Εξαργύρωση κώδικα λήψης παιχνιδιού στο eShop του Nintendo 3DS

Οι πιθανότητες είναι καλές να κάνετε τις περισσότερες από τις αγορές σας από το eShop της Nintendo 3DS με πιστωτική κάρτα ή κάρτα προπληρωμένου 3DS eShop. Αλλά μια φορά σε μια ευτυχισμένη στιγμή, μπορεί να είστε προικισμένοι με έναν κώδικα που θα σας αφήσει να κατεβάσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς κόστος για εσάς.
Οι κώδικες παιχνιδιών συνήθως χρησιμοποιούνται από εταιρείες παιχνιδιών ως ανταμοιβές, αλλά μπορεί να συναντήσετε ένα με άλλο τρόπο. Ανεξάρτητα από το πώς αποκτάτε έναν κωδικό παιχνιδιού, η διαδικασία εξαργύρωσης είναι εύκολη.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το Wi-Fi.
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για το Nintendo 3DS eShop.
  4. Από το Κύριο μενού του eShop, μετακινηθείτε προς τα αριστερά μέχρι να φτάσετε στο κουμπί "Ρυθμίσεις / Άλλο". Αγγίξτε το.
  5. Πατήστε "Εξαργύρωση κώδικα λήψης".
  6. Εισάγετε τον κωδικό σας.
  7. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε επαρκή μπλοκ μνήμης στο Nintendo 3DS για το παιχνίδι. Εάν δεν το κάνετε, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να επισκεφθείτε το μενού Ρυθμίσεις δεδομένων για να κάνετε τα πράγματα σας εντάξει. Μόλις καθαρίσετε αρκετό χώρο, θα επιστρέψετε αυτόματα στη σελίδα λήψης παιχνιδιού και η διαδικασία λήψης θα συνεχιστεί.
  8. Θα ερωτηθείτε αν θέλετε να κάνετε "Λήψη τώρα" ή "Κατεβάστε αργότερα". Αν επιλέξετε "Λήψη τώρα", το παιχνίδι θα μεταφορτωθεί αμέσως. αν επιλέξετε "Λήψη αργότερα", η λήψη θα ξεκινήσει μόλις τοποθετήσετε το 3DS σε λειτουργία αναμονής (κλείστε το).
  9. Εάν έχετε κάνει τα πάντα σωστά, το παιχνίδι σας θα πρέπει να ξεκινήσει τη λήψη (ή θα ξεκινήσει όταν κλείσετε το σύστημα). "Ξετυλίξτε" το παιχνίδι στο Κύριο μενού του 3DS όταν ολοκληρωθεί.