Τι είναι το Google Play;

Το Google Play είναι το one-stop-shop για εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ενοικιάσεις και αγορές ταινιών Android και ηλεκτρονικά βιβλία. Στις συσκευές Android , μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το Google Play Store μέσω της εφαρμογής Play Store. Οι τυποποιημένες εφαρμογές εμφανίζονται στο δίσκο συστήματος Android, αλλά τα Παιχνίδια Play, η Μουσική Play, τα Play Books, οι Ταινίες Play & TV Play και το Play Newsstand είναι όλες οι βιβλιοθήκες του περιεχομένου που μπορεί να μεταφορτωθεί. Κάθε συσκευή διαθέτει ξεχωριστές εφαρμογές παίκτη που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να προβάλετε την Αναπαραγωγή Μουσικής, τα Βιβλία Play και τις Ταινίες Play σε φορητούς υπολογιστές και smartphony που δεν ανήκουν στο Android.

Σημείωση: Το κατάστημα Google Play (και όλες οι πληροφορίες που καλύπτονται σε αυτό το άρθρο) πρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνο Android σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

Το Google Store και τα Smartphones, τα ρολόγια, τα Chromecasts και τα Nost Thermostats

Το Google Play παρείχε στο παρελθόν μια καρτέλα συσκευών στο Play Store, αλλά οι συναλλαγές με τη συσκευή δεν είναι οι ίδιες με τις συναλλαγές λογισμικού. Οι συσκευές απαιτούν συναλλαγές όπως αποστολή, υποστήριξη πελατών και πιθανές επιστροφές. Έτσι, καθώς οι προσφορές συσκευών της Google επεκτάθηκαν, η Google χώρισε τις συσκευές σε ξεχωριστή τοποθεσία που ονομάζεται Google Store. Τώρα, το Google Play είναι αυστηρά για εφαρμογές και περιεχόμενο που μπορείτε να κατεβάσετε.

Εφαρμογές Chrome και Chromebook

Εκτός από τις συσκευές, οι εφαρμογές Chrome έχουν το δικό τους κατάστημα στο Chrome Web Store. Εδώ βρίσκετε εφαρμογές που εκτελούνται τόσο στο web browser του Chrome όσο και στο Chromebook . Η εταιρεία χώρισε τις εφαρμογές που σχετίζονται με το Chrome μακριά από το Play Store, επειδή αυτές οι εφαρμογές προορίζονται αποκλειστικά για προϊόντα που βασίζονται στο Chrome. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store σε περιβάλλοντα Chrome.

Προηγουμένως γνωστό ως Android Market

Πριν από τον Μάρτιο του 2012, οι αγορές ήταν πιο χαλαρές. Το Android Market χειρίστηκε το περιεχόμενο των εφαρμογών και η Google Music και τα Βιβλία Google επεξεργάστηκαν βιβλία και μουσική. Το YouTube ήταν η πηγή ταινιών (και εξακολουθεί να είναι μια θέση για τις αγορές και τις ενοικιάσεις ταινιών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σας και στις δύο θέσεις).

Το Android Market ήταν τόσο απλό. Ένα κατάστημα εφαρμογών Android. Όταν ήταν το μοναδικό κατάστημα εφαρμογών Android, αυτό ήταν αρκετά απλό. Amazon, Sony, Samsung, και σχεδόν κάθε τηλέφωνο και κατασκευαστής tablet Android ξεκίνησε να προσφέρει ξεχωριστά καταστήματα εφαρμογών.

Γιατί το Google Play;

Το παιχνίδι λέξεων σημαίνει ότι το κατάστημα πωλεί μόνο παιχνίδια. Το λογότυπο επισημαίνει διαφορετικό λόγο. Το νέο λογότυπο του Google Play είναι ένα τρίγωνο στο οικείο κουμπί αναπαραγωγής βίντεο. Δεν είμαι ακόμα βέβαιος για το πώς παίζει ένα βιβλίο, αλλά μπορώ να το δω ως ένα συνδυασμό του ορισμού της κατανάλωσης περιεχομένου του παιχνιδιού και να είναι παιχνιδιάρικο για να διερευνήσει ποιο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο.

