

Η Vero δεν χρησιμοποιεί διαφημίσεις ή διαφημιστικές δημοσιεύσεις όπως το Facebook και το Twitter και παράγει έσοδα συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό των πωλήσεων που πραγματοποίησαν οι χρήστες στην πλατφόρμα και τα έσοδα θυγατρικών που πραγματοποιούνται από συνδέσμους εντός εφαρμογής σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και τραγούδια στο iTunes Store και Ψηφιακές αποθήκες Google Play .

Η Vero θα μεταβεί τελικά σε μια πληρωμένη υπηρεσία που θα απαιτήσει από νέους χρήστες να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή. Εκείνοι που δημιουργούν το λογαριασμό τους πριν από αυτή τη μετάβαση θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Vero για δωρεάν.

Πόσο είναι η ιδιότητα μέλους Vero;

Το μοντέλο τιμολόγησης για τη μελλοντική συνδρομητική υπηρεσία της Vero δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν Vero;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν το Vero είναι λόγω της χρονικής του γραμμής (ή της τροφής) που εμφανίζει τις αναρτήσεις χρονολογικά. Αυτό είναι διαφορετικό από το Facebook, το Twitter και το Instagram που εφαρμόζουν έναν αλγόριθμο που ταξινομεί τις αναρτήσεις με βάση την καθορισμένη σημασία τους.

Ενώ αυτοί οι αλγόριθμοι μπορούν να αυξήσουν τη συνολική δέσμευση του δικτύου, μπορούν να απογοητεύσουν τους χρήστες που δεν βλέπουν όλες τις θέσεις που κάνουν φίλοι και εταιρείες που ακολουθούν. Επειδή η Vero εμφανίζει τις αναρτήσεις σε τάξη, οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν μέσω του χρονοδιαγράμματος τους και να διαβάσουν όλα όσα έχουν ταχυδρομηθεί από τη στιγμή που έχουν συνδεθεί τελευταία.