Οι καλύτερες εφαρμογές φωτογραφικών μηχανών για το Android

Παίρνετε καλύτερες φωτογραφίες, τραβήξτε τέλεια αυτοεξυπηρέτηση και βρείτε το καλύτερο φίλτρο

Όλα τα smartphones έχουν ενσωματωμένες κάμερες αυτές τις μέρες, αλλά δεν περιορίζεστε σε αυτό που έχετε. Μια ποικιλία από εφαρμογές φωτογραφικής μηχανής είναι διαθέσιμες που προσφέρουν δυνατότητες πέρα ​​από το κουμπιά σου - μερικές πρακτικές (επεξεργασία φωτογραφιών, χειροκίνητα και προηγμένα χαρακτηριστικά), μερικά zany (GIF και wacky εφέ). Μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη το Instagram και το Snapchat, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άλλα λιγότερο γνωστά apps Android που σας βοηθούν να τραβήξετε την καλύτερη σου εικόνα και να δείξετε τη δημιουργικότητά σας. Φίλτρα μωρό! Έχω συμπεριλάβει επίσης μια χούφτα εφαρμογών με χαρακτηριστικά επεξεργασίας. Αγάπη που παίρνει selfies; Έχω εφαρμογές και για σας. Είναι εκπληκτικό τι υπάρχει εκεί. Ας σκάψουμε.

Πάρτε μια καλύτερη φωτογραφία

Τα έξυπνα τηλέφωνα μπορούν να τραβήξουν πολύ ωραίες φωτογραφίες στις καλύτερες συνθήκες, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της εικόνας με ρυθμίσεις μικροαλλαγής, όπως η έκθεση, η ταχύτητα κλείστρου και το ISO. Χαρακτηριστικά όπως η σταθεροποίηση εικόνας σας βοηθούν να ασχοληθείτε με κινούμενα θέματα. Το ProShot από τα Rise Up Games ($ 5 premium έκδοση, δωρεάν έκδοση επίδειξης) περιλαμβάνει χειροκίνητα χειριστήρια και μια πρακτική επικάλυψη πλέγματος που σας βοηθά να ρυθμίσετε τις λήψεις. Η κάμερα FV-5 από FGAE ($ 3.95) προσφέρει συγκρίσιμα χαρακτηριστικά σε φθηνότερη τιμή, εκτός από την έκδοση free lite. Ενώ πολλές εφαρμογές κάμερας προσφέρουν φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε αφού τραβήξετε μια φωτογραφία, το Camera 360 Ultimate από την PinGuo Inc. (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής) περιλαμβάνει φίλτρα φακών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας, η οποία είναι δροσερή. Οι χρήστες DSLR θα σας αρέσουν αυτή η Χειροκίνητη κάμερα από το Geeky Devs Studio ($ 2,99) που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σε λειτουργία RAW, η οποία αποδίδει ένα μη συμπιεσμένο αρχείο εικόνας που μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε. Τέλος, αν σας αρέσει η εμφάνιση φωτογραφιών με θολή φόντο, το AfterFocus by MotionOne (δωρεάν, έκδοση $ 1.99 pro) σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό επιλέγοντας μια περιοχή εστίασης.

Προσφέρει επίσης μια επιλογή φίλτρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά το γεγονός.

Καλύπτω μια χούφτα δωρεάν εφαρμογές κάμερας με χειροκίνητα χαρακτηριστικά, όπως μια καλύτερη κάμερα, η κάμερα Google και η ανοικτή κάμερα σε ξεχωριστό άρθρο. Κάθε συσκευή διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργικότητα HDR, επιλογές επεξεργασίας και σταθεροποίηση εικόνας.

Δείξτε την καλλιτεχνική σας πλευρά

Οι φωτογραφίες για κινητά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλετε τη δημιουργικότητά σας. Ίσως έχετε παρατηρήσει πολλές φωτογραφίες Prisma στις κοινωνικές σας τροφοδοσίες. Αυτή η εφαρμογή, από την Prisma Labs Inc. (δωρεάν), μεταφέρει τις φωτογραφίες σας και τις μετατρέπει σε έργα τέχνης. Μπορείτε να επιλέξετε φίλτρα με βάση διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Picasso και ο Van Gogh. Το Prisma χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μεταμορφώσει τις φωτογραφίες σας, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Αν βρίσκεστε σε ιαπωνικά κόμικ και γραφικά μυθιστορήματα, η κάμερα Otaku από την Tokyo Otaku Mode Inc. (δωρεάν) μπορεί να "mangatize" τις φωτογραφίες σας, με περισσότερα από 100 φίλτρα. Το Retrica από την Retrica Inc. (δωρεάν) προσφέρει διάφορους τρόπους για να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, συμπεριλαμβανομένης μιας γεννήτριας GIF, δημιουργού κολάζ και 125 φίλτρων. Τραβήξτε με το Retro Camera από το AppsForIG (δωρεάν), το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας προτού σπάσετε και να εφαρμόσετε εφέ 40 επιπλέον στις φωτογραφίες που έχετε ήδη τραβήξει. Περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη και διευκολύνει την κοινή χρήση στους αγαπημένους σας λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Το Little Photo by Moment (δωρεάν) προσφέρει επίσης εφέ που μοιάζουν με ταινία. Για έναν τεράστιο αριθμό φίλτρων και εργαλείων επεξεργασίας, δοκιμάστε το VSCO από VSCO (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής).