Εφαρμογές Android στο Google Play

Το Google Play πωλεί εφαρμογές Android , διαθέσιμες μέσω της ενότητας Σπίτι και Παιχνίδια του Play Store. Τα Αναπαραγωγή Βιβλίων, η Μουσική Play, οι Ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές και το Περίπτερο Play έχουν επίσης ειδικά τμήματα που έχουν οριστεί για να εμφανίζουν κορυφαίες προτάσεις βάσει των προηγούμενων λήψεών σας. Επιπλέον, υπάρχουν σύνδεσμοι για γρήγορη πλοήγηση, όπως Top Charts. Κατηγορίες και επιλογή του συντάκτη . Και φυσικά, οι δυνατότητες αναζήτησης που υποστηρίζονται από την Google διευκολύνουν την εύρεση οτιδήποτε αναζητάτε.

Βρείτε τους ήχους σας στη Μουσική Google Play

Το παλιό λογότυπο της Μουσικής Google έχει αποσυρθεί για όσους θυμούνται το αρχικό ντουλάπι αποθήκευσης τραγουδιών της Google. Ωστόσο, το κατάστημα Μουσικής Play εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το παλιό αυτόνομο προϊόν της Μουσικής Google. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής λειτουργεί όπως εσείς συνηθίζετε να εργάζεστε, η διαφορά είναι ότι βρίσκετε κάτω από την ενότητα Μουσική του Google Play. Αν είστε πελάτης του Google Play, παρακολουθήστε το email σας. Κάθε άλλη φορά, η Google προσφέρει διαφημιστικά δωρεάν τραγούδια και άλμπουμ.

Πιάσε μια μεγάλη ανάγνωση από τα Βιβλία Google Play

Τα βιβλία Google ήταν μυστικά κατανεμημένα μεταξύ της αναζήτησης βιβλίων και των αγορών eBook. Τώρα, τα Βιβλία Google δεν είναι τα ίδια με την ενότητα "Βιβλία" του Google Play Store. Το Google Books είναι μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων που περιέχει μια τεράστια βιβλιοθήκη σαρωμένων βιβλίων από τις συλλογές δημόσιων και ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.

Τα Βιβλία Google Play είναι μια υπηρεσία διανομής ηλεκτρονικών βιβλίων όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν και να διαβάζουν ή να ακούν ηλεκτρονικά βιβλία και ηχητικά βιβλία. Εάν είχατε βιβλία Google πριν από την αλλαγή, η βιβλιοθήκη σας παραμένει εκεί. Είναι τώρα μια καρτέλα ( Βιβλιοθήκη) στην εφαρμογή Βιβλία Play και η εφαρμογή χρησιμεύει ως ereader .

Παρακολούθηση κενών με τις Ταινίες Google Play & amp; τηλεόραση

Οι ενοικιάσεις ταινιών είναι διαθέσιμες τόσο μέσω των εφαρμογών Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Google Play όσο και μέσω αγορών YouTube. Αυτό μερικές φορές σας δίνει κάποια ευελιξία, καθώς πολλές συσκευές υποστηρίζουν το YouTube. Εάν παίζετε μια ταινία σε μια κινητή συσκευή - λέτε ότι είστε έτοιμοι να πετάξετε κάπου και θέλετε να κατεβάσετε μια ταινία για να παρακολουθήσετε στο αεροπλάνο, χρησιμοποιήστε το Google Play Movies & TV. Αν παρακολουθείτε έναν υπολογιστή ή μια συσκευή που υποστηρίζει το YouTube, αλλά όχι το Android, χρησιμοποιήστε το YouTube.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών επεισοδίων από εκπομπές που εμφανίζονται σε κανάλια δικτύου και premium. Αυτοί εργάζονται κατά τον ίδιο τρόπο με τις ταινίες, έτσι ισχύουν οι παραπάνω οδηγίες.