Κατεβάστε το Badoo για Android

01 από 05

Βρείτε Badoo στην Αγορά Google Play

Λήψη του Badoo στο Google Play Store για να αρχίσετε να μιλάτε με νέους φίλους από όλο τον κόσμο. Badoo

Η εφαρμογή Badoo για Android είναι η κινητή έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων. Είτε ψάχνετε για νέους φίλους είτε για μια ρομαντική βραδιά με μια νέα ημερομηνία, το Badoo για Android επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση στα τοπικά προφίλ και να βρίσκουν άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Η ενεργοποίηση των Badoo Super Powers σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ακόμα καλύτερους αγώνες, καθώς και να προβάλλετε το προφίλ σας στο πλήθος.

Πώς να κατεβάσετε το Badoo για την εφαρμογή Android
Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε αυτά τα εύκολα βήματα για να κατεβάσετε την εφαρμογή Badoo στη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα:

Μετά τη λήψη, εντοπίστε το εικονίδιο του Badoo στις εφαρμογές σας. Αυτό το εικονίδιο εμφανίζεται ως πορτοκαλί τετράγωνο με λευκό, πεζά "b" έμβλημα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ξεκινήσει η εφαρμογή.

Badoo για τις απαιτήσεις συστήματος Android
Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις πριν ξεκινήσετε ή ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή:

02 του 05

Καλώς ήρθατε στο Badoo για Android

Η αρχική οθόνη του Badoo προσφέρει πολλές επιλογές. Badoo

Η αρχική οθόνη του Badoo για Android, όπως απεικονίζεται παραπάνω, είναι ο τρόπος πλοήγησης από τη λειτουργία σε λειτουργία χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Κάθε εικονίδιο ανοίγει μια νέα οθόνη χαρακτηριστικών, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή δράση ή δραστηριότητα.

03 του 05

Πώς να συνδεθείτε στο Badoo για Android

Συνδεθείτε στο Badoo χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook ή εγγραφείτε για λογαριασμό Badoo. Badoo

Μόλις κατεβάσετε και ανοίξετε την εφαρμογή, θα σας ζητηθεί είτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας Facebook είτε τον δικό σας λογαριασμό Badoo.

Πώς να συνδεθείτε με το Facebook
Για να συνδεθείτε στο Badoo χρησιμοποιώντας το Facebook, κάντε κλικ στο κουμπί "Χρήση Facebook " για να συνεχίσετε. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Facebook, αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί. Μόλις συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε στο Badoo να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook.

Πώς να συνδεθείτε με λογαριασμό Badoo
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Άλλες επιλογές" στην αρχική οθόνη του Badoo για να συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στο πεδίο κειμένου χρήστη και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ακολουθούμενη από τον κωδικό πρόσβασής σας στο αντίστοιχο πεδίο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Σύνδεση" για να συνεχίσετε.

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Badoo, κάντε κλικ στο ασημένιο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης"; και ακολουθήστε τις υποδείξεις για να επαναφέρετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

04 του 05

Badoo Εγγραφή στο Android

Η εγγραφή είναι εύκολη στο Badoo. Badoo

Για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό, πατήστε στη σύνδεση "Άλλες επιλογές" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Δημιουργία λογαριασμού".

Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις υποδείξεις για να εγγραφείτε:

Όταν ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί μια οθόνη που περιέχει νέους φίλους με τους οποίους μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις του Badoo στην απλή αγγλική γλώσσα
Πρώτα απ 'όλα, υπογράφοντας δωρεάν λογαριασμό Badoo, αναγνωρίζετε ότι είστε 18 ετών ή μεγαλύτερος. επιτρέπετε στο κοινωνικό δίκτυο να μοιράζεται δημοσίως τα δεδομένα του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων σας και άλλων στοιχείων ταυτοποίησης που παρέχετε. και ότι δεν θα παρενοχλείτε ή δημοσιεύσετε τίποτα παράνομο ή άσεμνο, συμπεριλαμβανομένων των πορνογραφικών φωτογραφιών του εαυτού σας.

Το Badoo, με τη σειρά του, υπόσχεται να μην μοιραστεί τα στοιχεία σας ή να τα πουλήσει σε τρίτους.

Μπορείτε να διαβάσετε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις πατώντας το σύνδεσμο με τον τίτλο αυτό στο κάτω μέρος της φόρμας εγγραφής πριν από την υποβολή της αίτησής σας ή επισκεφθείτε τη σελίδα των Όρων και Προϋποθέσεων Badoo στην ιστοσελίδα τους.

05 του 05

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Badoo στο Android

Το Badoo είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις νέους φίλους. Badoo

Αν χρειάζεται να βγείτε από την εφαρμογή Badoo στη συσκευή σας Android, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε "Λογαριασμός" στο κάτω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Αποσύνδεση". Βεβαιωθείτε ότι έχετε θυμηθεί το όνομα χρήστη (το email σας) και τον κωδικό πρόσβασής σας, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε ξανά (ή, φυσικά, μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook ως εναλλακτική λύση.)

Το Badoo είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να συναντήσετε νέους ανθρώπους για φιλίες, συνομιλίες και ημερομηνίες. Καλή διασκέδαση στο Badoo!

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 9/30/16