Περιλαμβάνει επίσης κοινοτικές λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να συνδέετε και να μοιράζεστε τις εικόνες σας με άλλα μέλη.

Τελειοποιήστε τις αισθήσεις σας

Οι Selfies έχουν αναλάβει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν είναι εύκολο να πάρεις ένα καλό. Ο Kim Kardashian μπορεί να το έχει τελειοποιήσει, αλλά σίγουρα δεν το κάνει μόνο του. Βοήθησε, γιατί γιατί όχι; Δεν είναι εύκολο να πάρετε ένα κολακευτικό εαυτό. Πρέπει να πάρετε τα χέρια σας στη σωστή θέση, βεβαιωθείτε ότι όλοι κοιτάζουν την κάμερα, και να πάρει τη σωστή γωνία και το φωτισμό. Για να μην αναφέρουμε ότι οι κοντινές φωτογραφίες μπορεί να είναι απαράδεκτες. Αυτό είναι όπου έρχεται το Perfect365: One-Tap Makeover από την ArcSoft Inc. (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής), με εργαλεία ομορφιάς και μακιγιάζ, εργαλεία επαφής, καθώς και συμβουλές και μαθήματα καλλιτεχνών από το YouTube. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ και χρώματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Ομοίως, το Facetune από την Lightricks Ltd. σάς επιτρέπει να αγγίξετε φωτογραφίες, να αποκρύψετε τους μαύρους κύκλους και ακόμη και να λευκαρίσετε τα δόντια. Το Frontback από το Frontback (δωρεάν) σάς βοηθά να κάνετε τις φωτογραφίες σας πιο ενδιαφέρουσες, τραβώντας φωτογραφίες από αυτό που βλέπετε εκτός από το πρόσωπό σας και συνδυάζοντας κάθε βολή. Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι σας μπορούν να δουν ότι βρίσκεστε σε συναυλία, πεζοπορώστε το μεγάλο φαράγγι ή γιορτάστε τον γάμο ενός φίλου.

Και για το αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα stick selfie; Δεν είναι εντελώς απαραίτητες αν χρησιμοποιείτε τις σωστές εφαρμογές, αλλά έχουν τη θέση τους. Απλά να είστε προσεκτικοί σε πλήθη (έχω σχεδόν ξεχαστεί με ένα στην Times Square) και να γνωρίζει το περιβάλλον σας. Οι Selfies μπορεί να είναι επικίνδυνες - πολύ. Να είστε προσεκτικοί στην κυκλοφορία, κοντά σε τρένα, γκρεμούς, υδάτινα σώματα και τα παρόμοια.

Επεξεργασία με ευκολία

Μερικές φορές οι λήψεις σας δεν αποδίδουν τον τρόπο που τους θέλετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε πάλι. Υπάρχουν πολλά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας για το Android. η συσκευή σας μπορεί να έχει ενσωματωμένο εργαλείο επεξεργασίας μέσα στην κάμερα. Ομορφιά Camera-Pip Camera από AppUniversal (δωρεάν) περιλαμβάνει εργαλεία για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και του κορεσμού, των θολών και των εργαλείων ακονίσματος και της δυνατότητας προσθήκης κειμένου, πλαισίων και ακόμη και δημιουργίας των μιμνών σας. Επίσης, είχε διόρθωση κόκκινων ματιών και λεύκανση δοντιών. Το Cymera - Selfie & Photo Editor από την SK Communications (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής) περιλαμβάνει φίλτρα, κολάζ, εργαλεία διόρθωσης δέρματος, αυτοκόλλητα και μια σειρά εργαλείων επεξεργασίας. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε φωτογραφίες από άλλες εφαρμογές όπως το Camera360 και το VSCO. Υπάρχουν παρόμοιες προσφορές από το Photo Editor από το Aviary (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής), συμπεριλαμβανομένων των καλλυντικών εργαλείων, των αυτοκόλλητων ετικετών και των κοινών εργαλείων επεξεργασίας φωτογραφιών. Γραμμική φωτογραφική μηχανή: Τα κινούμενα αυτοκόλλητα από την Line Corporation (δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής) περιλαμβάνουν φίλτρα, γραμματόσημα, κολλάζ, βούρτσες, χρονοδιακόπτη, επιλογές κοινής χρήσης και πολλά άλλα.

