Χρησιμοποιήστε το Hotspotio για να μοιραστείτε το Android Wi-Fi σας

Μοιραστείτε το Wi-Fi σας για ένα ευνοϊκό σε αντάλλαγμα

Ενημέρωση: Το Hotspotio δεν είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη από το Google Play και ο επίσημος ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το Hotspotio μέσω του αρχείου APK του σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους, όπως το APKPure, αλλά είναι πάντα πιο ασφαλές να λάβετε την εφαρμογή από την αρχική πηγή.

Τα Androids έχουν ήδη ενσωματωμένο μηχανισμό για να μετατρέψουν το τηλέφωνο σε ασύρματο hotspot έτσι ώστε οι κοντινές συσκευές να μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσω του τηλεφώνου. Ωστόσο, η δωρεάν εφαρμογή Hotspotio κάνει αυτό το βήμα περαιτέρω ενσωματώνοντας κάποιες λειτουργίες διασκέδασης σε όλη την ιδέα κοινής χρήσης.

Με απλά λόγια, το Hotspotio έχει σχεδιαστεί για να μοιράζεται τη σύνδεση Wi-Fi της συσκευής Android με τους άλλους και ενδεχομένως να πάρετε μια εύνοια σε αντάλλαγμα για τη φιλοξενία σας, όπως ένα ποτό ή ένα νέο Twitter follower.

Από την άλλη πλευρά, αν χρειάζεστε Wi-Fi , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να βρείτε άτομα που μπορούν να σας κάνουν online. Αντί να χρειάζεστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi για τα δίκτυα των φίλων σας, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε μαζί τους μέσω των κοινωνικών μέσων για να ενεργοποιήσετε γρήγορα την πρόσβαση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hotspotio

  1. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Hotspotio μέσω του Google Play δωρεάν.
  2. Μόλις ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε Δημιουργία και κοινή χρήση φορητού σημείου πρόσβασης WIFI για να ξεκινήσετε.
  3. Καταχωρίστε το όνομα του hotspot σας και επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.
  4. Αγγίξτε Κοινή χρήση φορητού WIFI για να κάνετε το hotspot.
  5. Χρησιμοποιήστε το μενού για να βρείτε τα διαθέσιμα δίκτυα που δημιουργούνται από τους φίλους σας, τα κοντινά hotspot Wi-Fi και όλα τα hotspots που μοιράζεστε. Επιλέξτε να μοιραστείτε το Wi-Fi με τους φίλους Twitter, LinkedIn ή Facebook που βρίσκονται κοντά. φίλοι φίλων; ή όλοι κοντά.