Πώς να δημιουργήσετε την τέλεια οθόνη / όνομα χρήστη

Δημιουργήστε ένα δροσερό όνομα χρήστη για τα Instagram, Twitter, YouTube, Snapchat και άλλα

Ένα όνομα χρήστη είναι η ταυτότητά σας στο διαδίκτυο, είτε το χρησιμοποιείτε για την ηλεκτρονική σας τράπεζα είτε απλά για να συναντήσετε νέους ανθρώπους μέσω μιας αίθουσας συνομιλίας. Δημιουργώντας ένα όνομα χρήστη, όνομα οθόνης, λαβή, αναγνωριστικό σύνδεσης, κ.λπ., είναι σοβαρή επιχείρηση.

Όχι μόνο αυτό το νέο σύνθημα θα συνδεθεί με την ηλεκτρονική ταυτότητά σας, θα επηρεάσει την αντίληψη άλλων ανθρώπων για εσάς, όπως και το πώς τα μαλλιά και τα ρούχα σας θα μπορούσαν κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής συνάντησης.

Η χειρολαβή σας ενδέχεται να επηρεάσει ακόμη και τα αποτελέσματα της αναζήτησης εργασίας σας ή του προφίλ της χρονολόγησης εάν αναφέρεται σε κάτι άοσμο ή ακατάλληλο. Από την άλλη μεριά, η συσχέτιση με ένα μοναδικό όνομα που προσελκύει την προσοχή είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προβάλλετε την προσωπικότητά σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εντύπωση.

Πράγματι, η δημιουργία ονόματος οθόνης είναι πιθανώς πιο σημαντική από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε. Μην φοβάστε, όμως! Παρακάτω είναι μερικές ιδέες για να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα καταπληκτικό όνομα χρήστη.

Προσθέστε τα αγαπημένα σας πράγματα στο όνομα χρήστη σας

Σας αρέσει το πορφυρό χρώμα, οι δεινόσαυροι, η καραμέλα και ο αριθμός 7; Κάτι σαν το SweetPurpleDinosaur7 θα πάει πολύ μακριά.

Τραβήξτε μερικά από τα αγαπημένα σας πράγματα και σκεφτείτε τις δουλειές σας ή τις προσδοκίες σταδιοδρομίας, τα αγαπημένα σας τρόφιμα, διασημότητες, αθλητικές ομάδες, ταινίες ... Απλά δημιουργήστε!

Εξετάστε τι είναι γύρω σας

Έχετε εξαντλήσει τις λίστες αγαπημένων σας; Σκεφτείτε τις μασκότ των σχολείων, την πόλη σας ή άλλα πράγματα σχετικά με το πού ζείτε και τι είστε. Ωστόσο, να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην δώσετε πάρα πολλές πληροφορίες. Οι θηρευτές Internet θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναγνωρίσουν την τοποθεσία σας με το όνομα της οθόνης σας.

Κάτι σαν SweetTexarkanaHigh DinosaurGirl91 μπορεί να φαίνεται αθώο στην αρχή μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί πιθανώς να αποκρυπτογραφηθεί ως Texarkana, TX, κορίτσι γυμνασίου που αποφοίτησε ή γεννήθηκε το 1991.

Σε αυτό το σημείωμα, ίσως πρέπει να επιλέξετε κάτι συγκεκριμένο που δεν ισχύει στην πραγματικότητα για εσάς, για ακόμη μεγαλύτερη ανωνυμία.

Χρησιμοποιήστε μια γεννήτρια ονομάτων οθόνης

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα όνομα οθόνης με τη λιγότερη προσπάθεια είναι να αφήσετε τον υπολογιστή σας να το κάνει για εσάς. Υπάρχουν αρκετές γεννήτριες ονομάτων οθόνης που είναι εύκολα και διασκεδαστικά.

Δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας:

Τι να κάνετε όταν το όνομα οθόνης σας δεν είναι διαθέσιμο

Έχετε χτυπήσει το " αυτό το όνομα χρήστη έχει ληφθεί " οδόφραγμα και χρειάζονται δημιουργική έμπνευση; Ένα χρησιμοποιούμενο όνομα οθόνης δεν σημαίνει ότι δεν προοριζόταν να είναι. Ακριβώς όπως όταν δημιουργείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης που είναι δύσκολο να μαντέψετε , μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μη αγγλικούς συνδυασμούς λέξεων για να δημιουργήσετε απίθανα ονόματα χρήστη.

Εξετάστε την αντικατάσταση συμβόλων και γραμμάτων που είναι παρόμοια: @ = a, 3 = e, $ = 5, S = 5. Οι περισσότερες εφαρμογές μηνυμάτων και κοινωνικά δίκτυα θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε σύμβολα σε ένα όνομα χρήστη και, με πολλούς από αυτούς να επιλέξετε, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.

Για παράδειγμα, εάν το SweetPurpleDinosaur7 χρησιμοποιείται ήδη, σκεφτείτε το να το κάνετε $ weetPurpleD1nOsaur7 .