Συμβουλές εφαρμογής κάμερας

Η επιλογή της σωστής εφαρμογής κάμερας είναι συντριπτική, για να πούμε το λιγότερο. Οι επιλογές που περιγράψαμε αγγίζουν μόνο την επιφάνεια. Πριν κάνετε λήψη, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι έγκυρη, ώστε να αποφύγετε κακόβουλα προγράμματα . Έχω συμπεριλάβει τους προγραμματιστές στις περιγραφές, ώστε να μπορείτε να τις αντιστοιχίσετε στο Google Play Store. Μια εξαίρεση: η εφαρμογή Otaku είναι διαθέσιμη μόνο στο Amazon App Store. Ενώ είστε σε αυτό, διαβάστε τις αναφορές χρηστών, οι οποίες συνήθως αντανακλούν μεγάλες περιόδους χρήσης. Οι αναθεωρήσεις εμπειρογνωμόνων είναι επίσης χρήσιμες, καθώς συχνά περιλαμβάνουν συγκρίσεις και είναι γραμμένες από αναθεωρητές που έχουν χρησιμοποιήσει πολλές σχετικές εφαρμογές.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που έχουν πληρωθεί έχουν μια έκδοση demo ή lite που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν πετάξετε μετρητά. Δοκιμάστε μερικές εφαρμογές προτού επιλέξετε το αγαπημένο σας. Ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν εκπτώσεις κατά καιρούς, οπότε φροντίστε να το κάνετε αυτό. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι πολλές δωρεάν εφαρμογές προσφέρουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας με τις αγορές εντός εφαρμογής, τα οποία μπορούν να γίνουν ακριβότερα. Ελέγξτε τη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές φωτογραφιών, όπως το Instagram, και πόσο εύκολο είναι να κάνετε κοινή χρήση εικόνων στους κοινωνικούς λογαριασμούς σας

Αφού επιλέξετε την αγαπημένη σας εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής, φροντίστε να την ορίσετε ως την προεπιλεγμένη σας εφαρμογή για τη λήψη φωτογραφιών. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μετάβαση στον διαχειριστή εφαρμογών κάτω από τις ρυθμίσεις. Εκεί μπορείτε να ορίσετε και να καταργήσετε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές για κάθε είδους ενέργεια. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή. ανατρέξτε στον οδηγό μου για τη ρύθμιση προεπιλεγμένων εφαρμογών . Αν επιλέξετε περισσότερες από μία εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις προεπιλογές.

Πάρτε το χρόνο για να εξερευνήσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Πρακτική χρήση λειτουργιών που δεν είστε εξοικειωμένοι με? μην είστε εκφοβισμένοι. Πραγματοποιήστε πολλές φωτογραφίες του ίδιου αντικειμένου μέχρι να το κάνετε σωστό. μερικές εφαρμογές προσφέρουν ακόμα λειτουργίες έκρηξης ή μια λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη βολή από μια σειρά ή ακόμα συνδυάζει μια σειρά από βολές για να δημιουργήσετε μια καλύτερη απόδοση. Η φωτογραφική μηχανή MX της Appic Labs Corp. (δωρεάν με τις αγορές εντός εφαρμογής), την οποία κάλυψα στην προαναφερθείσα ιστορία, έχει μια δροσερή λειτουργία "shoot the past" που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε μια σειρά από βολές αν εργάζεστε με ένα κινούμενο θέμα ή δυσνόητο φωτισμό. Μια χούφτα από αυτές τις εφαρμογές προσφέρουν πανοραμική λειτουργία, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καταγραφή τοπίων ή ποταμών πόλης. Διασκεδάστε - αυτό είναι πραγματικά όλο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας τακτικά, ώστε να μην χάσετε σημαντικές φωτογραφίες και δεδομένα. Το Google Photos διευκολύνει την αποθήκευση των φωτογραφιών σας στο σύννεφο. Δεν έχετε καμία δικαιολογία! Αυτό θα διευκολύνει επίσης τη μεταφορά όλων όταν λαμβάνετε μια νέα συσκευή και είναι σημαντικό να κάνετε πριν ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα Android . Εάν το τηλέφωνό σας δέχεται ένα, ίσως αξίζει να επενδύσετε σε μια κάρτα μνήμης ή σε δύο, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το να εξαντληθεί ο χώρος.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η ενσωματωμένη κάμερα μπορεί να έχει αρκετά χαρακτηριστικά για να σας ικανοποιήσει. Τα περισσότερα smartphones σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το φλας και τη φωτεινότητα, να προσθέσετε φίλτρα, να τοποθετήσετε ετικέτες και να ορίσετε χρονοδιακόπτες Μερικοί επίσης σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, συμπεριλαμβανομένης της περικοπής, της διόρθωσης των κόκκινων ματιών και άλλων βελτιώσεων. Καθώς οι εφαρμογές φωτογραφιών γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, οι κατασκευαστές υλικού πρέπει να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των φωτογραφικών μηχανών τους.